Bence dünyanın en saçma şeyi motion blur. başımı döndürüyo benim odaklanamıyorum niye var ki böyle bi özellik |
OYUNLARDA MOTION BLUR'U KENDİ ÖZGÜR HÜR İRADESİYLE AÇAN VAR MI CİDDEN?
-
-
ben açıyorum hocam düşük seviyede. sağa sola dönerken gözler daha az yoruluyor sıfıra ve çok yükseğe göre.
-
motion blur değil moşın blör recep ivedikte diyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayar kasmasın diye kapatıyorum
-
Ozellikle kapattigim ayardir kendisi.Birde depth of field igrenc birsey bu iki ayar.
beyler bilen varsa yardım etsin. gta 5 online da hedef alıyorum birden motion blur oluyor. ben adama odaklanana kadar ölüyorum. şu saçmalık olmasa çözemedim kapatmayı.
-
Ayarlarda "in game depth of field effects" var. Onu Kapat.
-
Her oyunda bir süreliğine şans veriyorum. Bazı oyunlar hakkını veriyor; onlar da kapatmıyorum.
Bir de baş ağrısı yapması kişiden kişiye değişiyor. 3D filmlerde olduğu gibi, belli bir kesimde görülüyor bu.
-
4 yıldır oyun oynamıyorum ama şimdi hatırladım çok uyuz bir şeydi
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaBilgisayar kasmasın diye kapatıyorum
Ya ben her oyunu very highda oynuyorum ama motion bluru özellikle kapatıyorum. Hayatim boyunca anlamicam ne işe yaradığını. Bi insan niye motion bluru açar ki
quote:
Orijinalden alıntı: WARTIME
Ozellikle kapattigim ayardir kendisi.Birde depth of field igrenc birsey bu iki ayar.Onun allah bin türlü belasini versin. Zarar ziyan baska bişey degil. Bi insan niye o özelliği açar gece gece sinirlendim yine bak
Lanet olsun öyle ayara. 5 dakika içinde terleme ve mide bulantısı, bir süre sonra baş ağrısı yapıyor. Motion Blur'u kapatmadan oyun oynamak işkenceye dönüyor.
-
Bende hiç bir etkisi olmuyor. Fakat her oyuna yakışmıyor bu ayar. Bazı oyunlara cuk oturuyor hatta gözüme daha hoş gelmesini sağlıyor. Bazı oyunlarda da kapatıyorum.
-
Detaylari yokediyor iyi vga alip o ayari acmakta nebiliyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldaDetaylari yokediyor iyi vga alip o ayari acmakta nebiliyim
Az açtığında güzel oluyor ama be knk, detaylar zaten çoğu oyunda güzel olmuyor biraz bulanık görünce beynin kendi tamamlıyor görüntüyü çok daha iyi algılıyorsun.
-
forzada açıyorum
sen 100 km ile giden otobüsten yola bakınca her yeri net mi görüyorsun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Started_With_FX5200forzada açıyorum
sen 100 km ile giden otobüsten yola bakınca her yeri net mi görüyorsun?
Evet?
konsolda açık bırakıyorum genelde, pc'de kapalı hep.
-
1) 30fps kilitli bazı oyunlarda motion blur yüksek performans hissi verir
2) bazı oyunlarda obje tabanlı motion blur seçeneği var (cod mw 2019 gibi) ve gerçekten film hissi veriyor oynarken
ama (çoğu oyunun kullandığı) kamera tabanlı motion blur'u bende sevmem
-
Direkt kapattığım ayarlardandır benimde. İkincisi eğer varsa; mouse acceleration.
Benzer içerikler
- gerçekte para kaybetmek neye işarettir
- eczanede testosteron ilacı satılır mı
- sincap isimleri
- degra 100 mg kullanıcı yorumları
- kapının arkasında kalan anahtar nasıl düşürülür
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X