Bi de ters mouse ayari var mouse u asagi yapiyon yukari gidiyo yukari yapiyon asagi gidiyo böle bi ayari hangi insan neden kullanır hayatim boyunca anlamicam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OYUNLARDA MOTION BLUR'U KENDİ ÖZGÜR HÜR İRADESİYLE AÇAN VAR MI CİDDEN? (2. sayfa)
-
-
Benim başıma ağrı giriyor ve çok rahatsız ediyor 3D filmlerde de aynısı oluyor o yüzden kapatıyorum her oyunda. Açık olduğu zaman bayılacak gibi oluyorum nedeni nedir hocam bilen var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ready2CraftBenim başıma ağrı giriyor ve çok rahatsız ediyor 3D filmlerde de aynısı oluyor o yüzden kapatıyorum her oyunda. Açık olduğu zaman bayılacak gibi oluyorum nedeni nedir hocam bilen var mı ?
3d film izlemeyi sevenin kendine saygısı yoktur zaten. -ki 3d filmlerin yapılma sebebi sinemalarda kayıt yapanlara karşı önlem olmasi içindir. Yoksa sinemacilar da biliyo 3d nin ne kdr iğrenç ve sacma bişe olduğunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek cevap alamadım ama imax ve 2d varken 3d izlenmez diye düşüyorum çöp.
-
Ben açıyorum daha gerçekçi oluyor sahneler nesi saçma? düz çizimlere bakmak daha saçma...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X