Şimdi Ara

OYUNLARDA MOTION BLUR'U KENDİ ÖZGÜR HÜR İRADESİYLE AÇAN VAR MI CİDDEN? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 88mph

Direkt kapattığım ayarlardandır benimde. İkincisi eğer varsa; mouse acceleration.

Bi de ters mouse ayari var mouse u asagi yapiyon yukari gidiyo yukari yapiyon asagi gidiyo böle bi ayari hangi insan neden kullanır hayatim boyunca anlamicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim başıma ağrı giriyor ve çok rahatsız ediyor 3D filmlerde de aynısı oluyor o yüzden kapatıyorum her oyunda. Açık olduğu zaman bayılacak gibi oluyorum nedeni nedir hocam bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ready2Craft

Benim başıma ağrı giriyor ve çok rahatsız ediyor 3D filmlerde de aynısı oluyor o yüzden kapatıyorum her oyunda. Açık olduğu zaman bayılacak gibi oluyorum nedeni nedir hocam bilen var mı ?

3d film izlemeyi sevenin kendine saygısı yoktur zaten. -ki 3d filmlerin yapılma sebebi sinemalarda kayıt yapanlara karşı önlem olmasi içindir. Yoksa sinemacilar da biliyo 3d nin ne kdr iğrenç ve sacma bişe olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek cevap alamadım ama imax ve 2d varken 3d izlenmez diye düşüyorum çöp.

• Ben açıyorum daha gerçekçi oluyor sahneler nesi saçma? düz çizimlere bakmak daha saçma...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.