Bildirim
Günümüzde Geçen Devlet Yönetme Oyunu Var Mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Yol yapmalı nükleer tesis inşa etmeli oyun ariyorsan heart of iron oynayabilirsin. Alışması zor ama alisimca zevkin dibine vurursun. Oyun 2. dünya savaşında geciyo ama. Direk günümüzde istiyorsan SuperPower2, Supreme Ruler: Cold War gibi oyunlar var ama yapay zeka açısından düşük ve tatmin olabilecegin oyunlar değil. Yine illa günümüzde oynamak istiyorsan Europe universalis 3 un steppe wolf veya 4 un extenden timline midunu kullanabilirsin. Bunlarda tren rayi döşeme yok ama şehri gelistiriyosun. Oynamadım ama Victoria 2 nin zaman uzatılmış modlari daha uygun diyorlar. onuda deneyebilirsin. Ayrıca surayoda takip edersen işine yarar. http://www.paradoxfan.com/forum/index.php?topic=42723.0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aradığın oyun democrasy 3 ve master of worlds geopolitical simulator 3 yanlız seni uyarayım MoW:GS 3 çok aşırı derecede detaylı bir oyundur ve ingiliizce gerektirir. -
dediği gibi geo poltical simulator serisi çok güzel ama zor bir oyun.
Daha basit arıyorsan 1-Superpower serisi(favorim. bugları çok ama bayağı modu var)
2-supreme ruler serisi(daha vasat)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 16 Eylül 2014; 15:22:02 > -
Konuda yazılan hepsine bakıyorum. Ben de arıyordum açıkçası böyle oyunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yinede hepsi isteneni tam olarak veremeyen oyunlar yok ki şöyle bir 100 üzerinden 90 alacak kalitede bu tarz bir oyun. -
Ingilizcem var Mow3 u deneyecegim ve Hearth of iron ayni sekilde. Oyunlari denemkte fayda var tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: CruWiT
Aradığın oyun democrasy 3 ve master of worlds geopolitical simulator 3 yanlız seni uyarayım MoW:GS 3 çok aşırı derecede detaylı bir oyundur ve ingiliizce gerektirir.
hocam ingilizce gerektirir yazmışsın da bu baya baba ingilizceymiş hazırlık falan hiçbir işe yaramadı oyunu çözmem zaman alacak gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: Pheus
quote:
Aradığın oyun democrasy 3 ve master of worlds geopolitical simulator 3 yanlız seni uyarayım MoW:GS 3 çok aşırı derecede detaylı bir oyundur ve ingiliizce gerektirir.
hocam ingilizce gerektirir yazmışsın da bu baya baba ingilizceymiş hazırlık falan hiçbir işe yaramadı oyunu çözmem zaman alacak gibi
ne diyim haklısın oyunu çözmek baya zaman alır ki ben daha çözemedimde. Ama bu oyun senin isteklerini %95 karşılar eğer nasıl oynandığını tam olarak çözersen ve yeterli ingilizcen varsa son derece zevk alırsın diye düşünüyorum
-
Gepolitical simulator var ama oynamak için iyi bir ingilizcenin olması lazım. Birde devletin herşeyiyle ilgileniyorsun baya kapsamlı ve zor bir oyun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pheus
quote:
hocam ingilizce gerektirir yazmışsın da bu baya baba ingilizceymiş hazırlık falan hiçbir işe yaramadı oyunu çözmem zaman alacak gibi
ne diyim haklısın oyunu çözmek baya zaman alır ki ben daha çözemedimde. Ama bu oyun senin isteklerini %95 karşılar eğer nasıl oynandığını tam olarak çözersen ve yeterli ingilizcen varsa son derece zevk alırsın diye düşünüyorum
Kelimeler sorun oluyor genelde onlari da bir zaman sonra ogreniyorum simdilik iyi gidiyor ilk 10 oyun sanirim 2 gun surmustu simdi atilmadan devam edebiliyorum. Oyun col guzel tam istedigim gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim bildiğim çok efsanevi bir oyun yok bu kategoride, yapılır umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEO -- 19 Eylül 2014; 20:52:35 >
Civilization yükle modern çağdan başlat oyunu -
şehir simülasyonu ve planlamacılık üzerine istiyorsan anno 1404,
devlet yönetimi ve savaşlar üzerine istiyorsan medieval 2 total war,
günümüz şartlarında istiyorsan heart of iron(üstteki bir arkadaş demiş zaten)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X