Ben yaklaşık 1,5 Aydır bi kızla konuşuyorum ve sohbetimiz gayet iyi gülüyoruz eğleniyoruz falan.Ben 2 hafta önce şakayla karışık biraz niyetimi belli ettim, o da bana güldü daha sonra "Benim gibisini bulamazsın" dedim "Evet bulamam" dedi.Ama hiç aramıza en ufak bi mesafe girmedi.En son dün tam 1.5 saat konuştuk bana baya içini döktü, bende daha sonra Whatsapp'a geçtiğimizde "Sana birşey söylemeyi unuttum" dedim sonra "Seni seviyorum" diye söyledim onun da tepkisi "Nasıl yani" oldu daha sonra "Hangi anlamda" diye sordu bende birden "Normal anlamda" dedim "Hangi normal" dedi sonradan ise "Neyse :D" yazdı.Bende "Sen hangi anlamda istersin" diye sordum "Arkadaş kişi olarak" dedi...Ama sonra yine kaldığımız yerden devam ettik o bana resim attı yine güldük eğlendik.
Gerçekten arkadaş olarak mı görüyordur yoksa birşeyler aramalımıyım altında?...Birde açıkça söylemek istiyorum ama buluşma imkanımız var, bi tarafım buluşmadan sonra söyle diyor diğer taraf ise bekleme direk söyle diye ısrar ediyor.
Kararsız kaldım arkadaşlar lütfen birkaç tüyo yada ne bileyim fikir verin.
Direkt sevdiğini söyle artık (daha açıkça) inceldiği yerden kopsun seni arkadaş olarak görüyor ve konuşmalarınız böyle devam ederse yine arkadaş olarak görmeye devam edecek. Söyle sende sonra iletişimi kes birkaç gün yokluğunu hissetsin bakalım neler olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı
Direkt sevdiğini söyle artık (daha açıkça) inceldiği yerden kopsun seni arkadaş olarak görüyor ve konuşmalarınız böyle devam ederse yine arkadaş olarak görmeye devam edecek. Söyle sende sonra iletişimi kes birkaç gün yokluğunu hissetsin bakalım neler olacak.
Hocam peki buluşmayı beklesem?
quote:
Orijinalden alıntı: Three Dimensions
quote:
buluşmada söylemen tabii daha etkili olacaktır peki kızla nerden tanıştın? buluşma ne zaman nerde vs.?
daha buluşmadanmı söyledin sevdiğini teallaam önce bir buluş bak kız sakatmı topalmı ön dişleri kırıkmı ruh hali nasıl
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Three Dimensions
quote:
buluşmada söylemen tabii daha etkili olacaktır peki kızla nerden tanıştın? buluşma ne zaman nerde vs.?
Kızla internetten tanıştım, buluşma işi ile ilgili kesin birşey söylemek istemiyorum şuan hocam.Ama buluşursak Taksim'de buluşucaz.