Şimdi Ara

Anne bedduası tutar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
31.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polideportivo -- 18 Ocak 2020; 23:51:3 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anne Bedduası Tutar mı?

Anne bedduasının tutarlılığı, yüzyıllardır tartışılan bir konudur. Bu konuyla ilgili farklı inançlar ve görüşler mevcuttur.

Bazı kültürlerde annenin sinirliyken ettiği bedduanın çok etkili olduğuna inanılır. Bu inanca göre, annenin bedduası, onun içten gelen güçlü duyguları nedeniyle gerçekleşebilir. Ancak, bu iddiayı destekleyen bilimsel bir kanıt bulunmamaktadır.

Öte yandan, bazı inanışlar annenin bedduasının ancak çocuğunun hak ettiğinde tutacağını savunur. Bu görüşe göre, çocuğun yanlış davranışları veya anneye karşı saygısızlığı, bedduanın gerçekleşmesine neden olur.

Anne Bedduası Nasıl Bozulur?

Anne bedduasının tutmasıyla ilgili inançların yanı sıra, bunun bozulmasıyla ilgili çeşitli yöntemler de öne sürülmektedir. Bu yöntemler arasında şunlar yer alır:

• Anneyle Konuşma: Annenle konuşmak ve onu sakinleştirmeye çalışmak, bedduanın etkisini azaltabilir. Anneye karşı saygılı ve anlayışlı olmak önemlidir.
    • Özür Dileme: Çocuğun anneye karşı yanlış yaptığı durumlarda, özür dilemesi ve affedilmesini istemesi bedduanın bozulmasına yardımcı olabilir.
    • İyi Ameller İşleme: Çocuğun iyi ameller işlemesi, annenin bed duasının etkisini azaltabilir. Yardımseverlik, dürüstlük ve iyilik gibi erdemli davranışlar, olumsuz enerjileri dağıtmaya yardımcı olur.
    • Dua Etme: Dinine bağlı kişiler, bedduanın bozulması için dua edebilirler. Dua, iç huzuru sağlar ve olumsuz duyguları arındırmaya yardımcı olur.
    • Ruhsal Temizlik Ritüelleri: Bazı kültürlerde, annenin bed duasının bozulması için ruhsal temizlik ritüelleri uygulanmaktadır. Bu ritüeller, olumsuz enerjilerin uzaklaştırılmasını amaçlar.

Sonuç olarak, annenin bedduasının tutarlılığı ve bozulmasıyla ilgili inançlar ve yöntemler farklılık gösterir. Bu konuda kesin bir bilimsel bilgi olmamakla birlikte, anneye karşı saygılı olmak, özür dilemek, iyi ameller işlemek ve dua etmek gibi olumlu adımlar atmak, bedduanın olumsuz etkilerini azaltmaya yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bela gelecekse evdede gelir sorun yok o yüzden . beddua diye bişeyin olduguna inanmıyorum ama annesini üzen adam mutlu olmaz bu hayatta
  • hocam yanlış biliyorsun bence.annenin bedduası tutmaz sütü engeller o bedduayı derler.asıl babanın bedduası tutarmış.bana annem hep böyle derdi.hem allah cezanı versin'de o kadar kötü bir beddua değil bence gözümün önünde cocuğuna daha beter beddua okuyan insanları gördüm ben.rahat ol git annenin elini öp.en büyük günahlardandır anneleri üzmek,kırmak.her ne kadar kötüde olsa iyide olsa o senin annen.
  • arada böyle tartışmalar oluyor ister istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polideportivo -- 18 Ocak 2020; 23:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

hocam yanlış biliyorsun bence.annenin bedduası tutmaz sütü engeller o bedduayı derler.asıl babanın bedduası tutarmış.bana annem hep böyle derdi.hem allah cezanı versin'de o kadar kötü bir beddua değil bence gözümün önünde cocuğuna daha beter beddua okuyan insanları gördüm ben.rahat ol git annenin elini öp.en büyük günahlardandır anneleri üzmek,kırmak.her ne kadar kötüde olsa iyide olsa o senin annen.

Hocam sütü engeller derken

• quote:

Orijinalden alıntı: Polideportivo

quote:

hocam yanlış biliyorsun bence.annenin bedduası tutmaz sütü engeller o bedduayı derler.asıl babanın bedduası tutarmış.bana annem hep böyle derdi.hem allah cezanı versin'de o kadar kötü bir beddua değil bence gözümün önünde cocuğuna daha beter beddua okuyan insanları gördüm ben.rahat ol git annenin elini öp.en büyük günahlardandır anneleri üzmek,kırmak.her ne kadar kötüde olsa iyide olsa o senin annen.

seni anan emzirmedimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Orijinalden alıntı: Polideportivo

quote:

seni anan emzirmedimi?

Alıntıları Göster
    Benim annem beni gördüğü an bana beddua ediyor.

Hiçte tutmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yavru kargaların durumu ne olur?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Annenin duası
    Babanın bedduası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Annenin duası
    Babanın bedduası.
    Anne bedduası tutmaz.Çünkü anne sütü helaldir sende helal süt emdiğin için...
    Babanın bedduası tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayvalik

Anne bedduası tutmaz.Çünkü anne sütü helaldir sende helal süt emdiğin için...
    Babanın bedduası tutar

Alıntıları Göster
    Tabiin büyüklerinden Veysel Karani'nin hayatını izlemelisin. Anne sözü dilemek ona İslam Peygamberini iki gözüyle görme şerefi doğduğu halde annesine verdiği sözden ötürü peygamber hırkası giymiş değerli şahsiyeti örnek almak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

Tabiin büyüklerinden Veysel Karani'nin hayatını izlemelisin. Anne sözü dilemek ona İslam Peygamberini iki gözüyle görme şerefi doğduğu halde annesine verdiği sözden ötürü peygamber hırkası giymiş değerli şahsiyeti örnek almak gerekir.

Alıntıları Göster
    Bir gece arkadaşlarla basketbol oynamaya çıkacağım. Üstümü başımı giydim neyse. Annem dedi ki "oğlum gitme , x kişiye misafirliğe gidecez. Üzme beni otur evde" dedi dinlemedim annemi çıktım evden.

1 saat sonra ayağım alçıda kırık bi şekilde döndüm eve

• quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Bir gece arkadaşlarla basketbol oynamaya çıkacağım. Üstümü başımı giydim neyse. Annem dedi ki "oğlum gitme , x kişiye misafirliğe gidecez. Üzme beni otur evde" dedi dinlemedim annemi çıktım evden.

1 saat sonra ayağım alçıda kırık bi şekilde döndüm eve

Alıntıları Göster
    Annenin değil babanın bedduasından kork derim.

• beddua=baddua bad=kötü beddua=kötüdua
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jv892

beddua=baddua bad=kötü beddua=kötüdua
    Oha cahilliğin bu kadarı da oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Oha cahilliğin bu kadarı da oluyormuş.

Alıntıları Göster
    O beddua mı la ?

Biz hocaların yanında küfür etmemek için diyoruz onu.

İltifat o teşekkür et annene
  • hemde ne biçim..
  • Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Hayır
    Bir anne oğluna neden beddua eder ? Hakkı var mı yok , olmayan hakkını yaradanmı sağlayacak hayır yani gönlün temiz ise birşey olmaz

Edit : Evden cıkarken Valideden 'Gidişin olurda dönüşün inşallah olmaz diye çok beddua yedim şükür ayaktayım.' Babamdan ise 'geberde kurtulayım
    ' lafını duydum şükür hala yolumdayım hafız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 20 Şubat 2013; 21:09:32 >
  • İçinden gelmemiştir zaten söylediği bir anda ağzından çıkmıştır git barış özür dile vs.
  • anneni çok üzdüysen tutar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.