Bildirim
Erkek hemşire olur mu?
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hemşirelik profesyonel bir meslektir. Erkeği kadını olmaz. Halkın ne düşündüğünü boşver, halkın yüzde 70'i cahil zaten. Sen maaşlara odaklan, kaç para alıyorlar. Önemli olan maaştır. Yaşam kaliteni etkileyecek unsur odur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
Hemşirelik profesyonel bir meslektir. Erkeği kadını olmaz. Halkın ne düşündüğünü boşver, halkın yüzde 70'i cahil zaten. Sen maaşlara odaklan, kaç para alıyorlar. Önemli olan maaştır. Yaşam kaliteni etkileyecek unsur odur.
Sence öğretmenlik mi? hemsirelik mi? Hemşire maaşları hakkında bilgin var mı? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: okannnnnn
quote:
Hemşirelik profesyonel bir meslektir. Erkeği kadını olmaz. Halkın ne düşündüğünü boşver, halkın yüzde 70'i cahil zaten. Sen maaşlara odaklan, kaç para alıyorlar. Önemli olan maaştır. Yaşam kaliteni etkileyecek unsur odur.
Sence öğretmenlik mi? hemsirelik mi? Hemşire maaşları hakkında bilgin var mı? Teşekkürler
emin değilim, dönerle birlikte 2.5 falan var diye biliyorum. (devlette)
Öğretmenlik şöyle. Atanamayan branş seçersen işe yaramaz.
Atanabilen branşlar ise çok yüksek puanı var.
Hemşireliğin düşük puanlı olmasının sebebi halkın çoğu hala mühendisliğin çöktüğünün farkında değil.
Diğer husus da hemşireliğin zor meslek olması.
Öğretmenlik yazacaksan kpss taban puanlarını araştır.
Yalnız şunu unutma öğretmenliğin sakat bir noktası var. Bir hemşire özel sektörde iş bulabilir ama öğretmen bulamaz. Bulsa da dersanelerde çok az paraya sürünür. Dersanelerin kapatılma durumu da var.
Bir de bu kpss puanlarına çok güvenme, bundan 4 sene sonra puanlar yükselebilir.
Geleceği bilemiyoruz.
İyice düşün taşın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 19 Ocak 2014; 18:36:34 >
-
quote:
quote:
quote:
emin değilim, dönerle birlikte 2.5 falan var diye biliyorum. (devlette)
Öğretmenlik şöyle. Atanamayan branş seçersen işe yaramaz.
Atanabilen branşlar ise çok yüksek puanı var.
Hemşireliğin düşük puanlı olmasının sebebi halkın çoğu hala mühendisliğin çöktüğünün farkında değil.
Diğer husus da hemşireliğin zor meslek olması.
Öğretmenlik yazacaksan kpss taban puanlarını araştır.
Yalnız şunu unutma öğretmenliğin sakat bir noktası var. Bir hemşire özel sektörde iş bulabilir ama öğretmen bulamaz. Bulsa da dersanelerde çok az paraya sürünür. Dersanelerin kapatılma durumu da var.
Bir de bu kpss puanlarına çok güvenme, bundan 4 sene sonra puanlar yükselebilir.
Geleceği bilemiyoruz.
İyice düşün taşın.
Gazi veya hacettepe düşünüyorum gazıde hazırlık yok hacettepe var hacettepede okursam hazırlıkla birlikte 5 yıl mı okuyacağım sence hazırlık gerekır mi? Cevaplar içın saol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bilmiyorum dostum bana yabancı konular bunlar. 1 seneden bişi çıkmaz. -
erkekler bence bayanlardan daha iyi hemşirelik yapar. Hiç sıkıntı yapma bizim üniversitede hemşirelik bölümünde erkeklerin sayısı azımsanmayacak kadar. Hazırlık okumak bence gereksiz. Ingilizceyle bi işin olmayacak ilerde. Ha belki şu olur. Ilerde ydsye girip dil tazminatı alabilirsin. O da bi sene okulu uzatmaya değecek bi miktar değil. Alacağında garanti değil zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanirim kararini verdin ama; bayan taksi soforlerimiz var mesela boyle isleri bayanlar yapinca gurur kaynagi oluyorlar evet belki gurur duyulmasi gerekir ama hemsirelik gibi bayan meslegi olarak gorulen ama aslinda oyle olmayan meslekleri yapan erkeklerde dalga konusu olmamali. Ne istiyorsan onu yap hayatta, hicbir sey icin pismanlik duyma -
quote:
Hemşirelik istiyorum çünkü kpss atanması kolay fakat hemşirelik kazandığımda dalga geçeceklerinden korkuyorum sizce erkek hemşire olur mu? Siz hemsirelik istermiydiniz?
yakın bi akrabam sağlık lisesinden mezun oldu hemşir oldu..genel olarak özel hastanelerde çalışıyorlar bunu bilmenizde fayda var..Alımlar az...
erkekler genelde kat sorumlusu gibi Çalştırılıyormuş..(erkek hastalara özellikle hemşirmiş...) -
Kardeşim erkekten bal gibi de hemşire olur. İsminden ötürü halkın önyargısı vardı önceleri ancak bu çoktan kırıldı. Sağlık sektörü hiç bir zaman bitmeyecek ve maaşları seni tatmin edebilir. Sana uygun geliyorsa yaz derim insanları düşünme
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X