Şimdi Ara

Tabiki kasiyer kız doktor ister ve doktor da onu alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi listemden tanıdığım ne kadar vasat adam varsa tıp/dis kazandı. Ama görseniz adamım tipi yok tamam ama bu kadar boş bir beyne sahip olur. Kendini hiçbir konuda geliştirmemiş, kişiliği nalet, ağzını açıp 2 cift laf edemezsin. Sadece oturup ders çalışmış sadece. Düşünürken bile mide bulandıran adamlar biliyorum. Ama bu adamlar da gelecekte güzel bir kadına layık görecekler kendini meslekleri yüzünden. Zaten emin olun kendine denk üniversite mezunu bir kadın ona bakmaz. Hatta biraz altında bir kadın olsun o bile bakmaz. Anca kasiyer, lise/ilkokul mezunu kadınlarla olurlar. Ki bu evlilikte ben kasiyer kıza acırım adama değil. O kızlar doktor mühendis istemekte gayet haklılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türkiye eğitim sistemini vasıf yetenek veya azim ile aynı cümlede kullanmak bile yeterince kötü ama bu konu daha çok kuyruk acısı. tıp veya mühendislik okuyamamış birinden çıkan sözler. tıp okusan bunu yazarmıydın bilmem ama hiçbir kasiyer doktor istemekle haklı değildir. doktor iyi olduğu için değil. kötünün kötüsü de vardır. istisnalar olabilir. kızın eğitim hayatı yetersizlik ailevi sorunlar veya başka sorunlarla geçmiştir.
  • Birileri yine tıp kazanamamışKendini avut anca
  • sağol kardeşim, hemen gidip en yakın kasiyere açılıyorum...
  • Güzel bir kız her şeyi ister ve sahip olabilir.

Benim bir tane güzeller güzeli var. Milyonlarım olsa feda ederim. Ama o bana etmezdi kendisinden de daha iyisini isterdi.

Görünce bile kalbim sıkışıyor ah ulan ah.

• Ilk olarak mühendislikleri ciddiye almıyorum 100 binle vs alanı da var ve çoğu mezun olunca asgari ücretle başlıyor. Mezunum hocam ve mf3 16 binden bıraktım doğuda tıp ve çoğu dis geliyordu ama daha iyi sonuçlar için çalışıyorum kuyruk acısı denemez. Zaten başarılı olduğum için kendi lisemdeki çoğu insan da ben gibi ama beyinleri bomboş. Genel kültür 0. Hicbir tarihi olayı, kişiyi, bilimle ilgili şeyleri, güncel haberleri bilmezler. Film izlemezler tiyatroya gitmezler kitap okumazlar belirli müzik zevkleri yoktur. Sporla ilgilenmezler ne bileyim işte bunlar zorunlu değil ama başka bir ilgileri de yok boşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Herina

Ilk olarak mühendislikleri ciddiye almıyorum 100 binle vs alanı da var ve çoğu mezun olunca asgari ücretle başlıyor. Mezunum hocam ve mf3 16 binden bıraktım doğuda tıp ve çoğu dis geliyordu ama daha iyi sonuçlar için çalışıyorum kuyruk acısı denemez. Zaten başarılı olduğum için kendi lisemdeki çoğu insan da ben gibi ama beyinleri bomboş. Genel kültür 0. Hicbir tarihi olayı, kişiyi, bilimle ilgili şeyleri, güncel haberleri bilmezler. Film izlemezler tiyatroya gitmezler kitap okumazlar belirli müzik zevkleri yoktur. Sporla ilgilenmezler ne bileyim işte bunlar zorunlu değil ama başka bir ilgileri de yok boşlar

filmlerin bir çoğu sıkıcı, güzel film bulmak zor. aynısı kitap ve tiyatro için de geçerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vasat adamlar doktor oluyorsa.. zekiler ne oluyor bu memleket de ..astronot mu ? keşke bir tane astronotumuz olsa senin gibi zekilerden

sana tavsiye

başkalarını kıskanacağına kendini geliştir..kasiyer neden seni değilde doktoru tercih ediyor.. senin eksiğin ne onu düşün,milleti
    suçlayacağına
  • Niye mesele kiskanmakta doktorlukta muhendislikte

Kardesim ilk once insan olacaksin karakterin olacak,on yargili olmayacaksin,fikirlere acik olucaksin en onemlisi empati yapicaksin hemde her saniye

Arkadasin anlattigi profilde cok insan var malesef hakli yurt disindada var ama sayilari az

Bizim millette bu profilden baya var buna benzer profillerde

• FxDentist kullanıcısına yanıt
    Algılama sıkıntınıza rağmen tekrar diyorum mf3 16binden mezunum diye. Kızlar da mükemmel zekânızdan dolayı tercih etmiyor gelecekte alacağınız maaşlar için sizi etmiyor. Ayrıca kızlar tarafından tercih edilmediğimi kim söyledi yahu. Ben kendi tanıdığım insanlardan biliyorum çoğu boş insanlar ve kızları haklı görüyorum. Böyle bos insanla parası için evleniyor ve kasiyer olması ona engel değil. Bunu da kasiyer kızlar bile doktor koca istiyor konusunu görünce yazdım bence de istesinler hakları

• Rakanoth kullanıcısına yanıt
    Aynen ama eminim ki film tiyatro kitap vs ilginizi çekmese de kendi hobiniz vardır. Siyasetten anlarsınız, bilimle ilgilenirsiniz. Mesela bir spor dalında iyisinizdir. Bir şeyin koleksiyonunu yaparsınız. Bir şeyde iyisinizdir. Değilseniz siz de boş adamsınız. Ve bir insanın oturup sizle konuşmaktan hoşlanacağı bir şey yok. Tipiniz varsa o götürür işi. Ama her ikisi yokken bir kızın sizi seçmesinin tek nedeni mesleğiniz ve paranız. Bu durumda kız kasiyer ve güzelse bence baya siz istemekte haklıdır

• Herina kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına bir sorsana mühendisler seni ciddiye alıyor mu ? Ulan bu adamlar beni gerçekten güldürüyor. Yhaaa möhendüs asgarü ücrot oloyor ağbiiiiii...
  • :D Anca kendinizi avutun böyle , tıp kazanan adam inektir ,çirkindir, başka hiçbir şeyde kendini geliştirememiş , benim sosyal zekam daha üstün vs diye ...

Gelin fakülteye bir de kendi gözünüzle görün nasıl olduklarını . Bizzat arkadaşım var yakışıklı , ing-fransızca biliyor , keman çalıyor . Kızlarda da hem güzel hem yabancı dili var hem doktor olcak ... Çok var böyle . Çoğumuzda ben dahil derslerden fırsat bulduğumuz an her türlü aktiviteyi yapıyoruz merak etmeyin biz de yaşıyoruz

Çoğunuzla sözlü tartışmaya girsek , karşımızda 2-3 cümle edemezsiniz burda gelip sallayıp duruyorsunuz.

Daha lise matematiği , fiziği çözemeyen adamlar gelmiş sosyallikten , konuşmaktan vs ahkam keser olmuş

Anca kendinizi avutun

• O adam 10 sene tıp okurken senin şu yaşına kadar kendine kattığın, genel kültüründen, ilim irfana kadar hemen herşeyi katlayarak öğreniyor o okuldan çok nadir kendilerini geliştirmeden çıkıyorlar. Söyleminiz çok çirkin, dış görünüşü bir kadını etkilemek için çok büyük bir etken sanıyorsunuz elin yüzün düzgünse birazda kendine bakmayı bilen bir adamsan karakter sahibi olduktan sonra oturup iki çift laf edip etkileyemeyeceğin kadın tipi nadirdir. Hadi diyelim çok kötü durumda dış görünüş olarak, ilerleyen süreçte mesleki hayatına başladığında 1 senelik gelirini dış görünüşü için harcasa, Brad Pitt olur. Evi de olur, arabası da olur gayette mutlu olur hatta gider aynı hastane de doktorluk yapan başka bir kadınla yada bayan pilotlar gayet tabi beraber olur ve evlenir yada akıllı bir adamsa gününü gün eder aynı zamanda parasıyla da yatırımlar yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herina

Algılama sıkıntınıza rağmen tekrar diyorum mf3 16binden mezunum diye. Kızlar da mükemmel zekânızdan dolayı tercih etmiyor gelecekte alacağınız maaşlar için sizi etmiyor. Ayrıca kızlar tarafından tercih edilmediğimi kim söyledi yahu. Ben kendi tanıdığım insanlardan biliyorum çoğu boş insanlar ve kızları haklı görüyorum. Böyle bos insanla parası için evleniyor ve kasiyer olması ona engel değil. Bunu da kasiyer kızlar bile doktor koca istiyor konusunu görünce yazdım bence de istesinler hakları

doktorlar boş sa ,sen çöpsün..

kasiyer kızların seçimini kıskanacak kadar acınacak durumdasın..

kıskanmaya devam et..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.