Bildirim
Ne doktoru en fazla kazanır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
ne iş yaptıgına ve nerede yaptıgına bağlı. aslında estetik cerrahların işi keyfi gögüs büyütüp küçültme degil. tıbbi ihtiyaç dışında da hizmet verdiklerli için çok kazanırlar dogrudur. onun dışında beyin cerrahlarıda öyle. -
beyin cerrahı biliorm aylık kazancı 30bin lira yanılıyor olabilirim..quote:
Orijinalden alıntı: celalcaner2
ne iş yaptıgına ve nerede yaptıgına bağlı. aslında estetik cerrahların işi keyfi gögüs büyütüp küçültme degil. tıbbi ihtiyaç dışında da hizmet verdiklerli için çok kazanırlar dogrudur. onun dışında beyin cerrahlarıda öyle. -
kadın doumcular, ortopedistler, beyinciler çok kazanır. özellikle kadın doum. ama sosyetik bi yerdeysen ve çevre yapabilirsen estetisyenlerde iyi kazanabilir. babam ortopedist... ve meslein en beendiim taraflarından biri zatn türkieye göre iyi bi gelirle başlarsın ve alabilcein rakamın hemen hemen sınırı yoktur. tek sınır kendinsin. ne kadar becerikliysen, ne kadar pratiksen, ne kadar sosyalsen o kadar para kazanabiliosun. tabi birazda şansa bağlı ama türkie standartları için güzel bi meslek die düşünüorum. ama tabi cahil insanlarımızda doktorun işini epey zorlaştırabilio. en basitinden hasta gelmiş 80 yaşına, şekeri, tansionu var ve kalça çıkııı gibi büyük bi ameliat fln önce oturup riskleri konuşmanıza rağmen hasta ölürse suçlu birdn sn oluosun. sonra uuraşki durasın. bazn zor, bznse çok keyifli ve insanların hayattaki çou isteini karşılayabilcekleri bi meslek. bnde bu sene össye gircem, inşallah kazanırım tıbbı...quote:
Orijinalden alıntı: V.I.P.PLAYBOY
beyin cerrahı biliorm aylık kazancı 30bin lira yanılıyor olabilirim..
Alıntıları Göster
-
Beyin cerrahi yada kadin hastaliklari ile ilgili her bolum.ama kadinlardan nefret etme duygusunuda kazanabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: spinalsurgeon
kadın doumcular, ortopedistler, beyinciler çok kazanır. özellikle kadın doum. ama sosyetik bi yerdeysen ve çevre yapabilirsen estetisyenlerde iyi kazanabilir. babam ortopedist... ve meslein en beendiim taraflarından biri zatn türkieye göre iyi bi gelirle başlarsın ve alabilcein rakamın hemen hemen sınırı yoktur. tek sınır kendinsin. ne kadar becerikliysen, ne kadar pratiksen, ne kadar sosyalsen o kadar para kazanabiliosun. tabi birazda şansa bağlı ama türkie standartları için güzel bi meslek die düşünüorum. ama tabi cahil insanlarımızda doktorun işini epey zorlaştırabilio. en basitinden hasta gelmiş 80 yaşına, şekeri, tansionu var ve kalça çıkııı gibi büyük bi ameliat fln önce oturup riskleri konuşmanıza rağmen hasta ölürse suçlu birdn sn oluosun. sonra uuraşki durasın. bazn zor, bznse çok keyifli ve insanların hayattaki çou isteini karşılayabilcekleri bi meslek. bnde bu sene össye gircem, inşallah kazanırım tıbbı...
Alıntıları Göster
Aslinda hicbirini tavsiye etmem.Sokak arkadasim yilalrca sokaga cikmayip ders calisip doktor oldu,simdide hastaneden cikamiyor.
sosyal hayat sifir simdilik sonraisni bilmem
-
@lightmyfire arkadaşım dooru söölüon bazn çok sıkı çalışmak gerkio bide okulu çok uzun. ama o nöbetlerin fln kendi içersinde eğlencesi apayrı. ayrıca arkadaşın bnce biraz fazla sıkmış kendini. bide kadınlara karşı ilgi kaybetme olayına katılıorum. jinekolokların çou artık her gün göre göre bıkmışlar, dahada kötüsü tamam çok etik deil ama sana gelenler bide hasta dolayısyla bi süre sonra iğrenmeye başlıolar veeeee......(hayal gücü)quote:
Orijinalden alıntı: Lightmyfire
Beyin cerrahi yada kadin hastaliklari ile ilgili her bolum.ama kadinlardan nefret etme duygusunuda kazanabilirsin.
Aslinda hicbirini tavsiye etmem.Sokak arkadasim yilalrca sokaga cikmayip ders calisip doktor oldu,simdide hastaneden cikamiyor.
sosyal hayat sifir simdilik sonraisni bilmem
Alıntıları Göster
-
Fizik Tedavi ve rehabilitasyon uzmanlarıquote:
Orijinalden alıntı: spinalsurgeon
@lightmyfire arkadaşım dooru söölüon bazn çok sıkı çalışmak gerkio bide okulu çok uzun. ama o nöbetlerin fln kendi içersinde eğlencesi apayrı. ayrıca arkadaşın bnce biraz fazla sıkmış kendini. bide kadınlara karşı ilgi kaybetme olayına katılıorum. jinekolokların çou artık her gün göre göre bıkmışlar, dahada kötüsü tamam çok etik deil ama sana gelenler bide hasta dolayısyla bi süre sonra iğrenmeye başlıolar veeeee......(hayal gücü)
Alıntıları Göster
Beyin cerrahı
-
quote:
Orijinalden alıntı: V.I.P.PLAYBOY
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: FeCkhO
katılıyorum -
En çok ve en kolay parayı radyologlar kazanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: cafcuf_06quote:
Orjinalden alıntı: FeCkhO
katılıyorum
Alıntıları Göster -
Ortopedi, Nöroşirurji, Plastik, Üroloji, Genel Cerrahi, Göğüs Kalp Damar Cerrahi gibi cerrahi bilim dallarında görev yapan doktorlar, çalıştıkları kurum neresi olursa olsun diğer meslektaşlarından daha fazla kazanırlar...quote:
Orijinalden alıntı: __MeHMeT__2
En çok ve en kolay parayı radyologlar kazanıyor.
Alıntıları Göster -
o seviyelere gelmek, pekte kolay olmasa helalmi helalquote:
Orijinalden alıntı: mTm
Ortopedi, Nöroşirurji, Plastik, Üroloji, Genel Cerrahi, Göğüs Kalp Damar Cerrahi gibi cerrahi bilim dallarında görev yapan doktorlar, çalıştıkları kurum neresi olursa olsun diğer meslektaşlarından daha fazla kazanırlar...
Alıntıları Göster -
Bknz: Nip/Tuckquote:
Orijinalden alıntı: PERİSKOP
o seviyelere gelmek, pekte kolay olmasa helalmi helal
Alıntıları Göster -
Ben de arıyorum bunu Hedef belirlemek lazım diye düşünüyorum TUS için. Fazla uğraştırmayan ve geliri iyi olan bir dal. Radyasyon onkolojisi fena görünmüyor. Özellikle gelecekte...quote:
Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg
Bknz: Nip/Tuck
Alıntıları Göster -
kürtaj bölümü ... avrupaya falan gitse hergün 3 tane alsa paraya para demezquote:
Orijinalden alıntı: Amorph
Ben de arıyorum bunu Hedef belirlemek lazım diye düşünüyorum TUS için. Fazla uğraştırmayan ve geliri iyi olan bir dal. Radyasyon onkolojisi fena görünmüyor. Özellikle gelecekte...
Alıntıları Göster
-
elin bıçak tutuyorsa kazanırsın arkadaşquote:
Orijinalden alıntı: nubitata
kürtaj bölümü ... avrupaya falan gitse hergün 3 tane alsa paraya para demez
Alıntıları Göster
-
aslında şööle bi düşündüm de beyin cerrahı olmak için çok da çaba gerekmiyo sanki...quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
elin bıçak tutuyorsa kazanırsın arkadaş
Alıntıları Göster
hani hasta öldü "tüüh gitti adam ya..olsun demiştim ben çok tehlikeli idi ameliyat.takdirat işte... "deyip geçebilirsin kolayca...
-
benim tezimi dogrulayan bir başlık daha
tıp işçi memur çocugunun yırtma çabası, fakülteye bir tanede fabrikatör çocugu gelsin dişimi kıracagım -
Proktologquote:
Orijinalden alıntı: ten_don
benim tezimi dogrulayan bir başlık daha
tıp işçi memur çocugunun yırtma çabası, fakülteye bir tanede fabrikatör çocugu gelsin dişimi kıracagım -
öncelikle uzmanlaşıp adını duyuracaksın.ama adın bir kasabada duyulursa gelkirin başka istanbulun zengin kesiminde duyulursa başka olur.tabiki bu duruma gelebilmek yetenek,sabır,maddiyat,özveri gibi bir çok fedakarlık ister.quote:
Orijinalden alıntı: remus
Proktolog
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- columbia ayakkabı kalıpları nasıl
- kediler çekirdek yer mi
- kafanın arkasındaki çıkıntı
- polis yakını kartı avantajları
- kahve likörü nasıl içilir
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X