Şimdi Ara

Ne doktoru en fazla kazanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
57.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar en fazla kazanan doktor hangı doktordur?

Estetik cerrahı gıbı gelıyo bana sızce ?

• ne iş yaptıgına ve nerede yaptıgına bağlı. aslında estetik cerrahların işi keyfi gögüs büyütüp küçültme degil. tıbbi ihtiyaç dışında da hizmet verdiklerli için çok kazanırlar dogrudur. onun dışında beyin cerrahlarıda öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

ne iş yaptıgına ve nerede yaptıgına bağlı. aslında estetik cerrahların işi keyfi gögüs büyütüp küçültme degil. tıbbi ihtiyaç dışında da hizmet verdiklerli için çok kazanırlar dogrudur. onun dışında beyin cerrahlarıda öyle.
    beyin cerrahı biliorm aylık kazancı 30bin lira yanılıyor olabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.I.P.PLAYBOY

Alıntıları Göster
    kadın doumcular, ortopedistler, beyinciler çok kazanır. özellikle kadın doum. ama sosyetik bi yerdeysen ve çevre yapabilirsen estetisyenlerde iyi kazanabilir. babam ortopedist... ve meslein en beendiim taraflarından biri zatn türkieye göre iyi bi gelirle başlarsın ve alabilcein rakamın hemen hemen sınırı yoktur. tek sınır kendinsin. ne kadar becerikliysen, ne kadar pratiksen, ne kadar sosyalsen o kadar para kazanabiliosun. tabi birazda şansa bağlı ama türkie standartları için güzel bi meslek die düşünüorum. ama tabi cahil insanlarımızda doktorun işini epey zorlaştırabilio. en basitinden hasta gelmiş 80 yaşına, şekeri, tansionu var ve kalça çıkııı gibi büyük bi ameliat fln önce oturup riskleri konuşmanıza rağmen hasta ölürse suçlu birdn sn oluosun. sonra uuraşki durasın. bazn zor, bznse çok keyifli ve insanların hayattaki çou isteini karşılayabilcekleri bi meslek. bnde bu sene össye gircem, inşallah kazanırım tıbbı...

• quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

kadın doumcular, ortopedistler, beyinciler çok kazanır. özellikle kadın doum. ama sosyetik bi yerdeysen ve çevre yapabilirsen estetisyenlerde iyi kazanabilir. babam ortopedist... ve meslein en beendiim taraflarından biri zatn türkieye göre iyi bi gelirle başlarsın ve alabilcein rakamın hemen hemen sınırı yoktur. tek sınır kendinsin. ne kadar becerikliysen, ne kadar pratiksen, ne kadar sosyalsen o kadar para kazanabiliosun. tabi birazda şansa bağlı ama türkie standartları için güzel bi meslek die düşünüorum. ama tabi cahil insanlarımızda doktorun işini epey zorlaştırabilio. en basitinden hasta gelmiş 80 yaşına, şekeri, tansionu var ve kalça çıkııı gibi büyük bi ameliat fln önce oturup riskleri konuşmanıza rağmen hasta ölürse suçlu birdn sn oluosun. sonra uuraşki durasın. bazn zor, bznse çok keyifli ve insanların hayattaki çou isteini karşılayabilcekleri bi meslek. bnde bu sene össye gircem, inşallah kazanırım tıbbı...

Alıntıları Göster
    Beyin cerrahi yada kadin hastaliklari ile ilgili her bolum.ama kadinlardan nefret etme duygusunuda kazanabilirsin.

Aslinda hicbirini tavsiye etmem.Sokak arkadasim yilalrca sokaga cikmayip ders calisip doktor oldu,simdide hastaneden cikamiyor.
    sosyal hayat sifir simdilik sonraisni bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightmyfire

Beyin cerrahi yada kadin hastaliklari ile ilgili her bolum.ama kadinlardan nefret etme duygusunuda kazanabilirsin.

Aslinda hicbirini tavsiye etmem.Sokak arkadasim yilalrca sokaga cikmayip ders calisip doktor oldu,simdide hastaneden cikamiyor.
    sosyal hayat sifir simdilik sonraisni bilmem

Alıntıları Göster
    @lightmyfire arkadaşım dooru söölüon bazn çok sıkı çalışmak gerkio bide okulu çok uzun. ama o nöbetlerin fln kendi içersinde eğlencesi apayrı. ayrıca arkadaşın bnce biraz fazla sıkmış kendini. bide kadınlara karşı ilgi kaybetme olayına katılıorum. jinekolokların çou artık her gün göre göre bıkmışlar, dahada kötüsü tamam çok etik deil ama sana gelenler bide hasta dolayısyla bi süre sonra iğrenmeye başlıolar veeeee......(hayal gücü)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

@lightmyfire arkadaşım dooru söölüon bazn çok sıkı çalışmak gerkio bide okulu çok uzun. ama o nöbetlerin fln kendi içersinde eğlencesi apayrı. ayrıca arkadaşın bnce biraz fazla sıkmış kendini. bide kadınlara karşı ilgi kaybetme olayına katılıorum. jinekolokların çou artık her gün göre göre bıkmışlar, dahada kötüsü tamam çok etik deil ama sana gelenler bide hasta dolayısyla bi süre sonra iğrenmeye başlıolar veeeee......(hayal gücü)

Alıntıları Göster
    Fizik Tedavi ve rehabilitasyon uzmanları

Beyin cerrahı

• quote:

Orijinalden alıntı: V.I.P.PLAYBOY

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FeCkhO

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafcuf_06

quote:

Orjinalden alıntı: FeCkhO

katılıyorum

Alıntıları Göster
    En çok ve en kolay parayı radyologlar kazanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __MeHMeT__2

En çok ve en kolay parayı radyologlar kazanıyor.

Alıntıları Göster
    Ortopedi, Nöroşirurji, Plastik, Üroloji, Genel Cerrahi, Göğüs Kalp Damar Cerrahi gibi cerrahi bilim dallarında görev yapan doktorlar, çalıştıkları kurum neresi olursa olsun diğer meslektaşlarından daha fazla kazanırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mTm

Ortopedi, Nöroşirurji, Plastik, Üroloji, Genel Cerrahi, Göğüs Kalp Damar Cerrahi gibi cerrahi bilim dallarında görev yapan doktorlar, çalıştıkları kurum neresi olursa olsun diğer meslektaşlarından daha fazla kazanırlar...

Alıntıları Göster
    o seviyelere gelmek, pekte kolay olmasa helalmi helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERİSKOP

o seviyelere gelmek, pekte kolay olmasa helalmi helal

Alıntıları Göster
    Bknz: Nip/Tuck
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Bknz: Nip/Tuck

Alıntıları Göster
    Ben de arıyorum bunu Hedef belirlemek lazım diye düşünüyorum TUS için. Fazla uğraştırmayan ve geliri iyi olan bir dal. Radyasyon onkolojisi fena görünmüyor. Özellikle gelecekte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

Ben de arıyorum bunu Hedef belirlemek lazım diye düşünüyorum TUS için. Fazla uğraştırmayan ve geliri iyi olan bir dal. Radyasyon onkolojisi fena görünmüyor. Özellikle gelecekte...

Alıntıları Göster
    kürtaj bölümü ... avrupaya falan gitse hergün 3 tane alsa paraya para demez

• quote:

Orijinalden alıntı: nubitata

kürtaj bölümü ... avrupaya falan gitse hergün 3 tane alsa paraya para demez

Alıntıları Göster
    elin bıçak tutuyorsa kazanırsın arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

elin bıçak tutuyorsa kazanırsın arkadaş

Alıntıları Göster
    aslında şööle bi düşündüm de beyin cerrahı olmak için çok da çaba gerekmiyo sanki...
    hani hasta öldü "tüüh gitti adam ya..olsun demiştim ben çok tehlikeli idi ameliyat.takdirat işte... "deyip geçebilirsin kolayca...

• benim tezimi dogrulayan bir başlık daha

tıp işçi memur çocugunun yırtma çabası, fakülteye bir tanede fabrikatör çocugu gelsin dişimi kıracagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

benim tezimi dogrulayan bir başlık daha

tıp işçi memur çocugunun yırtma çabası, fakülteye bir tanede fabrikatör çocugu gelsin dişimi kıracagım
    Proktolog
  • quote:

Orijinalden alıntı: remus

Proktolog

Alıntıları Göster
    öncelikle uzmanlaşıp adını duyuracaksın.ama adın bir kasabada duyulursa gelkirin başka istanbulun zengin kesiminde duyulursa başka olur.tabiki bu duruma gelebilmek yetenek,sabır,maddiyat,özveri gibi bir çok fedakarlık ister.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.