Şimdi Ara

Ne doktoru en fazla kazanır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
57.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence en kral parayi psikiyatristler goturuyor. seansi 200 ytl gunde 15 hasta, eder sana 3 milyar lira gunde...
  • günde 15 saat çalışan bi psikolog/psikatr da herhalde sonrasında o parayı kendisi harcar doktorlara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

elin bıçak tutuyorsa kazanırsın arkadaş

sokmayada kormayacaksın tabiki de
  • doktor olmak gönül işi hastanede yatarken gördüm mutlaka çok paralar kazanırsın ama işin başı sevmek seversen dünyanın en yüce işini yapıyorsun ama sen direk para olayını sormuşsun işin çok zor o yüzden senden doktor olmaz
    başarılı bi ortapedist olursan kazanırsın ama öle sanal manal manken keseyim dersen o başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtusft -- 24 Şubat 2009; 5:17:34 >
  • Klnik Opr. Şef veya şefyardimcisi asistan baş asistan olarak görev yapıorsa baya bir para alır.Uzm doktorlarindan kazanci fazladir heralde.Tabi hayatını vereceksin 20 30 yılda gelirsin bu mevkilere.
  • İşini iyi yapan her branşta çok iyi kazanır kardeşim.

Ama sırf para için doktor olanlara ya da parası yüzünden bölüm seçenlere buradan bir kınamalı gönderiyorum.

Hayat boyu mutsuzluğa yelken açıyorsunuz çaktırmadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ten_don

benim tezimi dogrulayan bir başlık daha

tıp işçi memur çocugunun yırtma çabası, fakülteye bir tanede fabrikatör çocugu gelsin dişimi kıracagım

bence sen hiç denk gelmemişsin arkadaşım benim etrafımda baya var. ideal meselesi babası fabrikatör de olsa partron da olsa ben o işi yapmak istemiorm doktor olucam diyor adamlar

• Kesinlikle cildiye diyorum önce devlet hastanesinde çalışırsın sonra kendi muayene yerini açarsın hem devlet hem kendin tek muayene 150 tl civarında cildiyede günde 3 kişi gelse pfffff
  • Benim babam ortodontist bkz dis doktorunun bi ustu univi 8 sene okuyor ortodontist oluyor aylik kazandigi miktar 20 milyar veya hastaya gore 25 milyara kadar cikiyormus
  • beyin cerrahı tabiiki en çok kazanır.Bir film göstermek ve doktorun okuması 150ytl Arkadaşımın babasından biliyorum.Anneside diş doktoru.Aylık gelirleri yaklaşık 30+20=50 milyar fln ciddi bir rakam
  • hangi doktor ne kadar kazanır bilmem ama;

hangi hastaneye giderseniz gidin, hastanenin park yerindeki araçlara bakın, son model araçlar vardır

bu araçlar doktorlarındır, siz düşünün artık ne kadar kazanıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_alert22

bence en kral parayi psikiyatristler goturuyor. seansi 200 ytl gunde 15 hasta, eder sana 3 milyar lira gunde...

Evet bencede .Ama Tıp okuyanların %50den fazlası psikiyatr olmak istiyormuş (Bi piskolog söylemişti bana ) 6yıl tıp üstüne psikiyatrla ilgili bilmemneler falan ohoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 24 Şubat 2009; 12:53:19 >
  • Kalp Damar Cerrahisi 45 000 TL
  • benim amcam beyin cerrahı aylık kazancı yaptığı ameliyatlara göre değişiyor aylık kazancı 300 bin lira minimum daha cok calısırsa değişiyor tabiki devletten aldığı aylık 28.000 ne kadar calısma o kadar cok para yani her işteki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

kadın doumcular, ortopedistler, beyinciler çok kazanır. özellikle kadın doum. ama sosyetik bi yerdeysen ve çevre yapabilirsen estetisyenlerde iyi kazanabilir. babam ortopedist... ve meslein en beendiim taraflarından biri zatn türkieye göre iyi bi gelirle başlarsın ve alabilcein rakamın hemen hemen sınırı yoktur. tek sınır kendinsin. ne kadar becerikliysen, ne kadar pratiksen, ne kadar sosyalsen o kadar para kazanabiliosun. tabi birazda şansa bağlı ama türkie standartları için güzel bi meslek die düşünüorum. ama tabi cahil insanlarımızda doktorun işini epey zorlaştırabilio. en basitinden hasta gelmiş 80 yaşına, şekeri, tansionu var ve kalça çıkııı gibi büyük bi ameliat fln önce oturup riskleri konuşmanıza rağmen hasta ölürse suçlu birdn sn oluosun. sonra uuraşki durasın. bazn zor, bznse çok keyifli ve insanların hayattaki çou isteini karşılayabilcekleri bi meslek. bnde bu sene össye gircem, inşallah kazanırım tıbbı...

Allah tependen baksın.10 Harften 3'ünü yazmıyorsun yazıklar olsun sana

• Kadın doğum ve dahiliye
  • Aranızda doktor olan var mı acaba ?
  • Kadın doğum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soz.Turk

quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

kadın doumcular, ortopedistler, beyinciler çok kazanır. özellikle kadın doum. ama sosyetik bi yerdeysen ve çevre yapabilirsen estetisyenlerde iyi kazanabilir. babam ortopedist... ve meslein en beendiim taraflarından biri zatn türkieye göre iyi bi gelirle başlarsın ve alabilcein rakamın hemen hemen sınırı yoktur. tek sınır kendinsin. ne kadar becerikliysen, ne kadar pratiksen, ne kadar sosyalsen o kadar para kazanabiliosun. tabi birazda şansa bağlı ama türkie standartları için güzel bi meslek die düşünüorum. ama tabi cahil insanlarımızda doktorun işini epey zorlaştırabilio. en basitinden hasta gelmiş 80 yaşına, şekeri, tansionu var ve kalça çıkııı gibi büyük bi ameliat fln önce oturup riskleri konuşmanıza rağmen hasta ölürse suçlu birdn sn oluosun. sonra uuraşki durasın. bazn zor, bznse çok keyifli ve insanların hayattaki çou isteini karşılayabilcekleri bi meslek. bnde bu sene össye gircem, inşallah kazanırım tıbbı...

Allah tependen baksın.10 Harften 3'ünü yazmıyorsun yazıklar olsun sana

• Bence her doktor iyi kazanabilir. Bu kendisi ile ilgili. Kendini ne kadar geliştirmiş ise o kadar iyi kazanır. Babaannemi bi prof göz doktoruna götürmüştük. 300 lira muayene parası almıştı adam ve sadece 5dk sürmüştü. Ama çok kaliteli bi doktordu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.