Şimdi Ara

Annem hayır olur diye dilencilere yemek verdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadının hayrından bıktım ciddi ciddi. Yahu dilencilere yemek vermek nedir. Senden benden zengin onlar anasını satayım Gitmiş sipariş ettiğim pizzayı vermiş. Zeytinyağlı sarma vermiş kafayı yicem artık

• Sokak kedisimi besliyor hocam? 1-2TL neyse verilirde yemek vermek nedir?

Edit: Linç edilmeden önce eklemekte fayda var; gerçekten ihtiyacı olana yemek de verirsin para da, eğer ihtiyacı yoksa beslemeye anlam veremedim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 16 Haziran 2016; 20:40:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 9. 2 haneye bile ulaşamamış daha
  • Aynen hocam senden benden zenginler 6s kullanıyolar geçen imza at şu kağıda dedim 6s kullanıcıları diye imza attı anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 16 Haziran 2016; 20:41:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Sokak kedisimi besliyor hocam? 1-2TL neyse verilirde yemek vermek nedir?

Edit: Linç edilmeden önce eklemekte fayda var; gerçekten ihtiyacı olana yemek de verirsin para da, eğer ihtiyacı yoksa beslemeye anlam veremedim sadece.

Ya gelmiş kapımızın önünde duruyor. Annemde hayırsever insandır. Ama abarttı artık hayırseverliğini bağırdım çağırdım. Kavga ettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Aynen hocam senden benden zenginler 6s kullanıyolar geçen imza at şu kağıda dedim 6s kullanıcıları diye imza attı anlamadım

• peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoca bana evsiz misin dedi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.