3-4 ay önce falan alt katımıza aile taşındı. Annesi kızı ve onun da küçük kız kardeşi var 3 kişi yaşıyorlar babaları vefat etmiş. Bizde yeni gelen komşuya hoşgeldin denir yemeğe falan çağırılır ama korona nedeniyle böyle olmadı. İşte bazı akşamlar çardak var sitede orada karşılaşıp oturduğumuz oluyor işte. Geçen ay yine oturuyoduk sohbet muhabbet falan kadın beni gözüne kestirmiş herhalde sen ne efendi çocuksun gibi konuştu estağfurullah falan dedim neyse teyze beni her akşam gel muhabbet edelim diye çağırmaya başladı bu sırada yanında kızını da getiriyordu. Kadın iyi bir insan böyle davranırken en başta şüphelenmiştim dolandırıcı mıdır değil midir diye ama değiller. Kadın sadece kızı iyi biriyle olsun istiyormuş beni de çok sevmiş. Bir gün yine oturuyoruz kızını gönderdi eve oğlum ben seni çok sevdim kızıma alacam dedi. Ne diyeceğimi bilemedim salak gibi baktım. Sonra ben ona da söyleyecem onun da daha haberi yok dedi. Yine hiç birşey diyemedim kaldım öyle. 1-2 gün geçti eve giricektim tam biri çağırdı çardaktan baktım o kız. Böyle suratı kızardı utangaç hali vardı annem için kusura bakma sana da söylemiş birşeyler dedi. Bende evet sorun değil olur öyle şeyler dedim sonra kısa bi bakıştık nedense. Aradan yine bir kaç gün geçti erkek kardeşimi kapıya çıkardım top oynamaya. Teyze balkondan izliyomuş sonra aşşağı indi ne kadar iyi abisin sen dedi güldü. Yine oturduk muhabbet sohbet sonra tekrar seni alıcam kızıma dedi. Yine birşey demedim. Neyse geçende az işim vardı çıktım evden aşşağı iniyorum yolda baktım o kız yürüyor. Durdum yanında gel bırakayım istersen dedim. Kız çekindi biraz utandı yüzünden anladım baktı sadece birşey demeden gel gel dedim bende. Sonra bindi nereye dedim tramvaya bıraksan olur dedi. Bende istersen söyle nereye gideceğini ben bırakayım virüs var binme hiç tramvaya dedim. O da yok sağol falan dedi ben ısrar ettim kabul etti. Sonra giderken muhabbet falan ettik kız biraz çekingen ama konuşmasından belli oluyor kimseye zararı olmayan iyi bir insan yani. Ben nedense kıza biraz ısındım konuşması hoşuma gitti. Yolda giderken hep aklımdaydı numarasını istemek. Kendime diyorum ulan istesem yanlış anlar belki falan diye. En son gelmek üzereyiz neredeyse. Açtım telefonu girer misin numaranı belki lazım olur dedim. Sonra kaydetti. Neyse geldik ben buna akşam işim bitince yine buradan geçicem eğer geri döneceksen alabilirim seni dedim. Tamam olur dedi. Akşam işim bitti aradım bunu yoldayım istersen alayım seni dedim. O da şey ben tramvaya bindim dedi. Tramvaya binse bile inip eve yürümesi gerekecekti bende o yüzden ineceğin durakta bekle alayım seni yürüme dedim tamam dedi kapattım. Yine gittim aldım bunu eve çıktık. Sonrasında bir kaç gün görmedim hiç en son dayanamadım nasılsın diye mesaj attım öyle konuşma başladıı işte. Konuşuyoruz ama ne olduğumuz belli değil sevgili de değiliz arkadaş da değiliz. Hayatımda yaşadığım garip olaylardan birisiydi kadın seni kızıma alacam alacam diye diye kızına nedense itilmiş gibi oldum bi ilgi duymaya başladım gibi birşey oluştu içimde. Hadi bakalım hayırlısı. Yok mu tavsiye verecek biri. |
Bildirim