Şimdi Ara

Maltana Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
89.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkerin Alkolsüz dediği içecek maltana sizce alkollümü aranızda içen vardır biraya benziyor
    image]https://store.donanimhaber.com/43/3e/1d/433e1d1f5d425f47a3d5d338b2680f08.jpg[/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 14 Ağustos 2015; 18:52:07 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maltana Hakkında

Maltana, malt şerbeti olarak da bilinen, fermente edilmiş arpa maltı, şeker ve sudan yapılan bir içecektir. Alkollü olmayan bir içecektir, yani "maltana alkollü mü" sorusunun cevabı hayırdır. Maltana, "maltana kafa yapar mı" veya "maltanada alkol var mı" gibi soruları da beraberinde getirir, ancak bunların cevapları yine hayırdır.

Maltana, bira ile aynı temel malzemelere sahip olsa da, bira üretim sürecindeki fermantasyon sırasında alkol oluşurken, maltana üretiminde bu olmaz. Bu nedenle maltana, bira gibi alkollü bir içecek değildir.

Maltana, genellikle ferahlatıcı bir içecek olarak tüketilir ve bazıları tarafından sağlıklı olduğu düşünülür. Bununla birlikte, şeker içeriği yüksek olduğu için aşırı tüketilmemesi önerilir. Maltana ayrıca gluten içerir, bu nedenle çölyak hastalığı veya gluten duyarlılığı olan kişiler tarafından tüketilmemelidir.

Genel olarak, maltana alkollü olmayan, ferahlatıcı ve bazıları tarafından sağlıklı olduğu düşünülen bir içecektir. Ancak, şeker içeriği yüksektir ve gluten içerir, bu nedenle aşırı tüketilmemeli ve çölyak hastalığı veya gluten duyarlılığı olan kişiler tarafından tüketilmemelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şeftali
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Şeftali
    kafa yaptığını hatırlamıyorum içinde alkol yok bikere ülker ürünü alkol olmaısnı nasıl beklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

kafa yaptığını hatırlamıyorum içinde alkol yok bikere ülker ürünü alkol olmaısnı nasıl beklersin

Alıntıları Göster
    en iyisi armutlusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

en iyisi armutlusu

Alıntıları Göster
    Ne alkolü lem. Femde bi denemeye girdim. Duvara maltana 1 lira olmuştur yazıordu. Düşün alkol war mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

en iyisi armutlusu

Alıntıları Göster
    Ben aldım 1 kez.Tadı güzeldi alkol falan da yok gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Ben aldım 1 kez.Tadı güzeldi alkol falan da yok gibiydi.

Alıntıları Göster
    Bira tadı istiyorsanız gidin bira alın , şeftali seviyorsanız da gidin meyve suyu alın ama bu abudik gubidik içecekler ne oluyor ? Birayı seviyorum ama alkol almak istemiyorum diyenler mi alıyor bunu ? Ulan zaten birayı alkol için almıyor muyduk ? Kafaları karıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    kahve hakkında.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Bira tadı istiyorsanız gidin bira alın , şeftali seviyorsanız da gidin meyve suyu alın ama bu abudik gubidik içecekler ne oluyor ? Birayı seviyorum ama alkol almak istemiyorum diyenler mi alıyor bunu ? Ulan zaten birayı alkol için almıyor muyduk ? Kafaları karıştı

Alıntıları Göster
    bime gelmişti bu ürün ananaslı olanı ilk bakışta bimde miller'ın ne işi var dedim. sonra gidip aldım tadı güzeldi
     Maltana Hakkında.
     Maltana Hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: q1q1q1

bime gelmişti bu ürün ananaslı olanı ilk bakışta bimde miller'ın ne işi var dedim. sonra gidip aldım tadı güzeldi
     Maltana Hakkında.
     Maltana Hakkında.

Alıntıları Göster
    Bence bu tür ürünlerde fazla olmasada belli bir miktar alkol ihtiva ettiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahve uzmanı

Bence bu tür ürünlerde fazla olmasada belli bir miktar alkol ihtiva ettiğini düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Alkol yoktur. Olsa da işime gelir Şeftatilisi de mi varmış onun. Ben armuttan başkasını denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Alkol yoktur. Olsa da işime gelir Şeftatilisi de mi varmış onun. Ben armuttan başkasını denemedim.

Alıntıları Göster
    alkol kesinlikle yok ama armutlusu super biraya çok yakın tadı var
  • biraz hort oldu ama

Maltana Hakkında.

Beyler aynı muhabbet mi hanı
    binde 12-15in altındakiler alkolsüz sayılıyo ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naylon Brando

biraz hort oldu ama

Maltana Hakkında.

bira içmeden bira göbeği istiyorsanız içebilirsiniz.
  • bi kez şişesini atmaya erinip dolabın üstüne koymuştum üç gün durdu orda, şişenin dibinde siyah siyah küf gibi biseyler vardı, sanırım dibinde kalan bir kaç damla mayalanmis :)

• quote:

Orijinalden alıntı: molkus

biraz hort oldu ama

Maltana Hakkında.

Aynı muhabbet değil. Maltana malt içeceğidir. Şişesinin şekli ve malt içermesinden dolayı topluma dedikodu malzemesi olmuştur. Kolaya alkollü denen bir ülkede yaşıyoruz. Malt kafa yaparsa plasebo etkisinden başka birşey değildir. Malum alternatif tıp da plasebo üzerine kurulu.

• malt, daha alkol içermez. fermantasyona uğramamıştır. o yüzden tırsmayın.
    bira uzmanı geliyor tişörtüm var, akıllı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

malt, daha alkol içermez. fermantasyona uğramamıştır. o yüzden tırsmayın.
    bira uzmanı geliyor tişörtüm var, akıllı olun
    5 yaşındasın herhalde meyve suyundan kafa olduğuna göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Yok hocam ben gerçekten seviyorum bunu. Birayla veya meyve suyuyla alakası yok. Tamamen başka bir içecek yani. Markete gidip dolaba bakıyorum. Kola fanta sprite icetea Sıktı bunlar artık. Maltana iyi gidiyor baya

Konuyu açan arkadaş. Vodkayı birayı nerenle içtin arkadaşım uzaktan yakından alakası yok. Alkollü olsa boğazından geçtikten sonra damağında ve yutağında bırakır alkol tadını.

Edit. Konu hortmuş

@molkus alkolsüz biraya o kadar para veresim gelmediği için hiç almadım. Aroması hakkında fikrim yok ama aynı muhabbet yani. Adı üstünde "alkolsüz" bira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRolling Stones -- 19 Nisan 2013; 11:04:23 >

• maltana'nin tadinin birayla veya votkayla alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

maltana'nin tadinin birayla veya votkayla alakası yok
    Maltana'nın bende tiryakisi oldum. Günde içmeden duramıyorum. :) Benim favorim ananaslı. Bu arada yaşadığım ilde sadece şişe olanı satılıyor. Büyük ebattta yok mu bilmiyorum, resimlerden kutu kola şeklinde olanı gördüm ama henüz almadım. Bence güzel. Kuruyemişle soğuk soğuk iyi gidiyor :) Maç keyfi. Bu arada şişe kapağı da çok kolay açılılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.