Şimdi Ara

Arkadaşa rp gönderme yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım şimdi west geçicekte ben ona rp yüklemeyi düşünüyorum
    Şuan trde
    West geçince arkadaşın çara girip istediim zaman istediğim kadar skin hediyesi yollayabilirmiyim kendi hesabıma
    Fiyat açısından işime geliyor o yüzden bu yolu seçiyorum

• tahmin edim trde 30 level smurf hesaba rpleri yükleticeksin 15 aralığa kadar ücretsiz geçirip westteki asıl hesabına kostim şampiyon falan hediye göndericesin
  • çar
  • saçmlayanlara bak ya sanki kendi hesabından skini gönderiyorsun. Satın alıp gönderiliyor. Rpdede kendi rpnden gönderilmiyor yine satın alıp göndercen yükletmeden o yüzden hesap taşımayla o iş olmaz. Tek çözüm rp kodu alırsın supporta mesaJ atıp o servere aite çevirtirsin. Zaten senin amacın euro ve dolarla olan çevirmede rp pahalı geliyor. Amaç onu azaltmak smurf hediye falan ne alaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verimli Hayalet Casper -- 4 Aralık 2013; 1:26:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ov Tehlikeli
  • Evet yapabilirsin. Ama West de 15 gün arkadaş kalmanız gerekiyor. Yada eskiden arkadaşın westdeydi ise ve 15 gündür orda arkadaştıysanız, şimdi arkadaşın geri döndüğünde o westte ki arkadaş listesi vs gelicek. Bu yüzden 15 gün beklemenize gerek kalmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyuphandalkun

saçmlayanlara bak ya sanki kendi hesabından skini gönderiyorsun. Satın alıp gönderiliyor. Rpdede kendi rpnden gönderilmiyor yine satın alıp göndercen yükletmeden o yüzden hesap taşımayla o iş olmaz. Tek çözüm rp kodu alırsın supporta mesaJ atıp o servere aite çevirtirsin. Zaten senin amacın euro ve dolarla olan çevirmede rp pahalı geliyor. Amaç onu azaltmak smurf hediye falan ne alaka

dediğini anlamadım pek :D

sadece amacım 3600 rp yükleyip kullanmak bunu fiyat açısından indirmeye çalıştım
    arkadaş trde şuan west geçicem diyor ücretsiz değil bu arada 2600 rp ile , ücretsiz yazan gördümde west vs den tr geçiş ücretsiz arkadaş kalıcı geliyor :)
    Skin hediye yollama gelince rp ile alıp yolluyorsun sende olanı yollayamıyorsun bu şekilde iyi işimi görcek
    arkadaşa 3600 rp yüklicem nerdeyse yarı fiyatına sonra o zaten geçicek weste geçtiğinde,bakıcam indirimde şu skin ard arda şu skinleri alcam diyip giricem onun çara benim asıl hesabıma göndericem hediye olarak (beyin bedava :D )

IcyTeaLemon yarbayım :)

15 günlük süre varmış bu arada problem değil eyw. yardımın için zaten ara ara girip hediye olarak yollıcam sınırsız olması iyimiş

Bu arada çar=karakter=champion=hesap vs. :D (Knighttan kalan alışkanlık buna benzer isim oldumu çar diyip geçiom :) )

Teşekkür ederim yorumlar için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Mesaj Gönderme Yardım
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: notown0

quote:

Orijinalden alıntı: eyuphandalkun

saçmlayanlara bak ya sanki kendi hesabından skini gönderiyorsun. Satın alıp gönderiliyor. Rpdede kendi rpnden gönderilmiyor yine satın alıp göndercen yükletmeden o yüzden hesap taşımayla o iş olmaz. Tek çözüm rp kodu alırsın supporta mesaJ atıp o servere aite çevirtirsin. Zaten senin amacın euro ve dolarla olan çevirmede rp pahalı geliyor. Amaç onu azaltmak smurf hediye falan ne alaka

dediğini anlamadım pek :D

sadece amacım 3600 rp yükleyip kullanmak bunu fiyat açısından indirmeye çalıştım
    arkadaş trde şuan west geçicem diyor ücretsiz değil bu arada 2600 rp ile , ücretsiz yazan gördümde west vs den tr geçiş ücretsiz arkadaş kalıcı geliyor :)
    Skin hediye yollama gelince rp ile alıp yolluyorsun sende olanı yollayamıyorsun bu şekilde iyi işimi görcek
    arkadaşa 3600 rp yüklicem nerdeyse yarı fiyatına sonra o zaten geçicek weste geçtiğinde,bakıcam indirimde şu skin ard arda şu skinleri alcam diyip giricem onun çara benim asıl hesabıma göndericem hediye olarak (beyin bedava :D )

IcyTeaLemon yarbayım :)

15 günlük süre varmış bu arada problem değil eyw. yardımın için zaten ara ara girip hediye olarak yollıcam sınırsız olması iyimiş

Bu arada çar=karakter=champion=hesap vs. :D (Knighttan kalan alışkanlık buna benzer isim oldumu çar diyip geçiom :) )

Teşekkür ederim yorumlar için

Westten TR'ye geçmek ücretsiz.

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    :) aynen öyle yazdım zati westten tr geçmek ücretsiz

arkadaş TR den west geçicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: notown0

:) aynen öyle yazdım zati westten tr geçmek ücretsiz

arkadaş TR den west geçicek

Yani ücretli

Ben yazını tam okumadım. TR'den weste geçmeyi ücretsiz sandığını sandım. No problem konu devam edebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.