Bildirim
Arkadaşa rp gönderme yardım lütfen
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
tahmin edim trde 30 level smurf hesaba rpleri yükleticeksin 15 aralığa kadar ücretsiz geçirip westteki asıl hesabına kostim şampiyon falan hediye göndericesin -
çar -
saçmlayanlara bak ya sanki kendi hesabından skini gönderiyorsun. Satın alıp gönderiliyor. Rpdede kendi rpnden gönderilmiyor yine satın alıp göndercen yükletmeden o yüzden hesap taşımayla o iş olmaz. Tek çözüm rp kodu alırsın supporta mesaJ atıp o servere aite çevirtirsin. Zaten senin amacın euro ve dolarla olan çevirmede rp pahalı geliyor. Amaç onu azaltmak smurf hediye falan ne alaka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verimli Hayalet Casper -- 4 Aralık 2013; 1:26:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ov Tehlikeli -
Evet yapabilirsin. Ama West de 15 gün arkadaş kalmanız gerekiyor. Yada eskiden arkadaşın westdeydi ise ve 15 gündür orda arkadaştıysanız, şimdi arkadaşın geri döndüğünde o westte ki arkadaş listesi vs gelicek. Bu yüzden 15 gün beklemenize gerek kalmayabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: eyuphandalkun
saçmlayanlara bak ya sanki kendi hesabından skini gönderiyorsun. Satın alıp gönderiliyor. Rpdede kendi rpnden gönderilmiyor yine satın alıp göndercen yükletmeden o yüzden hesap taşımayla o iş olmaz. Tek çözüm rp kodu alırsın supporta mesaJ atıp o servere aite çevirtirsin. Zaten senin amacın euro ve dolarla olan çevirmede rp pahalı geliyor. Amaç onu azaltmak smurf hediye falan ne alaka
dediğini anlamadım pek :D
sadece amacım 3600 rp yükleyip kullanmak bunu fiyat açısından indirmeye çalıştım
arkadaş trde şuan west geçicem diyor ücretsiz değil bu arada 2600 rp ile , ücretsiz yazan gördümde west vs den tr geçiş ücretsiz arkadaş kalıcı geliyor :)
Skin hediye yollama gelince rp ile alıp yolluyorsun sende olanı yollayamıyorsun bu şekilde iyi işimi görcek
arkadaşa 3600 rp yüklicem nerdeyse yarı fiyatına sonra o zaten geçicek weste geçtiğinde,bakıcam indirimde şu skin ard arda şu skinleri alcam diyip giricem onun çara benim asıl hesabıma göndericem hediye olarak (beyin bedava :D )
IcyTeaLemon yarbayım :)
15 günlük süre varmış bu arada problem değil eyw. yardımın için zaten ara ara girip hediye olarak yollıcam sınırsız olması iyimiş
Bu arada çar=karakter=champion=hesap vs. :D (Knighttan kalan alışkanlık buna benzer isim oldumu çar diyip geçiom :) )
Teşekkür ederim yorumlar için
-
quote:
Orijinalden alıntı: notown0
quote:
Orijinalden alıntı: eyuphandalkun
dediğini anlamadım pek :D
sadece amacım 3600 rp yükleyip kullanmak bunu fiyat açısından indirmeye çalıştım
arkadaş trde şuan west geçicem diyor ücretsiz değil bu arada 2600 rp ile , ücretsiz yazan gördümde west vs den tr geçiş ücretsiz arkadaş kalıcı geliyor :)
Skin hediye yollama gelince rp ile alıp yolluyorsun sende olanı yollayamıyorsun bu şekilde iyi işimi görcek
arkadaşa 3600 rp yüklicem nerdeyse yarı fiyatına sonra o zaten geçicek weste geçtiğinde,bakıcam indirimde şu skin ard arda şu skinleri alcam diyip giricem onun çara benim asıl hesabıma göndericem hediye olarak (beyin bedava :D )
IcyTeaLemon yarbayım :)
15 günlük süre varmış bu arada problem değil eyw. yardımın için zaten ara ara girip hediye olarak yollıcam sınırsız olması iyimiş
Bu arada çar=karakter=champion=hesap vs. :D (Knighttan kalan alışkanlık buna benzer isim oldumu çar diyip geçiom :) )
Teşekkür ederim yorumlar için
Westten TR'ye geçmek ücretsiz.
-
:) aynen öyle yazdım zati westten tr geçmek ücretsiz
arkadaş TR den west geçicek -
quote:
Orijinalden alıntı: notown0
:) aynen öyle yazdım zati westten tr geçmek ücretsiz
arkadaş TR den west geçicek
Yani ücretli
Ben yazını tam okumadım. TR'den weste geçmeyi ücretsiz sandığını sandım. No problem konu devam edebilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X