Şimdi Ara

Arkadaşalr wow a yeni başlıyacağımda ;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni başlıyacağım da ben night elf hunter veya rouge ile kafayı bozdum forumu da hatim ettim çoğu insan pala veya warrior diyo gibi rouge un hiç mi + sı yok ya iyi bir class deil mi bana neyi tavsiye edersiniz arkadaşlar acil yardım cd siparişi verdim 3 gün sonra gelecekmiş birde turklerim bol olduğu daha doğrusu sizin oynadığınız serverlarda oynamak istiyorum acaba hangi serverda oynadığınızı sölermisiniz bana yardımlarınız için teşekkürler

• Herkes burada serverlarını yazdı.http://forum.donanimhaber.com/m_7702895/tm.htm
  • türkler BL de ama lagda BL de
  • BL'den migrate'le Grim Batol'a geçti çoğu ..

en azından hordelar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femre -- 29 Haziran 2006; 13:34:51 >
  • ok saolun arkadaşlar grim batol da açıcağım sanırım night elf düşünüyordum ama şimdi undead olacağız herhalde birde şunu sormuştum hunter veya rouge mu? ben rouge açmak istiyorum ama sanırım kimse rouge taraftarı deil hiçmi + ları yok bu class ın yardımcı olurmusunuz lütfen
  • walla benim de gönlümün chari rogue ama fazla warsong da takilinca hunter a asık oluosun:D pvp takılcam honor un m.k diosan hunter ac:D
  • eger kesin rogue accam diosan
    artıları:kısa surede ii dmg vurusun,sinsice stealh dolasırsın,hız hız ve hız:D

eksileri:mail ve benzeri armor giyemediinden cok dmg yersin instance larda falan rogueları fazla almazlar gibi..
  • saol dostum verdiğin bilgiler için ins. lere alınmaması var diosun yani alamayabilirler hmmm kafam karma karışık ya eggbert i de izledim iice gaza geldm aslında rouge açmak için :D
  • Rogue lar yararlıdırlar çünkü yukarıda arkadaşlarında dediği gibi çok kısa zaman içerisinde çok büyük hasarlar verebilirler. Combo toplamayı iyi bilirsen ve çok iyi bir şekilde oyuna alışınca artık yeni bir şey için uğraşırsın karakterinle... Stunlock.. (düşmanını sana dokunmadan öldürmek, düşmanı hareket etmekten alıkoymak)
    Bunlar dışında Rogue lar Kumaş ve deri giyebilirler Armor ları ortalama düzeyde olur genelde...
    Rogue lar oyunda pek sevilmezler... nedeni Cloth wearer diye anılan Priest, Warlock ve Mage leri çok kısa bir sürre içinde alabilmeleridir..
    bu yüzden kendine güvenen her cloth wearer (örneğin ben) Rogue görünce dalar çünkü rogue combatta rogue DoT yerse biter...
    Undead Rogue öneririm Grim Batol da sana 4-5 Türk guildi war...

Instance a girme olayını düşünürsek... Rogue lar yararlıdır healer sağlamsa 2li moblarda birini tank alırken dierinin işini Rogue alabilir...
    fakat iş Sap olmayan instance lara gelince iş deişebilir(Stratholme, Scholomance ın bi bölümü ve de Molten Core )
    bu tip zindanlarda sadece dmg dealer lık yani hasar verme işi yapabilirsin...

Şimdilik aklıma gelen bunlar...

Logoth LvL60 Undead Cleric(Balanced Priest)

• saol bişi diecem ama çekiniyorum açıkcası ya bu en sonda yazdığın zindanlarda dmg dealer lık yaparsın demişsin ya o iyi anlamdamı yoksa kötü anlamda mı :) anlamadım ii olsa gerek die düşünüyorum ben çünki dmg veriyosun başka ne yapabilriki zaten rouge birde bana talentleri ile ilgili bir bilgi verebilirmisin combat rouge nasıl olmalıdır mesela yardımın için saol bu arada night elf deil undead olmaya karar verdim.İskelet yığını güzel gözüküyo açıkcası :P birde punkçu saç tipi ve yeşil saç ahahaaa
  • Arkadaşım istersen şunları bi izle
    http://video.google.com/videoplay?docid=-534341017038304042&q=eggbert

diğeri de bu
    http://video.google.com/videoplay?docid=3859814729603656109&q=rakshah

NOT: ALINTIDIR. Basar arkadaşımıza saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnun13 -- 30 Haziran 2006; 14:16:45 >

• saol dostum bunları izlemiştim zaten ben ama yinede yardımcı olmaya çalıştığın için saol rouge açıyorum kesin dagger gidicez bakalım nasıl olacak
  • Kardeş ben orjinalde oynamıyorum ama bende forumu hatmettim heralde şuan başlıcağsan frostwhisper miydi neyi orda yada xaviusda başla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkachin -- 30 Haziran 2006; 16:19:20 >
  • :D xavius ta lag oluyo dediler hatta arada şöle bir kelime geçti "eğer bağlantın 256 nın ustundeyse çok fazla lag olmaması lazım" bende 256 sınırsız var o yuzden biraz çekiniyorum buyuk ihtimal grim de açıcam charı ama hala biri bana combat rouge nın talentlerinin nasıl olacağını sölemedi
  • ya bende bu konuyacok takıldım ben buyu atarak oynamak ıstıyorum yanı melee degıl 10 gune kadar bende baslıyorum orjınalede warlock rouge ve hunter arasında kaldım hunter ın zındanlardakı ana gorevı nedır sadece moblarlamı ugrasır ve dmg olarak hunter nasıldır
  • buyu atarak oynamak istiorum dersen warlock aç bence tabii undeath :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: occultsearcher

arkadaşlar yeni başlıyacağım da ben night elf hunter veya rouge ile kafayı bozdum forumu da hatim ettim çoğu insan pala veya warrior diyo gibi rouge un hiç mi + sı yok ya iyi bir class deil mi bana neyi tavsiye edersiniz arkadaşlar acil yardım cd siparişi verdim 3 gün sonra gelecekmiş birde turklerim bol olduğu daha doğrusu sizin oynadığınız serverlarda oynamak istiyorum acaba hangi serverda oynadığınızı sölermisiniz bana yardımlarınız için teşekkürler

Nerden sipariş ettin CD'yi öğrenebilir miyim??
  • amazondan
  • US Skullcrasher server... gel yardım ederiz tabi us isen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.