Şimdi Ara

Arkadaşım Adam Bıçakladı, Akıbeti Ne Olur? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
14.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Eğer Gerçekten suçluysa Verilebilecek en ağır cezayı verirler InşAllah.. 2 saat Uslu çocuk cici çocuk dedin yıkama yağlama yaptında ama cebinde bıçak taşıyo üstelik bir kere değil 8 kere sapliyo hemde ölümcül noktalara.... ne ayaksiniz lan siz derler adama..... Umarım gerçekten suçluysa en ağır cezayı verirler..

Arkadaşım bilmeden konuşmayın. Bura bir sürü serseri iti kopuk adam dolu bir yer. O yüzden çoğu kişi cebinde bıçak taşır. Ki çoğu kez de işe yarar ama bu sefer kötü oldu. İnsan gibi soru sorduk insan gibi cevaplayın.

Alıntıları Göster
    Bıçakladığı kişi kesin şikayetçi olur, arkadaşın hapse girer. Başka ihtimal yok. Ama çok fazla yatmaz 18 den küçük. 2 yılı geçmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bıçakladığı kişi kesin şikayetçi olur, arkadaşın hapse girer. Başka ihtimal yok. Ama çok fazla yatmaz 18 den küçük. 2 yılı geçmez bence.

Alıntıları Göster
    Bugün tutuksuz yargılandı ve tutuksuz yargılananlar en fazla 1 sene ceza alıyormuş diye duydum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Hep te arkadaş bıçaklar, arkadaş aşık olur Hapise hazırlan serseri

Arkadaşım problemli misin? Özelden konuşup da kanıtlayabilirim. Cuma günü bıçaklayan bir adam pazar günü böyle bir konu açabilir mi Allah insana beyin vermiş kullanmak lazım biraz.

burda normal böle şeyler cevap vermene gerek yok bi konu danışıyosun adamın verdiği cevaba bak ne alaka yani

soruna gelince de yeterince cevap verilmiş arkadaşlara katılıyorum
    ve kusura bakma böylelerini görünce kafayı yiyorum

Hocam haklısın aynı tepkiyi ben de verirdim ama çocukla konuştum bugün serbest kalmış. Olay anını hatırlamıyor bile cinnet geçirmiş resmen. Psikolojik haplar kullanıyordu onlar mahkemede olumlu delil olarak işe yararmış baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-349768E0E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çok çok iyi bilgim yok ama sapladıgı bıçak kalbe yakınsa ölmürmeye tam teşebbüsten yargılanıyorlar diye biliyorum ama emin degilim.hukukçu bi arkadaş varsa daha iyi cavaplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCR

çok çok iyi bilgim yok ama sapladıgı bıçak kalbe yakınsa ölmürmeye tam teşebbüsten yargılanıyorlar diye biliyorum ama emin degilim.hukukçu bi arkadaş varsa daha iyi cavaplar

Alıntıları Göster
    arkadaş 8 bıçak darbesi nedir ya 1 kere sok çıkar teslim ol.
    tahminimce 2 yıl yer en az .
  • quote:

Orijinalden alıntı: delarux

arkadaş 8 bıçak darbesi nedir ya 1 kere sok çıkar teslim ol.
    tahminimce 2 yıl yer en az .

Alıntıları Göster
    Anneannemlerin üst komsusuda bıçakladı 17 yaşında birisini.Çocuk öldü 1 yıl yattı sonra çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carfreak

Anneannemlerin üst komsusuda bıçakladı 17 yaşında birisini.Çocuk öldü 1 yıl yattı sonra çıktı

Alıntıları Göster
    öldürmeye teşebbüsten 15 yıl yer.Kendi koruma 1 bıçak darbesi ile olur,8 bıçak darbesi öldürmeye teşebbüstür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım problemli misin? Özelden konuşup da kanıtlayabilirim. Cuma günü bıçaklayan bir adam pazar günü böyle bir konu açabilir mi Allah insana beyin vermiş kullanmak lazım biraz.

Şaka yapıyorum Öyle arkadaş olmaz olsun çevren bu tiplerle dolu değildir umarım birgün senide bulaştırırlar belaya

Kusura bakma o zaman sert çıktım biraz. Bakın davranışlarını ve karakterini görseniz dünyada bu işi yapacak son adamlardan birisidir. Gayet masum, etliye sütlüye karışmayan böyle şeylerle hiç uğraşmayan, artist değil ve egosu yok. Ben yaparım o yapmaz bile diyebilirdim ama cidden çok acayip tuhaf bir olay. Sosyal çevreme bu tip olaylar çok uzak olduğu için yadırgadım zaten biraz.

Hocam 1 buçuk yılı garanti.Deşmiş adamı resmen hayati tehlike bile çıkmış atlattı diyorsun

Para cezasına felan döndürülemez mi?

Orasını bilmem ama değştirilmez bence akciğer falan. Bacaklara isabet etseydi polis bile karışmazdı işe belki hocam ama hapis üzerinden değerlendirilirse garanti 1 buçuk yılı falan var.

Sen ne saçmalıyorsun ya ? Yok "..bence akciğer felan" yok "bacaklara isabet etseydi polis bile karışmazdı" yok "hapis üzerinden değerlendirilirse 1 buçuk yılı falan var"

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka yapıyorum Öyle arkadaş olmaz olsun çevren bu tiplerle dolu değildir umarım birgün senide bulaştırırlar belaya

Kusura bakma o zaman sert çıktım biraz. Bakın davranışlarını ve karakterini görseniz dünyada bu işi yapacak son adamlardan birisidir. Gayet masum, etliye sütlüye karışmayan böyle şeylerle hiç uğraşmayan, artist değil ve egosu yok. Ben yaparım o yapmaz bile diyebilirdim ama cidden çok acayip tuhaf bir olay. Sosyal çevreme bu tip olaylar çok uzak olduğu için yadırgadım zaten biraz.

Hocam 1 buçuk yılı garanti.Deşmiş adamı resmen hayati tehlike bile çıkmış atlattı diyorsun

Para cezasına felan döndürülemez mi?

Orasını bilmem ama değştirilmez bence akciğer falan. Bacaklara isabet etseydi polis bile karışmazdı işe belki hocam ama hapis üzerinden değerlendirilirse garanti 1 buçuk yılı falan var.

Sen ne saçmalıyorsun ya ? Yok "..bence akciğer felan" yok "bacaklara isabet etseydi polis bile karışmazdı" yok "hapis üzerinden değerlendirilirse 1 buçuk yılı falan var"

Alıntıları Göster
    İdam olsun istiyorum ama çok yatmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

İdam olsun istiyorum ama çok yatmaz

Alıntıları Göster
    sebep neydi kavganın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

sebep neydi kavganın

Alıntıları Göster
    Hiç savcı karşısına çıktın mı ya da hiç nezarete düştün mü hiç polis sorgusu yedin mi emniyet teşkilatının içinde neler dönüyor bilgin var mı ?

Kavgayı gören tanık vs var mı peki.Kavga nerde olmuş.Toplumsal kullanıma açık bir yerde mi,tenha bir yerde mi bunların hepsi çok önemli şeyler.

Arkadaşının aldığı fiziksel bir darbe var mı ? Kamu davası bu sonuçta karşı dava açılabilir grupta yeralan elamanlara.

Bıçaklanan çocuk kaç yaşında ailesi tekrardan bir dava açtı mı ?

Arkadaşım azcık bilgi verde ona göre yorum yapalım.

Bu kadar bilgiyle diyeceğim tek şey arkadaşın acilen avukata vekalet versin.Karşı darp davasını açın.Grupta ki tüm bireylere.Bu tür olaylar da genelde kavga da yeralıp kavgaya karışmamış diğer gençlerin aileleri baskı kuracağı için gençlerin tamamının ötmesi mümkün.

Ayrıca arkadaşın kesinlikle kavganın planlı projeli olduğunu söylemesin.Tesadüf karşılaşma esnasında vuku buldu olarak ifade verin.

Son durum ne oldu bilmiyorum ama tahmin,tutuksuz yargılama ve akabinde gelEcek para cezası....

Olayı büyütmeden aile arası çözebiliyorsanız çözün dicem ama çocuk komalık olduysa durum vahim.

Allah yardımcınız olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: a.b.c

Hiç savcı karşısına çıktın mı ya da hiç nezarete düştün mü hiç polis sorgusu yedin mi emniyet teşkilatının içinde neler dönüyor bilgin var mı ?

Kavgayı gören tanık vs var mı peki.Kavga nerde olmuş.Toplumsal kullanıma açık bir yerde mi,tenha bir yerde mi bunların hepsi çok önemli şeyler.

Arkadaşının aldığı fiziksel bir darbe var mı ? Kamu davası bu sonuçta karşı dava açılabilir grupta yeralan elamanlara.

Bıçaklanan çocuk kaç yaşında ailesi tekrardan bir dava açtı mı ?

Arkadaşım azcık bilgi verde ona göre yorum yapalım.

Bu kadar bilgiyle diyeceğim tek şey arkadaşın acilen avukata vekalet versin.Karşı darp davasını açın.Grupta ki tüm bireylere.Bu tür olaylar da genelde kavga da yeralıp kavgaya karışmamış diğer gençlerin aileleri baskı kuracağı için gençlerin tamamının ötmesi mümkün.

Ayrıca arkadaşın kesinlikle kavganın planlı projeli olduğunu söylemesin.Tesadüf karşılaşma esnasında vuku buldu olarak ifade verin.

Son durum ne oldu bilmiyorum ama tahmin,tutuksuz yargılama ve akabinde gelEcek para cezası....

Olayı büyütmeden aile arası çözebiliyorsanız çözün dicem ama çocuk komalık olduysa durum vahim.

Allah yardımcınız olsun...

Alıntıları Göster
    hukukda şöle bi olay var zorda kalma ve mevsi mudafa çocuk eğer 1 defa bacagından bıçaklayıp kaçsaydı yası 17 ilk suçu oldugu için ceza almazdı ama onun yaptıgını 8 yerinden bıçaklamış hakim şöyle bi karar verir. 1) 18 yasından küçük oldugu için ceza indirimine 2) ilk defa böle bişey oldugu için ceza indirimine 3) zorda kaldıgı için bu eylemi gerçekleştirmiştir. belki ama vermeyebilir 3 maddeyi. 4) Mahkemedeki iyi halinden dolayı ceza indirimine ama savcı kasten adam öldürmeye teşebbusle suçlarsa ama suda var en az 6 ay-1 yıl yatar nie dersen mahkeme tutukluluk süresi filan ama herşey ifadeye baglı arkadasın konusmak için oraya gittim bıçagı onlar düşürdü ben aldım derse ceza almaz planlı bi iş gerçekleşti derse 1 yıldan az yatmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashAnnie -- 23 Eylül 2011; 4:32:23 >

• quote:

Bugün tutuksuz yargılandı ve tutuksuz yargılananlar en fazla 1 sene ceza alıyormuş diye duydum?

Cris dostum,bizim bölümden az çok bilirsin,babam Emniyet Amiri,sordum kendisine
    Bıçaklama türleri kendi içinde ayrılıyormuş ;

Nefsi müdafaa
    Yaralamaya teşebbüs
    Cinayete teşebbüs
    Suç örgütü ile fiili eylem
    Savunmasız şahsa,gereksiz ve kontrolsüz aşırı güç
    ...
    ..
    uzuyor gidiyor bu liste

olaya bakacak olan inceleme biriminin insiyatifinde olan bir durummuş,önce bütün sanıklar şüpheliler çağırılır dinlenir (tabi bu her zaman yapılmaz,gereği budur ama) duruma göre anlattığın gibiyse,ilk yargı aşamaları sonrası Asli mahkeme süreci başlar ve Cinayete Teşebbüsten yargılanır (eğer yanlış anlamadıysam arkadaşına saldıranların elinde kesici delici yaralayıcı bir madde yok,o nedenle)

fakat daha önce bir sabıkası yoksa,ve yaşı 18 altı ise ceza asgari olur,çocuğun bilinci yerine gelince birde onun ifadesi alınır,eklemeler yapılır suç dosyasına,yani durum çok karışık,geçmiş olsun

Arkadaşının acilen iyi bir avukatla birlikte karşı tarafa dava açması gerek bir nebzede olsa psikolojik olarak öne geçmek için dava sürecinde,bunun yanı sıra adli tıptan rapor talep edin ve arkadaşının darp durumuna bakın (eğer arkadaşın darbe almadan böyle birşey yaptıysa durum inanılmaz vahim)

Dua edin bu olayların üzerine birde karşı taraf ciddi bir ek dava açma girişiminde bulunmasın,haklı çıkacağı aşikar çünkü (tazminat - ağırlaştırılmış hapis istemi ve benzeri hak davaları)

Olayları bir araya getirdiğinde,Arkadaşın sebepsiz bir kavgaya bulaşıyor,gereksiz yere kesici alet götürüyor,öldürmeye teşebbüs edecek en tehlikeli yerlere 8 defa sokuyor ve kaçıyor,yani sizi haklı çıkaracak en ufak birşey yok maalesef

Çok çok iyi bir avukat + inanılmaz sağlam torpiller bile olsa çok zor,fakat Allah'tan ümidi kesmemek gerek,adli ve hukuki süreci sizde zaman kaybetmeden başlatın
    Polisleri okuldaki öğretmenleriyle konuşturun,arkadaşın hakkında olumlu bir izlenim yaratmaya çalışın,uzayan dava sürecinde polis fezlekeleri çok önemlidir

ne olursa olsun bıçaklayan arkadaşının sicili karardı,bir anlık gaza gelme yüzünden gelecek hayatı mahvoldu,ömür boyu bu yükü taşıyacak,psikolojik baskısı üzerinde olacak,içini karartmayım ama ufak bir ceza ile yırtacağını (şahsen) sanmıyorum,tekrar geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fransa 98 -- 23 Eylül 2011; 5:52:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fransa 98

quote:

Cris dostum,bizim bölümden az çok bilirsin,babam Emniyet Amiri,sordum kendisine
    Bıçaklama türleri kendi içinde ayrılıyormuş ;

Nefsi müdafaa
    Yaralamaya teşebbüs
    Cinayete teşebbüs
    Suç örgütü ile fiili eylem
    Savunmasız şahsa,gereksiz ve kontrolsüz aşırı güç
    ...
    ..
    uzuyor gidiyor bu liste

olaya bakacak olan inceleme biriminin insiyatifinde olan bir durummuş,önce bütün sanıklar şüpheliler çağırılır dinlenir (tabi bu her zaman yapılmaz,gereği budur ama) duruma göre anlattığın gibiyse,ilk yargı aşamaları sonrası Asli mahkeme süreci başlar ve Cinayete Teşebbüsten yargılanır (eğer yanlış anlamadıysam arkadaşına saldıranların elinde kesici delici yaralayıcı bir madde yok,o nedenle)

fakat daha önce bir sabıkası yoksa,ve yaşı 18 altı ise ceza asgari olur,çocuğun bilinci yerine gelince birde onun ifadesi alınır,eklemeler yapılır suç dosyasına,yani durum çok karışık,geçmiş olsun

Arkadaşının acilen iyi bir avukatla birlikte karşı tarafa dava açması gerek bir nebzede olsa psikolojik olarak öne geçmek için dava sürecinde,bunun yanı sıra adli tıptan rapor talep edin ve arkadaşının darp durumuna bakın (eğer arkadaşın darbe almadan böyle birşey yaptıysa durum inanılmaz vahim)

Dua edin bu olayların üzerine birde karşı taraf ciddi bir ek dava açma girişiminde bulunmasın,haklı çıkacağı aşikar çünkü (tazminat - ağırlaştırılmış hapis istemi ve benzeri hak davaları)

Olayları bir araya getirdiğinde,Arkadaşın sebepsiz bir kavgaya bulaşıyor,gereksiz yere kesici alet götürüyor,öldürmeye teşebbüs edecek en tehlikeli yerlere 8 defa sokuyor ve kaçıyor,yani sizi haklı çıkaracak en ufak birşey yok maalesef

Çok çok iyi bir avukat + inanılmaz sağlam torpiller bile olsa çok zor,fakat Allah'tan ümidi kesmemek gerek,adli ve hukuki süreci sizde zaman kaybetmeden başlatın
    Polisleri okuldaki öğretmenleriyle konuşturun,arkadaşın hakkında olumlu bir izlenim yaratmaya çalışın,uzayan dava sürecinde polis fezlekeleri çok önemlidir

ne olursa olsun bıçaklayan arkadaşının sicili karardı,bir anlık gaza gelme yüzünden gelecek hayatı mahvoldu,ömür boyu bu yükü taşıyacak,psikolojik baskısı üzerinde olacak,içini karartmayım ama ufak bir ceza ile yırtacağını (şahsen) sanmıyorum,tekrar geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    İnşallah arkadaşın ceza evinden çıkamaz ömür boyu yatar.

Sen kim oluyorsunda Allahın yarattığı kulu bıçaklayıp öldürmeye teşebbüs ediyorsun sen mi büyüttün o çocuğuda kafana göre bıçaklıyorsun.

Bu konularda çok katıyımdır adamlık eline bıçağı olup .ötün yemediği zaman saplamak değildir madem adamsın gidip adam gibi konuşacaksın sorununu halledeceksin ya o çocuk ölse ne olacaktı çocuğun ailesinin hayatı bitecekti kendide girecekti ceza evine gençliğinin en güzel yıllarında boş bir insan olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

Sen kim oluyorsunda Allahın yarattığı kulu bıçaklayıp öldürmeye teşebbüs ediyorsun sen mi büyüttün o çocuğuda kafana göre bıçaklıyorsun.

Bu konularda çok katıyımdır adamlık eline bıçağı olup .ötün yemediği zaman saplamak değildir madem adamsın gidip adam gibi konuşacaksın sorununu halledeceksin ya o çocuk ölse ne olacaktı çocuğun ailesinin hayatı bitecekti kendide girecekti ceza evine gençliğinin en güzel yıllarında boş bir insan olacaktı.

Henüz ufak çocuk,zaten bir ömür onun vicdan azabını çekecek,sicilindeki kara lekeyle dolşakacak o acı yetmezmi ona

o nedenle kaybetmek yerine kazanmak gerek kardeşimizi,tabiki açık ve net şekilde suçlu olan o,fakat yinede topluma kazandırıp bu sorunu yaşayanları barıştırmak,psikolojik desteğe taabi tutmak yapılacak en iyi yoldur

Polis çocuğu olduğum için öyle şeyler gördümki.. adam 15 yaşında kız kardeşine saldıran birini bıçaklıyor,12 yıl hapis yiyor (birkaç mevzuu daha vardı tam bilemiyorum)
    daha sonra 7-8 yılda çıkıyor yasalar falan değişince,çıktığında teknoloji ilerlemiş,insanların hayata bakışı değişmiş,yaşıtları çağ atlamış,o ise zamanında yaptığı 1 saniyelik refleksin hatasını (ki bence haklı ama yasalar öyle demiyor) fazlasıyla çekiyor,hala ne düzen oturtabilmiş nede psikolojisi yerinde,şimdi 19 mayıs Stadında kokoreç satıyor,adı Salih bilenler vardır belki

o nedenle ben senin kadar sert bakamıyorum,ama haksızsında diyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fransa 98 -- 23 Eylül 2011; 6:06:49 >

• quote:

Güldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

quote:

Güldüm.

Merak etme ufaklık sende büyüdüğün zaman anlarsın ne demek istediği mi bir insanın kolay yetişmediğini şimdi gençsinizya polata mematiye özeniyorsunuz.

Öyle şeyler filmde olur burası sivil hayat adamın canını okurlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

quote:

Güldüm.

Merak etme ufaklık sende büyüdüğün zaman anlarsın ne demek istediği mi bir insanın kolay yetişmediğini şimdi gençsinizya polata mematiye özeniyorsunuz.

Öyle şeyler filmde olur burası sivil hayat adamın canını okurlar

Televizyon kullanmıyorum ben ufaklık. Yaşın kaç bilmiyorum ama kesin, katı ve değişmez yargılara sadece aptallar varır onu biliyorum.Merak etme bende çocuk büyütüyorum ayrıca.Zaten kavgaya çağırıp, 4 kişiyle birini sıkıştırınca "insan" yetişmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 23 Eylül 2011; 6:46:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HitPoint13ad

18 den küçük oldugu için cezası aşırı fazla olmaz ama yinede hakime bağlı kendimi korumak için felan filan derse, korkutmak için çekmiştim felan derse tahminimde 1 2 yıl yatar çıkar...

Hoca kendini korumak için 8 yerden bıçaklanır mı?
    Tek bir hamle olmalıydı ve başka çaresi kalmamış olmalıydı.
  • quote:

Arkadaşım 17 yaşında ve aslında bu tür konulara çok uzak birisi. Gayet sakin ve relax bir hayatı vardı 1-2 sene öncesine kadar. Ama gerek ailesinin ilgisizliği gerek okulunda sınıfta felan kalması onun psikolojisini fena halde bozdu. Yani iti kopuk birisi kesinlikle değildi. Hatta bir hayli yardımseverdi. Belirtmek istedim bunları. Şimdi;

Cuma akşamı mahalleden bir çocukla 1'e 1 kavga edeceklermiş. Çocuk 3-4 kişi daha çağırmış ve bir anda bizimkine girişmeye başlamışlar. Bizimki de çekmiş bıçağı gözü nasıl döndüyse birisine 8 kere saplamış. 1'si akciğere diğer gerisi de de sırta gelmiş. Sonra kaçmamış zaten direk gelmiş polis almış götürmüş. Çocuk da dün akşam komadan çıkmış hayati tehlikeyi atlatmış.

Şimdi eldeki bilinenlerle bizim arkadaş içeride ne kadar kalır? Hani en azından tahmin yürüterek ortalama birşey söylerseniz sevinirim. Dediğim gibi arkadaş 17 yaşında. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Bıçakladığı kişi reşit mi? neresinden bıçaklamış, vücudunda kalıcı iz bıraktıysa zor..mahkeme uzun sürer kamu davası, bıçakla yaralama, uzlaşmaya tabi değil..Allah kolaylık versin..Bıçaklayan arkadaş daha önce kaydı (sabıkası) yoksa adli kontrol ve para cezası olur. ha bıçakladığı şahsın hayati tehlikesi falan varsa bir müddette ceza evinde kalır..artı olarak ta sicil sahibi olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.