Şimdi Ara

Arkadaşım Adam Bıçakladı, Akıbeti Ne Olur? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
14.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi yorumlar için teşekkürler. Arkadaşım tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı mahkemesi var ama tarih tam belli değilmiş. Arkadaşa olayı soruyorum hatırlamıyorum diyor cinnet geçirmiş muhtemelen ve psikolojik bir hastalığı da olabilir. Bıçaklayan arkadaşımın daha önce hiçbir vukuatı felan olmadı. Görseniz bu mu bıçakladı diyeceğiniz tiplerden. Bıçakladığı çocuk reşit değil. 7 kez bıçaklamış bu arada. Bir kez akciğerden 6 kez koldan. Bıçak boyu 4-5 cm imiş. Karşı taraf şikayetçi olacakmış ama ek bir dava açarlar mı bilemiyorum. Olay topluma açık bir yerde oldu ve arkadaş kaçmamış direk polisi beklemiş zaten. Cevaplanacak başka soru varsa sorabilirsiniz.

@sawyer53

Bak arkadaşım, bizim burada bu bıçaklayan arkadaşı salak ve sünepenin teki olarak görüyorlardı düzenli olarak her hafta her gün laf atarlardı. Böyle birşey yapmadığı sürece de bu devam edecekti. Bıçaklanan çocuğa zerre kadar üzülmüyorum pisliğin tekiydi. Böyle bilip bilmeden konuşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

quote:

Orijinalden alıntı: claude

quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Hep te arkadaş bıçaklar, arkadaş aşık olur Hapise hazırlan serseri

Arkadaşım problemli misin? Özelden konuşup da kanıtlayabilirim. Cuma günü bıçaklayan bir adam pazar günü böyle bir konu açabilir mi Allah insana beyin vermiş kullanmak lazım biraz.

burda normal böle şeyler cevap vermene gerek yok bi konu danışıyosun adamın verdiği cevaba bak ne alaka yani

soruna gelince de yeterince cevap verilmiş arkadaşlara katılıyorum
    ve kusura bakma böylelerini görünce kafayı yiyorum

Hocam haklısın aynı tepkiyi ben de verirdim ama çocukla konuştum bugün serbest kalmış. Olay anını hatırlamıyor bile cinnet geçirmiş resmen. Psikolojik haplar kullanıyordu onlar mahkemede olumlu delil olarak işe yararmış baya.

Alıntıları Göster

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 30 Temmuz 2021; 19:13:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bıçak olayı kötü, yumrukla falan olsa durum farklı, bıçak yada silah kabul edilen bir nesne ile durum başkadır.

18 yaşından küçük muhtemelen ceza ertelenir, ama en ufak bir olayda bu cezayı da üzerlerine koyarlar, ne kadar bilmem ama sonu hapis gibi...

bu arkadaşın, kendi eli ile kendi hayatını mahvetme yolunda, uzak dur bundan.

kendi hayatını mahveden insan, çevresindeki en sevdiği insanın da hayatını kolayca harcayabilir..

bize akıllı adamlar lazım.

akıllı adam, 1e 1 de olsa kavgaya girmez, ringde dövüşen profesyonel bir sporcu değilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtanhu

bıçak olayı kötü, yumrukla falan olsa durum farklı, bıçak yada silah kabul edilen bir nesne ile durum başkadır.

18 yaşından küçük muhtemelen ceza ertelenir, ama en ufak bir olayda bu cezayı da üzerlerine koyarlar, ne kadar bilmem ama sonu hapis gibi...

bu arkadaşın, kendi eli ile kendi hayatını mahvetme yolunda, uzak dur bundan.

kendi hayatını mahveden insan, çevresindeki en sevdiği insanın da hayatını kolayca harcayabilir..

bize akıllı adamlar lazım.

akıllı adam, 1e 1 de olsa kavgaya girmez, ringde dövüşen profesyonel bir sporcu değilse.

Hocam, konu sahibi arkadaş yukarıda yazmış, arkadaşım tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı diye,

Ben neden serbest bırakıldığını tahmin edebiliyorum, 2 sebepten ötürü;

1 - Bıçaklayan eleman Psikiyatrik ilaçlar kullanıyormuş. 

2 - Bıçaklayan eleman olay anını Hatırlamıyormuş, yani işlediği suçun cezasının farkında olamayacak kadar bilincini kaybetmiş. 

İLAVE NOT = "akıllı adam, 1e 1 de olsa kavgaya girmez, ringde dövüşen profesyonel bir sporcu değilse."

Bu sözünüze son derece katılıyorum hocam , bıçaklayan eleman pek de akıllı ve masum değil, konu sahibi arkadaş, bıçaklayan elemanı Tanısanız "bu mu bıçakladı?" dersiniz filan demiş ama fasa fiso. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 30 Temmuz 2021; 19:24:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.