Bildirim
Arkadaşım Amerika'da hangi zippo'yu getirtsem. (Amazon)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Renkli bi kişiliksiniz herhalde ben zippoyu tasarımlı kullanmam ya klasik zippo yada tamamen siyah olanları tercih ediyorum, tasarım bence işi bozuyor. -
Gözlüklü hatun olanı çok hoş duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35 dolara falan geliyor shipping ile birlikte kardeş pahalıya geliyor gibi. -
Amazon dan direk türkiye ye de getirtilebiliyor illa bi abd de olan birine ihtiyaç yok
quote:
Orijinalden alıntı: Oe6
35 dolara falan geliyor shipping ile birlikte kardeş pahalıya geliyor gibi.
Shipping free, 15-17 dolar, 35 liraya falan geliyor tanesi. Ben türkiye'de 35 liraya bulacağımı sanmıyorum sıfır zippo.
@fozcam kargo bedavaya geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 24 Ağustos 2014; 15:06:13 > -
Zippo special edition dusunebilirsin.
high polish chrome
Edit: Ama listedeki gibi değil normal hali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 24 Ağustos 2014; 21:09:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: UcanHollandali
quote:
Orijinalden alıntı: Oe6
35 dolara falan geliyor shipping ile birlikte kardeş pahalıya geliyor gibi.
Shipping free, 15-17 dolar, 35 liraya falan geliyor tanesi. Ben türkiye'de 35 liraya bulacağımı sanmıyorum sıfır zippo.
@fozcam kargo bedavaya geliyor.
Almaya çalışınca tekrar mesaj atarsın kardeş, amerika free shipping iyi kurcala oraları almaya çalış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X