Şimdi Ara

Arkadaşım Hong Kong'a gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir süredir Amerika'dan Nikon D5100 getirtme peşindeydim. Arkadaşımın Hong Kong'a gideceğini öğrenince vazgeçtim. Bildiğiniz gibi Hong Kong'da teknoloji çok ucuz.
    Şimdi D5100 almaktan vazgeçtim ve arkadaşıma daha iyi bir makine aldırmak istiyorum. Sizce ne aldırmalıyım ?

normalde almayı planladığım kit buydu:tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drathan -- 2 Ağustos 2012; 14:25:36 >

• Harcamayı planladığınız para ne kadardır? Orada makinelerin fiyatları ne şekildedir bilemediğim için çok net birşey söyleyemiyorum.

Ancak madem ki D5100 den daha iyi olacak, Nikon da D7000, D700 hatta D800 bile olabilir. Kesmez ise D4 e kadar yolu var. :) Zira Canon da da 600D, 60D, 650D, 5D Mark II, 5D Mark III. Olmadı 1D :)

Yani siz rakamlar ve bütçeniz hakkınad bilgi verirseniz daha net cevaplar alabilirsiniz. ;)
  • d5100/650d/60d den birini secin ve artan butcenizle lense yuklenin.
    50mm f:1.8
    55-250 IS
    ilk bakacaginiz lensler olsun.

eger benim daha fazla param var diyorsaniz butcenizi yazin ust sinir yok her turlu pahali lens tavsiyesi verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 -2000 arasına kadar yolum var arkadaşlar bekliyorum tavsiyelerinizi :) ama nikon alacağım D7000 fikrindeyim. ve bir daha yeni bir makine alacağımı da sanmıyorum en azından bir 5 yıl.
  • bence d5100 dışına çıkma 18-135 lens
    birde macro lens olay bitmiştir
  • paraniz yetiyorsa alin tabiki d7000i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.