Şimdi Ara

Arkadaşım kırmızı ışıktan mecburi geçmiş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
15.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

Ankara'da gıcıklık olsun diye kesiyorlar. İptal etmiyorlar.

dava açabilirsiniz öyle saçmalık mı olurmuş. iyi ambulanstaki kişi ölsün o zaman

gerçi bu şekilde yüzü astarından pahalıya gelir ama

Ben bir donem aralıklarla toplam 5 cezaya itiraz ettim. 15tl civarında oluyor masrafı. Ancak takibini siz yapmayacaksaniz, tanıdık avukat lazım. Bizim anlaşmalı avukat küçük islere ücret almıyor. :)

ben Türkiye deki adalet sisteminden korkuyorum seni alacaklı bile çıkartırlar hocam

• Yeni konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum.

Bugün ambulansa yol vermek için değil ambulansı takip ettiğim için küçükyalı bostancı göztepe de emniyet şeridinde 3 kez acıbademin içlerinde bir ışıklarda da 1 kez kırmızı ışıkta ihlal yaptım. Dörtlülerim yanıyordu.

Şu an ne yapmam gerek? Bilgisi olan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpk A kullanıcısına yanıt
    gelen tebligatları, durumunuzu açıklayan dilekçeyle birlikte sulh ceza mahkemesine başvurun.
    hakim nedeni haklı görürse iptal eder. ambulans peşinden giderken tüm kuralları ihlal, genel trafik kuralları arasında sayılmamaktadır.
  • @mavipasa
    Haklısınız ancak o an bunu düşünmüyor insan.

Tebliğ gelmedi daha gelirse dediğiniz gibi yaparım. Teşekkürler.

Bu arada genel olarak söylüyorum hep 30 liralık doldurup gitmeyin. Acil bir durum olabilir, bilmediğiniz bir hastaneye gitmek için ambulansın peşine takılmışken yakıt almanız gerekebilir. İnsan başına gelmeden bilemiyor.

• Böyle bir durumda ceza yazılmıyor zaten hocam. Yazılırsa da itiraz edince çok rahat durumu lehine çevirebilir.

• Maalesefkı burası Turkıye ceza gelme olasılıgı %90
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Merhaba arkadaşlar.

Az önce arkadaşım telefon etti. Kırmızı ışıkta durmuş. Bir kaç saniye sonra hemen arkasına ambulans gelmiş. Arkadaşım da mecburen kırmızı ışıkta geçmiş. Fakat o telaşla orada kamera var mı yok mu, emin değil. Şimdi ne yapacağım diyor. Kamera var ise ve ceza yazılmadan önce nereye başvurabilirim diyor. Ceza gelirse cezadan sonra ne yapmalıyım diyor. Bilen var ise yazabilir mi?

Buna benzer bir konu vardı. Bulamadım. Yeniden açtım. Kusura bakmayın.

Kesinlikle sıkıntı olmaz dedıgınız duruma ben defalarca dustum
  • bugun bende mecburen kirmizida gecmek zorunda kaldim arkadaki ambulansa yol vermek icin gectikten sonra baktigimda yukaridaki kamerayi gordum sacma olsada artik kesin ceza gelir

• kaydev38 K kullanıcısına yanıt
    EDS dava vs. açıldı İstanbuldaki bir çok EDS kamerası söküldü.Bazılarında direk var ama içi boş.
  • daha gecen ay bir araba kirmizida gecmisti yukaridaki kameranin flasi patlamisti

• bugün başıma geldi,umarım ceza vs gelmez sonra uğraş dur itiraz edicem diye.
  • Bu olay iki defa başıma geldi. Birisinde en önde bekliyordum zaten, dörtlüleri yakıp ilerledim. Diğerinde de tereddüt etmeden acı acı kornaya basıp önümdeki öküzü ilerlemesi için uyardım. Dörtlüleri yakıp ilerleyin sadece. Ceza falan gelmiyor. Saçmalamayın. Gelse de cezayı yazan polisin dikkatsizliğinden olur ki; çok rahatlıkla iptal ettirirsiniz. Sakın tereddüt etmeyin. Tam aksine eğer beklerseniz başınız belaya girer. Arkada ölümle yaşam arasında gidip gelen bir can var. Aklınızı başınıza alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leidenfrost -- 10 Ekim 2018; 21:4:1 >
  • ankara tandoğan kavşağında ışıkta beklerken arkadan kayarak gelen arabayı farkedip ileri doğru gitmiştim. gitmesem adam arkadan çarpacaktı.benim boşalttağım yerde durdu araba. sonuç kol gibi ceza girmiş. umarım size gelmez.
  • Aynı şekilde bende Kadıköy rıhtımda EDS olan Işık'lardan kırmızı da geçmek zorunda kaldım. İlk sırada durmuştum 5-10 saniye sonra ambulans sesi gelince hiç düşünmeden sağa doğru yol verdim dolayısıyla kırmızı Işık'ta geçmiş oldum.

EDS cezası gelmedi sanırım kameradan izleyip öyle gönderiyorlar. Ambulansın geldiğini de gördüler.

Size de öyle olabilir.

Aksi halde duruma itiraz etmeniz gerekebilir. Hangi ışıklardaysanız oradaki EDS kamerasına baktırın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.