Şimdi Ara

Arkadaşım noterden tavla uygulamasının patentini alacak işe yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben diyorum notere boş yere 100 tl para verme bi işe yaramaz o diye ama beni dinlemiyor..

Uygulama şu şekilde.

Gerçek bir tavla dış tarafı kaliteli agaçlardan yapılan ama içi full dokunmatik ekran.

Bizim pulumuz ve zarımız var karşı taraf internet üzerinden bağlanıyor onun pulları sanal.

Pullar ve zarlar tavla ekranına atıldığı an karşı tarafta ne atıldığı sanal olarak anında gözüküyor.

Kendi gerçek pullarımızı oynuyoruz bizim pullar karşı tarafta sanal gözüküyor karşı tarafında aynı şekilde gerçek pulları var.

Karşı tarafın görüntüsü hologram şeklinde önümüze yansıtılıyor, aynı şekilde bizim görüntümüzü de karşı taraf önünde görüyor.

Bu projesi tutar mı sizce..Hem cihazın maliyeti de pahalı olur ekranı vs. kimse satın almaz diye düsünüyorum.

• Yalnış yere gidiyor noterde patent olmaz orada tescil yada aslı işlemler olur onun patant endüstrisine gitmesi lazım başvuru için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarcep

Yalnış yere gidiyor noterde patent olmaz orada tescil yada aslı işlemler olur onun patant endüstrisine gitmesi lazım başvuru için
    Peki işe yarar mı alması gelecekte böyle bir cihaz çıkarırlar mı
  • kafatopu07 K kullanıcısına yanıt
    Duzgun pazarlamayla tutar bir cihaz aslinda.
    Hologram kisiyi yansitiyorsa o gereksiz masraf olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafatopu07

Peki işe yarar mı alması gelecekte böyle bir cihaz çıkarırlar mı

Alıntıları Göster
    Tutarmı orasını ben bilemem piyasa analizcileri var onlara pazar araştırması verebilir onlar rapor hazırlar ama arkadaşın pantent alacak diyorsunya o noterden olmuyor işte onuhttp://www.turkpatent.gov.tr/TURKPATENT/ bu kurumdan yapması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pahalı birşey olur. Türkiyede alan olacağını sanmıyorum
  • İlkokul teknoloji tasarım dersi projesi mi bu ? Tavla oynamak isteyen ipadden de oynar telefondan da oynar aynı sistemle ? Maksat tabletin etrafına tahtadan tavla süsü vermek mi ? 2 alıcısı olur heralde bi sen bi tasarımcısı. Çok fonksiyonlu tablet, telefon varken kimse sadece tavla oynamak için bu denli maliyetli bi şeyi almaz. Kusura bakmayın boş düşünce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.