Şimdi Ara

Arkadaşıma Baliciler Saldırmış (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Chi123

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

dun bana da geldi abi cocuguma ilac alacagim diyor 2 kisi. dedim 1 lira vereyim. ya cocuguma ilac alicam diyorum sen 1 lira veriyorsun diyor

neyse cebime attim elimi 20 5 10 lira var ulan dedim ins 5 lira gelir ilk cikartista cat 10 lira geldi neyse tekrar attim diyo ki bak gordum 10 lira var diyo ver diyo cocuguma ilac alcam. sorna direk ogrenciyim ben usta dedim. tekrar cikardi mbu sefer 5 lira geldi. dedi seni sevdim sen iyi birine benziyorsun. verdim 5 lira gitti hirbolar.

simdi elimde telefon vardi onla oynuyordum oyle geldi. cantamda da 4 bin liralik macbook pro var. karsi ciksam al basina bela. 5 lira verdim kurtuldum.

valla bulasmayin derim. para filan istiyorsa ver gitsin 5 10 lira ila fakir olacak degilsiniz. soksa bicagi omur boyu cekersiniz valla.

ben adanadayım bana hic denk gelmiyor?

bana da ilk defa geldi zaten.

• Polislerle tekrar konuş ya da yazabileceğin bir makama dilekçe yaz.
  • bu dunyada gelismis ulkeler arasinda turkiyede var bu konu. baliyle kafa bulmak. nedeni ekonomi arkadaslar. insanlarin caresi yok fakirlikten ve caresizlikten bagimli olmus herkez. dunyanin en pahali benzinini kullaniyoruz. dunyanin en pahali ickisini iciyoruz. halkta sifir para ve bagimlilik bir tarafa. biz vergilerden kafasini kaldiramayan bir ulkeyiz. ne olacak fakir kesim. ya esrar icecek. ya kadin satacak. ya mafya olacak. yada dusundugunuz gibi bir kenarda bali, tiner cekip grup olup insan kesecekler, adam oldurecekler. bu daha baslangic. yakinda daha cok kotu seyler de olucak. cunku ac birakilan toplum basit beyniyle idare eder bu hayati. eter maddeleri kullananlar caresizlikten yapiyor bunlari. yapicak birsyleri yok cunku. neden sizin kadar sansli olmamis yada yasamayi bilmiyorlar. firsati olmamis bu tur insanlarin. on yargili davranmayin. allah her kesin kalbine gore versin ve kimseyi o hallere dusurmesin.
  • Allahtan burda yok ufak bi yer isterim öyle bişey olsun para istesinler sonra ne oluyo bakalım bidaha gezecak ayakları olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ausberg

quote:

Orijinalden alıntı: erenaksahin

Hocam saka maka nolacak peki boyle ? Sokakta esimizle dostumuzla rahat rahat dolasamayacak miyiz ? Bunun cozumu mu yok mu guvenlik birimleri ustune dusen gorevi yapmiyor mu ? Kacinci yuzyilda yasiyoruz ? Ruhsatli silahla mi gezelim yani napalim ? Adamin kafasina baltayla vurmak ne demek arkadas ? Arkadasin biride ayagini kirdim demis bir gun on kisi gelirseler karanlik bir sokakta o zaman napacak bakalim uzun lafin kisasi bunun bir cozumu olmali

Ben muştayla geziyorum.Bunun başka çözümü var mı bilmiyorum ama polisler yakaladıklarını iki tokatlayıp geri salıyorlar.

Biber gazı + muşta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavurka82

bu dunyada gelismis ulkeler arasinda turkiyede var bu konu. baliyle kafa bulmak. nedeni ekonomi arkadaslar. insanlarin caresi yok fakirlikten ve caresizlikten bagimli olmus herkez. dunyanin en pahali benzinini kullaniyoruz. dunyanin en pahali ickisini iciyoruz. halkta sifir para ve bagimlilik bir tarafa. biz vergilerden kafasini kaldiramayan bir ulkeyiz. ne olacak fakir kesim. ya esrar icecek. ya kadin satacak. ya mafya olacak. yada dusundugunuz gibi bir kenarda bali, tiner cekip grup olup insan kesecekler, adam oldurecekler. bu daha baslangic. yakinda daha cok kotu seyler de olucak. cunku ac birakilan toplum basit beyniyle idare eder bu hayati. eter maddeleri kullananlar caresizlikten yapiyor bunlari. yapicak birsyleri yok cunku. neden sizin kadar sansli olmamis yada yasamayi bilmiyorlar. firsati olmamis bu tur insanlarin. on yargili davranmayin. allah her kesin kalbine gore versin ve kimseyi o hallere dusurmesin.

harika bi yazı

• Wing Chuna git
  • Öncelikle geçmiş olsun. Bazı arkadaşlar ışte bu tür konularda karateye git, boksa git gibi önerilerde bulunuyorlar. Ben 2010 yılı yıldızlar Karate Türkiye 2.cisiyim. Bu tür sporlar savunma sporu olduğundan sokak dövüşünde fazla birşey beklemeyin derim. Sokak dövüşü çok ayrı bir olay. Ne zaman o kişinin nereye vuracağını çok iyi bilmeniz gerek. Hele ki karşınızdakinde bıçak varsa çok daha kötü. Bıçağı karşıdaki kişi size savurduğu zaman öyle donuk donuk bakarsanız Allah korusun bir yerinize yersiniz hele ki bu yere kalp olursa iyicene yani. Filmdeki sahnelere özenmemek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Arkadaşıma Baliciler Saldırmış

anneme kufredip, benim kafami yaran adamin cezasi idam olmali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

Wing Chuna git

Arkadaşım bildiğim kadarıyla 10 yaşından beri dövüş sporlarına gidiyor ve karate gibi sokak dövüşünde işe yaramayacak bi spora da değil serbest dövüşe gidiyor.Ama 5-10 kişi üstüne çullanınca ve bunların kafa bi milyon olunca bi işe yaramıyor.Dediği şu "vuruyorum vuruyorum adam düşüyo tekrar geliyo,acı çekmiyorlar."
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

balicilerin bağırsaklarını deşip kafasına tornavidayla delik açıp kafasını kesip açtıhımız deliklerden tutup kemiklerini kesip langurt yapıp kestihimiz

kafayı bowling topu gibi sallııp langurtları devirmek lazım

• En güvenlisi biber gazı taşımak.Vücutları uyuşuyor vurunca işlemiyor olabilir ama biber gazını yiyince kalkamazlar heralde.
  • bu sistemden ne bekliyordunuz?
    bu çocuklar sizler gibi ana kuzularıydılar,
    ama aillerin cahilliği,yoksulluk,fukaralık hepsi eklendiğinde ortaya maalesef pembe dizilerdeki gibi karakterler çıkmıyor.
    tamamen para kazanmak,rekabet etmek para için her türlü dümenin öğretildiği sistemde insanlıktan nasibini almamış bazı forumculara lafımdır,
    siz hiç aç kaldınız mı?
    siz hiç dışarısı don tutmuşken dışarıda kaldınız mı?(çoğu yalan olan kalanı da abartılmış askerlik anıları hariç)
    siz hiç ilkokula ailenizin sizi para olmadığı ve ailenin diğer fertlerini geçimi için kısaca çalışmanız için daha 10-11 yaşında sokağa o yaşamın vahşiliğine bırakıldınız mı?

amacım tiner çekenlerin bali koklayanları meşrulaştırmak değil.
    amacım ve tek bildiğim bataklık kurutulmadan anca kafası basmayan ahmaklar beyhude yere sinek kovalarlar.

arkadaşınıza ve ailesine çok çok geçmiş olsun dileklerimle.

• iş kesinlikle ve kesinlikle ailede bitiyor kim ne derse desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

bu sistemden ne bekliyordunuz?
    ama aillerin cahilliği,yoksulluk,fukaralık hepsi eklendiğinde ortaya maalesef pembe dizilerdeki gibi karakterler çıkmıyor.
    tamamen para kazanmak,rekabet etmek para için her türlü dümenin öğretildiği sistemde insanlıktan nasibini almamış bazı forumculara lafımdır,
    siz hiç aç kaldınız mı?
    siz hiç dışarısı don tutmuşken dışarıda kaldınız mı?(çoğu yalan olan kalanı da abartılmış askerlik anıları hariç)
    siz hiç ilkokula ailenizin sizi para olmadığı ve ailenin diğer fertlerini geçimi için kısaca çalışmanız için daha 10-11 yaşında sokağa o yaşamın vahşiliğine bırakıldınız mı?

amacım ve tek bildiğim bataklık kurutulmadan anca kafası basmayan ahmaklar beyhude yere sinek kovalarlar.

Kardeşim ben de daha 9 yaşındayken yoksulluğun ne olduğunu öğrendim.Anneme bakabilmek için 11 tanıdığımın verdiği boyozları sokaklarda sattım.Her çalışan , her ailesinin durumu kötü olan balici olmuyo.

Bana da bi kere saldırmıştı üç kişi ALLAH'tan bıçak yoktu kapıştık falan sadece bir iki yumruk yedim.Karşılığını da verdim.Bi kere de en yakın arkadaşıma bıçak çekmiş 5 kişi.Topuklamış yoksa sakata geliyodu.Bunu öğrenince balici kaynayan yerlerden geçerken yanımda muşta saklıyorum.Yasak olduğunu biliyorum ama mecburum.

Ayrıca bi arkadaş kareta,box falan demiş.Ben şuan box yapıyorum lise 1 de ikende karetede siyah kuşağım vardı.Kavgalarda bi faydasını görmedim.Sokak dövüşünü iyi bileceksin.Allah'tan Gültepe gibi bi yerde oturuyorumda sokak kavgalarını biliyorum

• @RedLordChe

işte tam olarak dövlöt bize bökmir mantığı

yoksun bırakılmış, caniliği meşru mu kılıyor ?

tüm suçlu sistem zaten oh ne güzel iş

doğuş'un küfürlü röportajında diyordu ' ben de kurşunlandım bıçaklandım, ama güzel bir yol seçtim, insanın içinde olacak diye'

neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85BAEA3FC -- 19 Ocak 2013; 21:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

bu sistemden ne bekliyordunuz?
    siz hiç aç kaldınız mı?

İmza uyumsuzluğu
    "Kahrolsun A.B.D ve İsrail Siyonizmi"
    XBOX LİVE:mahir hanbay 44

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Lüx yerde yaşarsanız olmaz öyle şeyler.

nick entry uyumu
  • Geçmiş olsun, Allah şifa versin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.