Şimdi Ara

Arkadaşıma Baliciler Saldırmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dün akşam 8 civarında yakın arkadaşlarımdan biri annesi ve kardeşiyle yürüyormuş.Baliciler annesine küfür etmiş bu da yedirememiş ne diyosun sen falan derken birden çoğalmışlar.Kafasına birisi satırla vurmuş 12 dikiş atılmış,dudağı şişmiş hayvan gibi olmuş.Böyle söylemek istemezdim ama bu baliciler hayvandan farksız şer***sizler ! Olay gecesine yakalandılar ama büyük ihtimalle iki güne salıncaklar.Bıktık bu balicilerden.Zamanında bana da bi kaç bişey demişlerdi önce diklenmiştim ama hepsi toplanınca bişey diyememiştim.Sadece anlatmak istedim.Bu adamların o kafa yapısında hayvanda farkı kalmıyor ve size hırlıyorlar.Bence böyle bi durumda hiç umursamadan uzaklaşın oradan.Ben delikanlıyım onların ağzını eline veririm demeyin çünkü vücutları uyuştuğundan vursanızda işlemiyo adamlara düşen tekrar kalkıyor.

• 2003 'te Eyüp'te iki adım önümden yürüyen kız arkadaşımın arkasından hareket çeken bir tinercinin bacağını kırıp otobüse binmiştim
    Biraz kalıp, cüsse ve teknik meselesi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozo Luluk -- 17 Ocak 2013; 18:06:40 >
  • tinerci ve balicileri bir adaya kapatıp ölüme terk etmek lazım.ıslah edemezsin onları.şimdi çıkıp birileri hede hödö yapmasın.tiner ve bali,alkol ve türevlerinden çok farklıdır.
  • dun bana da geldi abi cocuguma ilac alacagim diyor 2 kisi. dedim 1 lira vereyim. ya cocuguma ilac alicam diyorum sen 1 lira veriyorsun diyor

neyse cebime attim elimi 20 5 10 lira var ulan dedim ins 5 lira gelir ilk cikartista cat 10 lira geldi neyse tekrar attim diyo ki bak gordum 10 lira var diyo ver diyo cocuguma ilac alcam. sorna direk ogrenciyim ben usta dedim. tekrar cikardi mbu sefer 5 lira geldi. dedi seni sevdim sen iyi birine benziyorsun. verdim 5 lira gitti hirbolar.

simdi elimde telefon vardi onla oynuyordum oyle geldi. cantamda da 4 bin liralik macbook pro var. karsi ciksam al basina bela. 5 lira verdim kurtuldum.

valla bulasmayin derim. para filan istiyorsa ver gitsin 5 10 lira ila fakir olacak degilsiniz. soksa bicagi omur boyu cekersiniz valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 17 Ocak 2013; 18:20:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

2003 'te Eyüp'te iki adım önümden yürüyen kız arkadaşımın arkasından hareket çeken bir tinercinin bacağını kırıp otobüse binmiştim

Tek kişiydi muhtemelen senin bacağını kırdığın adam.Arkadaşa 5-10 kişi dalmış.Burada hep grup grup geziyolar.
  • çukura atıp yakacaksın . ya da kaldıkları yeri ateşe vereceksin içinde onlar da gebersin.

ya da tek yakalayabilirsen yakalayıp aklına gelen ne eziyet varsa yapacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ausberg

quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

2003 'te Eyüp'te iki adım önümden yürüyen kız arkadaşımın arkasından hareket çeken bir tinercinin bacağını kırıp otobüse binmiştim

Tek kişiydi muhtemelen senin bacağını kırdığın adam.Arkadaşa 5-10 kişi dalmış.Burada hep grup grup geziyolar.

Evet tek kişiydiler ama 2-3 e kadar sıkıntı yok fazlasında ben de kaçarım zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam saka maka nolacak peki boyle ? Sokakta esimizle dostumuzla rahat rahat dolasamayacak miyiz ? Bunun cozumu mu yok mu guvenlik birimleri ustune dusen gorevi yapmiyor mu ? Kacinci yuzyilda yasiyoruz ? Ruhsatli silahla mi gezelim yani napalim ? Adamin kafasina baltayla vurmak ne demek arkadas ? Arkadasin biride ayagini kirdim demis bir gun on kisi gelirseler karanlik bir sokakta o zaman napacak bakalim uzun lafin kisasi bunun bir cozumu olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenaksahin

Hocam saka maka nolacak peki boyle ? Sokakta esimizle dostumuzla rahat rahat dolasamayacak miyiz ? Bunun cozumu mu yok mu guvenlik birimleri ustune dusen gorevi yapmiyor mu ? Kacinci yuzyilda yasiyoruz ? Ruhsatli silahla mi gezelim yani napalim ? Adamin kafasina baltayla vurmak ne demek arkadas ? Arkadasin biride ayagini kirdim demis bir gun on kisi gelirseler karanlik bir sokakta o zaman napacak bakalim uzun lafin kisasi bunun bir cozumu olmali

Ben muştayla geziyorum.Bunun başka çözümü var mı bilmiyorum ama polisler yakaladıklarını iki tokatlayıp geri salıyorlar.
  • İdam lazım idam.
  • Lüx yerde yaşarsanız olmaz öyle şeyler.
  • balicilerin bağırsaklarını deşip kafasına tornavidayla delik açıp kafasını kesip açtıhımız deliklerden tutup kemiklerini kesip langurt yapıp kestihimiz

kafayı bowling topu gibi sallııp langurtları devirmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

dun bana da geldi abi cocuguma ilac alacagim diyor 2 kisi. dedim 1 lira vereyim. ya cocuguma ilac alicam diyorum sen 1 lira veriyorsun diyor

neyse cebime attim elimi 20 5 10 lira var ulan dedim ins 5 lira gelir ilk cikartista cat 10 lira geldi neyse tekrar attim diyo ki bak gordum 10 lira var diyo ver diyo cocuguma ilac alcam. sorna direk ogrenciyim ben usta dedim. tekrar cikardi mbu sefer 5 lira geldi. dedi seni sevdim sen iyi birine benziyorsun. verdim 5 lira gitti hirbolar.

simdi elimde telefon vardi onla oynuyordum oyle geldi. cantamda da 4 bin liralik macbook pro var. karsi ciksam al basina bela. 5 lira verdim kurtuldum.

valla bulasmayin derim. para filan istiyorsa ver gitsin 5 10 lira ila fakir olacak degilsiniz. soksa bicagi omur boyu cekersiniz valla.

Yahu yok hocam ne parası verecem muştayı gömerim suratına sıkıntı yok bıcaklarlarsa bıcaklasınlar bıcaklayabilyiorlarsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Lüx yerde yaşarsanız olmaz öyle şeyler.

Galiba öyle.

Bu arada arkadaşlar tamam bu adamlar kafa bi milyonken hayvan gibi oluyolar ama onlarda insan.Kafalarını delip içine atom bombası atıp patlatmak çokta güzel olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Lüx yerde yaşarsanız olmaz öyle şeyler.

lüx yerden kastınız? Beşiktaş gibi bir yerde gündüz vakit oluyor
  • Öyle bir şey başıma gelmedi ama gelirse de kaldıkları yerleri bildiğim için basarım orayı.Bana bulaşmasınlar.
  • Fazla Olmuyor buralarda fakat bizim mahalledeki baliciler uslu çocuklar :) öle kadınlara laf atmazlar.Sadece yanlarından geçerken bi bakış attınmı yandın eve kadar .... Yoksa sorun çıkarmazlar.Zaten genelde Devriye Geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Öyle bir şey başıma gelmedi ama gelirse de kaldıkları yerleri bildiğim için basarım orayı.Bana bulaşmasınlar.

Evet bizde bu adamlar karakoldan çıkınca bi güzel halledeceğiz ama birşey farketmeyecek benim kardeşim dediğim adamın kafasını satırla yardılar ve ne yaparsak yapalım bu böyle kalacak tek teselli yüzünde kalıcı iz yok.Bi dudağı fena halde şişmiş o da yere yığılınca dişi girmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ausberg

quote:

Orijinalden alıntı: erenaksahin

Hocam saka maka nolacak peki boyle ? Sokakta esimizle dostumuzla rahat rahat dolasamayacak miyiz ? Bunun cozumu mu yok mu guvenlik birimleri ustune dusen gorevi yapmiyor mu ? Kacinci yuzyilda yasiyoruz ? Ruhsatli silahla mi gezelim yani napalim ? Adamin kafasina baltayla vurmak ne demek arkadas ? Arkadasin biride ayagini kirdim demis bir gun on kisi gelirseler karanlik bir sokakta o zaman napacak bakalim uzun lafin kisasi bunun bir cozumu olmali

Ben muştayla geziyorum.Bunun başka çözümü var mı bilmiyorum ama polisler yakaladıklarını iki tokatlayıp geri salıyorlar.

Burdaki karakolların amirleri tanıdık zaten baya bir tanıdık var.. Karakolluk durum oluncada yanına uğruyorum sıkıntı olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

dun bana da geldi abi cocuguma ilac alacagim diyor 2 kisi. dedim 1 lira vereyim. ya cocuguma ilac alicam diyorum sen 1 lira veriyorsun diyor

ben adanadayım bana hic denk gelmiyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.