Şimdi Ara

Kız Arkadaşların Yanında Tartaklandım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler size bir şey sorucam bi okuyun lütfen.
    Şimdi biz 2 erkek 3 kız lunaparka gittik kızlar gerçekten çok güzeldiler tamam işte oyuncaklara bindik dönüyoruz bilen bilir Bursa nın lunaparkı keko doludur hep bi laf ederler yanında kız oldumu neyse dönüyoruz kızlar fotoğraf çekiniyo kekonun teki bana saat varmı falan dedi var dedim saatin kaç olduğunu söyledim falan bana durduk yere küfür etti yanında 4 kişi vardı ama olay çıktığı an mitoz bölünmeyle 15 20 kişi olurlardı, bana bişi diyince ses etmedimde kızlara küfür etti düzgün konuş dedim benim boy 1.83 kilo 60 yaş 15, çocuğun yaşı 16-17 boyumuz yakındı baya, benim arkadaş zaten kısa ve kavgayla işi olmaz bu yüzden çocuk geldi böyle itledi falan bi tane sokçaktımda sağlam çıkmazdım. olay çıkmasın diye bişey yapmadım kızlar boşver falan dediler gittik işte. Sizce çok rezil olmuşmuyumdur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir erkegin yaninda kiz varken tartisma kavga ortami olusturulmaz erkegin yaninda ki kiza laf atmak kizi bastan asagi suzmek erkeklik degildir.O kekolar kendini adam saniyor oylelerinin 2-3 kufuru kimseyi rezil etmez.

Ayriyetten yaninda kiz varken sekil yapmak milletle tartismakta olmaz bir sey olduysa sirf yaninda kiz var diye hakliysan bile ozur dileyip yoluna bakicaksin.

• kızlar biliyordur, bu kekolar hiç teke tek konuşamaz, 5 kişiyle dayılık yapmak kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Bir erkegin yaninda kiz varken tartisma kavga ortami olusturulmaz erkegin yaninda ki kiza laf atmak kizi bastan asagi suzmek erkeklik degildir.O kekolar kendini adam saniyor oylelerinin 2-3 kufuru kimseyi rezil etmez.

Ayriyetten yaninda kiz varken sekil yapmak milletle tartismakta olmaz bir sey olduysa sirf yaninda kiz var diye hakliysan bile ozur dileyip yoluna bakicaksin.

Sağol hocam önerin için ama hiç bişey yapmayıncada, kızlara beni koruyamıyo hissi vermezmi ?

• Rezil olmamak için yapılacak iş değil karşılık vermek. İşin sonu ölüme bile varır, iyi yapmışsın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

kızlar biliyordur, bu kekolar hiç teke tek konuşamaz, 5 kişiyle dayılık yapmak kolay.

Aynen ya bunlar nasıl yaratıklar böyle teke tek bi kere çıktıklarını görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: FırtınalıDenizinYolcusu

Rezil olmamak için yapılacak iş değil karşılık vermek. İşin sonu ölüme bile varır, iyi yapmışsın bence.

Aynen ya orda bi abide dedi dikkat et takarlar bıçağı falan diye ulan nasıl bişey ya yanında kız var diye bıçak takıyolar bunları Hitlerin yahudileri temizlediği gibi temizlicen aslında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızlar bunları adam sanıp bir de bunlarla çıkıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldızlı Günler

Kızlar bunları adam sanıp bir de bunlarla çıkıyorlar.

Harbi ama onlarında tip ve karakterleri benziyo zaten birbirlerine

• hepsi it sürüsü şerefsizlerin ya kökünü kurutmak lazım ne kadar insan olsa da acıyamıyorum işte abi cocuktur genctır kanı kaynıyo askere gidince adam olur diyenler oluyor ama yok öyle bişey hap satarlar adam bıçaklarlar paso memlekete sana bana zarar it herifler k.bakmayın biraz sert olmuş ama bende hiç sevmem öyle tiplere sevenden de haz etmem.
  • ne rezil olacaksın ya isterse tek kişi olsunlar. bunların bellerinde ceplerinde illa ki kesici alet olur. kıza rezil olmayayım diye canını mı tehlikeye atacaksın. kızların da azıcık aklı varsa zaten senin hakkında saçma şeyler düşünmezler.
  • Yapıştıraydın bi tane. Şu kekolardan korkmayın be 3 kekoya daldım 15 kişi oldular sonra arkalarını dönüp gittiler.
  • Tabiki de rezil olmadin.

Keko dovmek erkeklik degil. Burada ''ciktim yapistirdim kekoya, 5 kisiyi tek yumrukla yere serdim'' diye atip tutanlar da bir keko.

Ayrica yaninda kiz varken kavga edilmez. Empati kur kardesim, cocukla ayni yastasin. Yaninda fistik gibi kizlar. Egleniyorsunuz. O ise abaza arkadaslarinla keko keko geziyor. Kultursuz, cahil adamin teki. Senin dengin o degil tabi ki kiskanip laf atmasi normal.

Cok kafana takiyorsan bunlari dovus kursuna git.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

hepsi it sürüsü şerefsizlerin ya kökünü kurutmak lazım ne kadar insan olsa da acıyamıyorum işte abi cocuktur genctır kanı kaynıyo askere gidince adam olur diyenler oluyor ama yok öyle bişey hap satarlar adam bıçaklarlar paso memlekete sana bana zarar it herifler k.bakmayın biraz sert olmuş ama bende hiç sevmem öyle tiplere sevenden de haz etmem.

Valla çok doğru söylemişsin zarardan başka hiç bi işe yaramıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahz-ı yed

ne rezil olacaksın ya isterse tek kişi olsunlar. bunların bellerinde ceplerinde illa ki kesici alet olur. kıza rezil olmayayım diye canını mı tehlikeye atacaksın. kızların da azıcık aklı varsa zaten senin hakkında saçma şeyler düşünmezler.

İnşallah düşünmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

Yapıştıraydın bi tane. Şu kekolardan korkmayın be 3 kekoya daldım 15 kişi oldular sonra arkalarını dönüp gittiler.

Sana helal olsunda benim yaş küçük ya orda çıkçak 20-25 yaşında kekolar ve sen büyük ihtimal dövüş kursuna falan gitmişsindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Tabiki de rezil olmadin.

Keko dovmek erkeklik degil. Burada ''ciktim yapistirdim kekoya, 5 kisiyi tek yumrukla yere serdim'' diye atip tutanlar da bir keko.

Ayrica yaninda kiz varken kavga edilmez. Empati kur kardesim, cocukla ayni yastasin. Yaninda fistik gibi kizlar. Egleniyorsunuz. O ise abaza arkadaslarinla keko keko geziyor. Kultursuz, cahil adamin teki. Senin dengin o degil tabi ki kiskanip laf atmasi normal.

Cok kafana takiyorsan bunlari dovus kursuna git.

İçim yumuşadı bu mesajda ya cidden çok doğru dediğin her şey, dövüş kursu konusunda daha şimdiden erken olmaz mı benim için ?

• boks öğren birini döv hiç biri karışmaz bida sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

boks öğren birini döv hiç biri karışmaz bida sana

Birini orda döverken arkadan 5 kişi çullancağına %100 eminim. :D
  • Laf yedin de kimden yediğin önemli.Samsun lunaparkı da onlarla dolu ben gitmiyorum uzun bir süredir sıf o tiplerle uğraşmamak için
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.