Şimdi Ara

Kız Arkadaşların Yanında Tartaklandım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinanergin55

Laf yedin de kimden yediğin önemli.Samsun lunaparkı da onlarla dolu ben gitmiyorum uzun bir süredir sıf o tiplerle uğraşmamak için

Samsun'dadamı bunlardan var vay be karadenize bile sızmışlar
  • samsunla boşuna çingene samsun diye dalga geçmiyorlar.
  • quote:

samsunla boşuna çingene samsun diye dalga geçmiyorlar.

Benim bi arkadaş var Samsun Bafralı valla hiç çingene şeyi yok heralde o sıyrılmış içlerinden :D
  • Samsunun adının kötü geçmemesi adına tam açıklama yapma gereğinde olduğumu düşünüyorum.Şehirin belli bir kısmı full çingene ve şehir merkezinde ayakkabı boyacılığı ve zorla çakı satma ve lunapark gibi merkezi yerlerde millete dalaşma gibi eylemlerde bulunurlar kendileri.
  • quote:

Samsunun adının kötü geçmemesi adına tam açıklama yapma gereğinde olduğumu düşünüyorum.Şehirin belli bir kısmı full çingene ve şehir merkezinde ayakkabı boyacılığı ve zorla çakı satma ve lunapark gibi merkezi yerlerde millete dalaşma gibi eylemlerde bulunurlar kendileri.

Peki sağolun İnşallah düzelir oralarda buralarda.
  • Yalnız kardeşim şöyle bir durumda var. O keko dediğin insanlar öyle herkese laf atmazlar. Demekki süt bir görüntün var ki laf atmışlar. Kızlar falan bahane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanji QQ -- 27 Temmuz 2015; 17:08:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son-Gohan

Yalnız kardeşim üzerine alınmada şöyle bir durumda var. O keko dediğin insanlar öyle herkese laf atmazlar. Demekki süt bir görüntün var ki laf atmışlar. Kızlar falan bahane

Üzerine alınmada yazmışsın bide o kadar süt gibi bi görüntüm yok ama konuşmalarım falan hani birader falan diceme kardeşim diyorum mesela ondan olabilir.
  • Yeni farkettim onu neden yazdıysam. Neyse çokta önemli değil zaten ama bursada çoktur insanlara sataşanlar. Bi şekilde tanış bi kaç tanesiyle ordan çevre edinirsin zaten. Sonrada böyle olaylar yaşamana gerek kalmaz. Sigara falan içiyorsan yardımı olur sigaranın

• quote:

Orijinalden alıntı: Son-Gohan

Yeni farkettim onu neden yazdıysam. Neyse çokta önemli değil zaten ama bursada çoktur insanlara sataşanlar. Bi şekilde tanış bi kaç tanesiyle ordan çevre edinirsin zaten. Sonrada böyle olaylar yaşamana gerek kalmaz. Sigara falan içiyorsan yardımı olur sigaranın

Aynen oralarda biraz çevre edinsem başıma böyle şeyler gelmezde insan onlarla takıldığını dününce bile nefret ediyo beya nasıl tanışayım
  • Benim arkadaşlarım genelde varoştur. Bir sigarayı bile 10 kişi döner bazen. Elindeki ekmeğin yarısını verir sana. Ben kavgada arkadaşı için bıçak yiyeni gördüm. Burda kötü diye önyargılı olanlara bakma sen. Ben küçükken varoşlarla büyüdüm hala da varoşlarla takılırım. Gettoluk kanımda var

• Bursa'da oturuyorum, haklısın. Buralar serseri dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitp

Bursa'da oturuyorum, haklısın. Buralar serseri dolu.

Aynen maalesef

• yaş 15ten sonrasını okumadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci Yontem Yaninda Çakı Tası Yada Belinde kurusiki Gorsunler ki Korksunlar
    Ama Karsindaki Gercegini Cikarirsa Sorun Buyuk olur
    Ikinci Yontem Allah ne verdiyse dal
    Ucuncu yontem Birdahakine Benide Cagirda
    Gorsunler Obur Tarafi :)))) Arkam Saglamdir Butun Galericiler Tanir Beni :))
    Sikinti yapma Rezillik bu degil asil onlar rezil Serseriler Iste Hic sevmedigim tipler

• quote:

Orijinalden alıntı: prosherex

yaş 15ten sonrasını okumadım

(y)

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtdeniz60

Birinci Yontem Yaninda Çakı Tası Yada Belinde kurusiki Gorsunler ki Korksunlar
    Sikinti yapma Rezillik bu degil asil onlar rezil Serseriler Iste Hic sevmedigim tipler

Güzel taktikler sende Bursalı mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LykiaMaster

quote:

Orijinalden alıntı: kurtdeniz60

Birinci Yontem Yaninda Çakı Tası Yada Belinde kurusiki Gorsunler ki Korksunlar

Güzel taktikler sende Bursalı mısın ?

Sayilir Hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 ay gittim wing chuna ama kavgada aklıma bile gelmedi bide sinirlenince gözüm bir şey görmüyor. Daha 15-16 yaşındalar arkalarındaki 3-5 kişiye güveniyorlar durumları acınası

• quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

6 ay gittim wing chuna ama kavgada aklıma bile gelmedi bide sinirlenince gözüm bir şey görmüyor. Daha 15-16 yaşındalar arkalarındaki 3-5 kişiye güveniyorlar durumları acınası

Cidden bende sinirlenince kendimden geçiyorum ama teke tekte işe yarıyo nedense çok kişiye kafa tutamıyorum maalesef. Bu arada aynen arkalarındakilere güveniyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LykiaMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

6 ay gittim wing chuna ama kavgada aklıma bile gelmedi bide sinirlenince gözüm bir şey görmüyor. Daha 15-16 yaşındalar arkalarındaki 3-5 kişiye güveniyorlar durumları acınası

Cidden bende sinirlenince kendimden geçiyorum ama teke tekte işe yarıyo nedense çok kişiye kafa tutamıyorum maalesef. Bu arada aynen arkalarındakilere güveniyolar.

Sağolsun çok sağlam bir abi var arkamda. Başta beni dövecekti şimdi abi kardeş olduk. Daha 1 kere ona güvenerek iş yapmadım Kendime güvendiğimden de değil sinirimden olay çıkıyor hep bir gün takacaklar arkadan pıçağı yada çekip vuracaklar bir köşede

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.