Şimdi Ara

Kız Arkadaşların Yanında Tartaklandım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LykiaMaster

Selam beyler size bir şey sorucam bi okuyun lütfen.
    Şimdi biz 2 erkek 3 kız lunaparka gittik kızlar gerçekten çok güzeldiler tamam işte oyuncaklara bindik dönüyoruz bilen bilir Bursa nın lunaparkı keko doludur hep bi laf ederler yanında kız oldumu neyse dönüyoruz kızlar fotoğraf çekiniyo kekonun teki bana saat varmı falan dedi var dedim saatin kaç olduğunu söyledim falan bana durduk yere küfür etti yanında 4 kişi vardı ama olay çıktığı an mitoz bölünmeyle 15 20 kişi olurlardı, bana bişi diyince ses etmedimde kızlara küfür etti düzgün konuş dedim benim boy 1.83 kilo 60 yaş 15, çocuğun yaşı 16-17 boyumuz yakındı baya, benim arkadaş zaten kısa ve kavgayla işi olmaz bu yüzden çocuk geldi böyle itledi falan bi tane sokçaktımda sağlam çıkmazdım. olay çıkmasın diye bişey yapmadım kızlar boşver falan dediler gittik işte. Sizce çok rezil olmuşmuyumdur ?

Böylelerinin ifadesini alıcaksın işte barzolar dolu her yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rezil olduğunu düşünürlerse onların beyninde bir problem vardır bence. Yine de çok merak ediyorsan kızlardan birine "sence oradaki davranışım doğru muydu?" veya "ne yapmalıydım sence?" diye sorabilirsin. Ancak ben de orada olay çıkarmadan çekip gitmeni mantıklı karşılayacaklarını düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinanergin55

Laf yedin de kimden yediğin önemli.Samsun lunaparkı da onlarla dolu ben gitmiyorum uzun bir süredir sıf o tiplerle uğraşmamak için

Samsun'dadamı bunlardan var vay be karadenize bile sızmışlar

İzmir'de de var olmadıkları belli bir yer yok zengin ortamları hariç tabi ki
  • Alın anam akıllı telefonları alın. Aynı paraya hatta daha ucuza kendinizi koruyacak araç-gereç alacağınıza alın hava atmalık telefonlardan. Böyle döt gibi kalırsınız işte.
  • Ne serseriler ne kekolar gördüm biber gazını yiyince önümde diz çöküp yalvararak kıvranan

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukaan96

quote:

Şimdi biz 2 erkek 3 kız lunaparka gittik kızlar gerçekten çok güzeldiler tamam işte oyuncaklara bindik dönüyoruz bilen bilir Bursa nın lunaparkı keko doludur hep bi laf ederler yanında kız oldumu neyse dönüyoruz kızlar fotoğraf çekiniyo kekonun teki bana saat varmı falan dedi var dedim saatin kaç olduğunu söyledim falan bana durduk yere küfür etti yanında 4 kişi vardı ama olay çıktığı an mitoz bölünmeyle 15 20 kişi olurlardı, bana bişi diyince ses etmedimde kızlara küfür etti düzgün konuş dedim benim boy 1.83 kilo 60 yaş 15, çocuğun yaşı 16-17 boyumuz yakındı baya, benim arkadaş zaten kısa ve kavgayla işi olmaz bu yüzden çocuk geldi böyle itledi falan bi tane sokçaktımda sağlam çıkmazdım. olay çıkmasın diye bişey yapmadım kızlar boşver falan dediler gittik işte. Sizce çok rezil olmuşmuyumdur ?

Böylelerinin ifadesini alıcaksın işte barzolar dolu her yerde

Aynen de 1v4 5 dk sonra olcak 1v20 insan bi irkiliyo. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Nytekrias

Rezil olduğunu düşünürlerse onların beyninde bir problem vardır bence. Yine de çok merak ediyorsan kızlardan birine "sence oradaki davranışım doğru muydu?" veya "ne yapmalıydım sence?" diye sorabilirsin. Ancak ben de orada olay çıkarmadan çekip gitmeni mantıklı karşılayacaklarını düşünüyorum.

Sormaya utanıyorum ya belki unutmuşlardır olayı akıllarına gelmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinanergin55

Laf yedin de kimden yediğin önemli.Samsun lunaparkı da onlarla dolu ben gitmiyorum uzun bir süredir sıf o tiplerle uğraşmamak için

Samsun'dadamı bunlardan var vay be karadenize bile sızmışlar

İzmir'de de var olmadıkları belli bir yer yok zengin ortamları hariç tabi ki

Ya sorun bunların ana babalarında zaten hepsinin en az 7-8 çocuğu var çocukları alıyolar sokağa salıyolar küçük yaşından beri sonra bu terbiye almamış yaratıklar Türkiye'nin heryerine dağılıyolar işte çok üzücü. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: - Black Widow -

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldızlı Günler

Kızlar bunları adam sanıp bir de bunlarla çıkıyorlar.

Harbi ama onlarında tip ve karakterleri benziyo zaten birbirlerine

Tabii ki de birbirlerine benzerler. O tarz tiplerde kişilik gelişmediği ve muazzam bir cehalet olduğu için ilkel içgüdülerle hareket eden hayvanlardan farksız oluyorlar. İçlerinden geldikleri o berbat kültürü aşmaları çok zor.

Aynen katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Alın anam akıllı telefonları alın. Aynı paraya hatta daha ucuza kendinizi koruyacak araç-gereç alacağınıza alın hava atmalık telefonlardan. Böyle döt gibi kalırsınız işte.

Buda farklı bi bakış açısı haklısın aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Ne serseriler ne kekolar gördüm biber gazını yiyince önümde diz çöküp yalvararak kıvranan

Biber gazı bayanlar için güzel de erkekte oldumu pek hoş görünmüyo sanki ?
  • quote:

quote:

Ne serseriler ne kekolar gördüm biber gazını yiyince önümde diz çöküp yalvararak kıvranan

Savunma değilmi cinsiyet ayrımı olmaz telef edersin o serserileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

Yapıştıraydın bi tane. Şu kekolardan korkmayın be 3 kekoya daldım 15 kişi oldular sonra arkalarını dönüp gittiler.

denizemi dalıyon birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son-Gohan

Benim arkadaşlarım genelde varoştur. Bir sigarayı bile 10 kişi döner bazen. Elindeki ekmeğin yarısını verir sana. Ben kavgada arkadaşı için bıçak yiyeni gördüm. Burda kötü diye önyargılı olanlara bakma sen. Ben küçükken varoşlarla büyüdüm hala da varoşlarla takılırım. Gettoluk kanımda var

yoldan geçen milletin karısına kızınada laf atıyonuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

Yapıştıraydın bi tane. Şu kekolardan korkmayın be 3 kekoya daldım 15 kişi oldular sonra arkalarını dönüp gittiler.

denizemi dalıyon birader

Denize dalmak zor iş kekoya dalmaktan
  • quote:

Sendede akıl yokmu be bilader gide gide kültürparkın lunaparkına mı gidilir Git kiralı bisikletini botanikte takıl,hem sporunu yap hem eğlen.Temiz

• leydi99 kullanıcısına yanıt
    Ayıpsın gelinlik giydirip 32 kere bıçaklıyoruz bile. Kardeşim ya siz anlamıyorsunuz yada ben anlatamadım. Varoş diye kötü bakmayın kimseye. Nerdeyse hepsi tanıdığınız bir çok insandan daha iyidir.

• quote:

quote:

quote:

Savunma değilmi cinsiyet ayrımı olmaz telef edersin o serserileri

O da doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

quote:

Sendede akıl yokmu be bilader gide gide kültürparkın lunaparkına mı gidilir Git kiralı bisikletini botanikte takıl,hem sporunu yap hem eğlen.Temiz

Ya biraz aceleye geldi zaferde takılıyoduk birden hadi kültüre gidelim dediler bizde tamamdan başka bişi diyemedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Son-Gohan

Ayıpsın gelinlik giydirip 32 kere bıçaklıyoruz bile. Kardeşim ya siz anlamıyorsunuz yada ben anlatamadım. Varoş diye kötü bakmayın kimseye. Nerdeyse hepsi tanıdığınız bir çok insandan daha iyidir.

varoş diye tabir ettiğin kesim tam olarak kimler? ben bizim burada ki bi baltaya sap olamamış, cahil cühella bi hayat anlayışı olan, tek yaptıkları şeyin etrafa ve çevrelerine külliyen zarar vermek olan tiplerden bahsediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.