Şimdi Ara

Arkadaşıma borç para verdim alamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tüm aylığınıda al

sonra öbür gün 100 tl daha borç ver

1 ay sonra 200 tl iste
  • Dovme yaptiracak diye borc parami verdin bravo sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başıma geldi böyle bi olay isterken 40 takla atarlar verirken 1001 bahane bulurlar bu yüzden kimseye borç para vermemeye özen gösteriyorum hatta vermiyorum ha bide veresiye iş yapanlarda aynı gene arkadaşınıza vs bişey satarken sakın yarısı simdi yarısı sonra yapmayın pişman olursunuz yani arkadaşından ne borç iste ne borç ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraopen

12 yıllık arkadaşıma temmuz ayında 100 lira para gönderdim dövme yaptıracaktı.Yaklaşık 2 aydır da görüşüyoruz hala buluşuyoruz geziyoruz falan arada konusu açılsa da vereceği zamanı söylemiyor. Kendisi bi bankada stajyer ve 1 aylık maaşından çok rahatlıkla bana verebilir diye düşünüyorum ama nasıl isteyeceğimi bilemiyorum. Fikir ve önerilerinizi saygıyla bekliyorum

temel ihtiyaç için,borç için verilir de dövme yapması için neden borç para verdin ki?
  • Yaptığım büyük bir hataydı biliyorum ama ufak bi tüyo istiyorum. Yani maaşını aldığı hafta yanındayken ona ne demeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraopen

Yaptığım büyük bir hataydı biliyorum ama ufak bi tüyo istiyorum. Yani maaşını aldığı hafta yanındayken ona ne demeliyim?

'ooo kardeşim hayırlı olsun benide görürsün artık'
  • hemen şimdi ara ve acil 100 lira lazım de.. aslında 300 lira borcum vardı.. aldığım adam çok sıkıştırdı 200 lira buldum ama 100 lira bulamadım.. kavga edecem başım belaya girecek acil yardım et de.. bul buluştur bana yüz lira yapıştır de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

Bende bisi sandim 100 lira par mi la pesinden kosuyon

bi yüz lira versene.. 50 de olur.. 25'e de almam demem..

parayı küçümseme arkadaşım.. işin nedir bilmiyorum ama kolay kazanılmıyor.. 5 kuruşun bulunmadığı anlar olur.. gerçi bilmem hiç yaşadınız mı...
  • 12 yıllık arkadaşından 100 lira yı çok mu görüyorsun
    Tabii aranızdaki bağı bilemem

Ama geri almak istiyorsan ara telefondan
    "Kardeşim sana 100 lira vercem diye arkadaşımdan borç almıştım çocuğun başı sıkışmış.Kısa zamanda geri vermem gerekiyor"
    de o anlar.
  • dövme yaptırcam borç para ver de.
  • Durumun varsa borç verebilirmisin de ne kadar lazim derse kizla sinema yemek birazda gezdirecem 60 70 yeter de onu alsan iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşından borç para isterse onu da geri ödemek zorunda kalmaz mı daha da zarara sokmayın cocugu
  • 2 ay kadar önce bu konuyu açmıştım ve daha 50 lirayı yeni alabildim.Haber vereyim dedim
  • borç veripte kötü olacağıma borç vermeden kötü olurum daha iyi
  • arkadaşın tekine 20 lira borç verdim, ulan adam hiç demiyor sana borcum vardı 20 lira, şu zaman bu zaman vericem diye. ben desem kötü arkadaş olurum. öyle kaldı anasını satıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

arkadaşın tekine 20 lira borç verdim, ulan adam hiç demiyor sana borcum vardı 20 lira, şu zaman bu zaman vericem diye. ben desem kötü arkadaş olurum. öyle kaldı anasını satıyım.

arkadaşın 100,tl senin ki gene 20,tl hadi gene dersin gitsin diye de
  • alacakları olunca kapıdan ayrılmazlar , aldığını geri vermeye gelince kayıp korsanları oynarlar.
  • işyerinden arkadaşım, kendi arkadaşına yıllar önce 5.000TL borç vermiş, sonra arkadaşının işleri kötü gitmiş ve benim arkadaş da buyüzden ayıp olmasın diye istememiş borcu.

geçen o arkadaşı arayıp tekrar borç istemiş isterken eski borçtan da bahsetmiş işte veremedim bitürlü falan diye, ilginç durum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.