Şimdi Ara

Arkadaşımın sırtına psp lehimlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım ile anlaştık sırtına psp 2000 modelini lehimlemek istiyoruz . Kemer gibi bir metal plaka takıp ona lehimlersek arkadaşa zarar gelmez ve kullanabiliriz . Fakat tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyoruz . Sanayiden makine ayarladık saatlik 15 tl
    Olarak. Siz ne tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Korkmaz 6759 -- 3 Şubat 2021; 21:45:32 >

• Ediz gökkuşağı dünyası kullanıcısına yanıt
    ?
  • Arkadaşa zarar gelebilir belki çocuğu olmaz biraz riskli ben de arkadaşıma psp go taktırmak istiyorum
  • Anub1s 518 kullanıcısına yanıt
    Go biraz zor olur ama ben kemer gibi yapıp ona lehimleyip öyle yapmak istiyorum
  • Omurgasindan 16 ve 20 numaralı diskler arasına takılacak bir aparat ile halledilebilir. Ayrıca aparatın cihazı tutacak kısmını rulman gibi bir mekanizma ile gelistirirseniz istediğiniz gibi çevirerek de kullanabilirsiniz. Gelişmelerden haberdar edin lütfen
  • Ya lehim işi sıkınıtlı biraz, pspye ısı kaçıyo bozuluyo filan, en iyi dik pspyi, 5 yıl idare eder, sonrasında yenile, hunharca kullanımda 3 yılda 1 dikiş yenilenmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi hazırladım fakat arkadaşım bir türlü razı olmuyor onu nasıl ikna edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boynuna bıçak daya, ya lehimlicez ya ölcen de

• Atomstroke A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa testere filmi edasıyla bu işlemi yapmayı düşünüyordum ama bu da iş görebilir teşekkürler
  • Rica ederim

• Ama o da iyiymiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.