Şimdi Ara

Arkadaşımızın Oyun kanalı .. Herkesi Bekleriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar ... Şuanda Bu konuya bakıyorsan çok şanslısın dostum ... Çünkü arkadaşım Yeni kanalında Bomba gibi bir oyun videosuyla açılışa başladı bile ...Şimdilik sadece dont starve oynuyor ... Seriye başladı diyebiliriz .. Hayırlısı olmasını diliyorum ... Kararı yine sizler vericeksiniz Fakat aşagıda linkleri vericem .. Bakın ve yorumları eksik etmeyin ...

Arkadaşım Kanalına ilk video yu koydu bile .... Ayrıca çokta güzel kanalın tanıtım fragmanı var ...

Devamı kesinlikle gelicek... Fakat sizin yorumlarınızda önemli ... Youtubeda hesabı olmayanlar yorumlarını burdan yaparlarsa ben arkadaşıma ileticem ...

Kanaldaki ilk oyun :http://www.youtube.com/watch?v=2W5h0tpxFtI

Buda Kanalın ANA Sayfası :http://www.youtube.com/user/ThePembepanterTV

Dedigim gibi bi bakmanızda fayda var ... Biz sizlerle oldukça varız ... Arkadaşım hepinize selamlarını yolluyor .Elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır .... Hadi bakalım hayırlısı olması dilegiyle ...

Not: Arkadaşım Dont starve ' ı çok seviyor ... Kanalda çok büyük süprizler olucakmış... Herşeye hazırlıklı olun diyorum ... Sürprizler,sürprizler . . . ..
    SAYGILAR . . . .

• up
  • up
  • uppp
  • Kısaca diyor ki;tıklayın paramı kazanayım uğraştırmayın.
    Tıkladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daiya

Kısaca diyor ki;tıklayın paramı kazanayım uğraştırmayın.
    Tıkladım.

Hayır hayır . . . . Kesinlikle para filan karıştırmayın işin içine... Çünkü arkadaşım paradan bahsedilmesini hiç istemez ... Ve bu işi para mevzusu için yapmıyor ... Sadece sevdigi ve keyif aldıgı için çekiyor ve izleyenlerin de keyif almasını istedigi için böyle bir girişimde bulunuyor . . .

Tekrar söylüyorum sakın para filan gibi aklınıza o tür şeyler gelmesin ... Tıklamasanızda olur canınız sağ olsun ...

Şunu sakın unutmayın : Bir iş yapıyorsanız 1.si para için yaparsınız BU DOGRU .....

AMA 2. Sİ zevk aldıgınız için ve o işten çok hoşlandıgınız için yaparsınız ... Ve para sizin için 2. planda olur yada hiç olmaz ... Ana felsefe videoları çekerken mutlu olmak ve izleyenleride mutlu etmek HEPSİ BU . . . .

Biz diyoruz ki : gelin aramıza katılın , fikirlerinizi söyleyin , sohbetler edelim , gülelim ve eğlenelim . Yani BİR KEZ TIKLAYIN VE basın gidin demiyoruz .Aramıza katılın bizimle beraber olun .Diye uğraşıyoruz .. Hepsi bu kadar .. Başka şeyler düşünmeyin .. Rica ediyorum.... Paradan çok daha önemli şeyler var bu hayatta. . . . Böyle düşünerek insanların umutlarını kırmayın . . . . . .

Kıymetli vaktinizi ayırıp okumuş oldugunuzdan dolayı mutluyum .. Teşekkürler . . . . .

SAYGILAR HÜRMETLER .. .. . .

• Hayırlısı olsun o hâlde,umarım amacınıza ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daiya

Hayırlısı olsun o hâlde,umarım amacınıza ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler . .
  • up
  • uppppppp
  • Tiklaaa :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 'MEMATİ

Tiklaaa :D

Sadece tıklamayın bizi takip edin ve YANIMIZDA OLUN ... Bize fikirlerinizi söyleyin ... Bir aile olmak istiyoruz ... Sadece tıklayıp gitmeyin . . .

Gelin , herkes gelsin hep birlikte birşeyler yapalım . . . . . . . . .

Teşekkürler ve saygılar sunarım . . . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProLivee

quote:

Orijinalden alıntı: 'MEMATİ

Tiklaaa :D

Sadece tıklamayın bizi takip edin ve YANIMIZDA OLUN ... Bize fikirlerinizi söyleyin ... Bir aile olmak istiyoruz ... Sadece tıklayıp gitmeyin . . .

Gelin , herkes gelsin hep birlikte birşeyler yapalım . . . . . . . . .

Teşekkürler ve saygılar sunarım . . . . .

......

• uppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.