Şimdi Ara

Arkadaşımla Küstüm Sizce Nasıl Barışmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okullar kapanmadan önce Lise hayatımdaki en iyi arkadaşımla sebepsiz yere küstük...Neden küstüğümüzü yazmak isterdim ama gerçekten çok komik (Bana ders esnasında bir laf söyledi bende o lafı farklı anlayarak küstüm halbuki onu anlamda söylemek istememişti)....Ama gel zaman git zaman neredeyse 5 hafta oldu ama ben gerçekten inanılmaz pişmanım...Konuşmak istiyorum ama yapamıyorum...Bir kaç arkadaşta barıştıralım sizi dediler ama ben yanaşmadım...Fakat ben ne kadar pişmansam onunda pişman olduğunu öğrendim ama dediğim gibi bir türlü gidip konuşamadım...Gücümü toplayamadım....Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız....Nasıl gidip barışırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 1 Mart 2007; 17:48:30 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadaşımla Küstüm. Nasıl Barışabilirim?

En yakın arkadaşınla küsmek duygusal olarak zor bir durum olabilir. İşte barışmak için uygulayabileceğin birkaç adım:

• Ara verin: Kızgınlık geçmeden konuşmak durumu daha da kötüleştirebilir. Birkaç gün veya hafta ara vererek sakinleşmek ve düşüncelerini toplamak önemlidir.

• Nedenleri belirleyin: Küslüğün nedenlerini açıkça belirle. Arkadaşınla iletişim kurmak ve kendi bakış açını ifade etmek, sorunları çözmenin ilk adımıdır.

• Özür dile (gerekirse): Sen sorumluysan, hatanı kabul et ve samimi bir şekilde özür dile. Özür dilerken içten ol ve pişmanlığını göster.

• Onu dinleyin: Arkadaşının bakış açısını anlamaya çalış. Onu aktif olarak dinle ve söylediklerini duyduğunu ifade et.

• Ortak nokta bulun: Küslüğünüze rağmen, aranızdaki bağı güçlendiren ortak noktalarınızı belirle. Bunlar ilgi alanları, hatıralar veya değerler olabilir.

• Teklifte bulunun: Küslüğe son vermek için bir teklifte bulun. Bir kahve içmek, bir yürüyüşe çıkmak veya sadece konuşmak olabilir.

• Sabırlı olun: Barışmak zaman alabilir. Arkadaşın hemen tepki vermeyebilir. Sabırlı ol ve onlara düşünmeleri için alan tanı.

• Pes etmeyin: Barışmak istiyorsan pes etme. Arkadaşınla tekrar iletişime geçmeyi dene ve durumunuzu düzeltmek için çaba göster.

Anahtar Kelimeler:

• en yakın arkadaşla küsünce ne yapılır
    • arkadaşımla küstüm barışmak istiyorum
    • arkadaşımla nasıl barışabilirim
    • arkadaşımla nasıl barışırım
    • bir arkadaşımla küstüm nasıl barışırım
    • arkadaşım bana küstü nasıl barışırım
    • en yakın arkadaşımla nasıl barışabilirim
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende aynı durumdayım ama pişman oldugum soylenemez
    çok salak bi durumdan bana darıldı bende züe lan hiç konusma dedım ana bacı sövdüm tüm ilişkimi kestim nankörlük en nefret ettıgım seydır o da nankorluk yaptı sımdı bıraz Özledim ama artık öyle arkadasım yok
  • önce sms ile giriş yap bence..
  • Bende en yakın arkadasımla küstüm. Ondan özür diledim. Ve bir daha konuşmadım. Sınıfta tek arkadasımdı.
    Artık önemli değil. Yanından kalktım. en ön sıraya geçtim. camı açıp bol bol temiz hava alıp kendimleyim. Bölesi çok iyi
  • bence arkadaşın yalnızken gidip onunla konuşmalısın.haklı ya da haksızsın farketmez gidip özür dilemelisin..o da seninle barışmaya niyetliyse zaten laf açılır barışırsınız.değilse de üzülme... bir insanı kaybetmek kolay ama kazanmak zordur
  • Yaw benim sebepte ottan boktan işte. Kimya yazılısı oldu arkadas 25 aldı ben 74 aldım. Arkadas başladı. Bu yazılı iptal ettirecez filan dedi. Bende nie iptal olsun dedim. İşte böle başladı tartışma Ondan sonra beni terslemeye başladı. En tiskindiğim şey terslenmedir. Ondan sonra küstük. 2 aydır slm sabah bile yok. Ettiğim küfür için özür diledim. O da özür dilerse tamam dilemesse çokta tın
  • olur böyle şeyler sıkma güzel canını önemli olan insanın sağlığı boş gerisi ama insanlar bazen çok alıngan ya da kırılgan olabilir özür dilemen iyi olur en azından şansını denersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim de şöle bi olay geçti başımdan.lisede bi ark vardı sıra ark...çok yakındık yani sıkı arkadaştık.neyse sonra nedenini tam olarak hatırlamadığım bi olay yüzünden tartıştık..bu da utangaçtı çokmektup yazmıştı bana çok özür dilerim sen benim en iyi arkimsin flnneyse barıştık sonra mektubu duruyo hala baktıkça gülüyorum...ama isterdim lise yıllarıma dönmeyi güzeldi çooook
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.