Şimdi Ara

arkadaşımla nasıl kapışacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunda tanıştığım bir arkadaşım var onunla vs yapmak istiyorum ikimizde shao yuz vs yapabilirmiyiz acaba lvl le alakası var diyorlar ama bence oyle değil yinede lvl lerimiz bben 24 o da 24 ve ya 25 vs nasıl yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyekta -- 21 Temmuz 2007; 15:33:31 >

• vs dediğin bounty mi???
    eğer öyleyse dragon castledeki bounty managerden arkadaşını bounty le ve istediğiniz yerde savaşın
  • vs dediğim onunla kapışma yani ben ona dalabileceğim o bana ama eğer dediğin doğruysa teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyekta -- 21 Temmuz 2007; 14:26:31 >
  • evet dediğim doğru
    ama sanırım birbirinizle kalenin dışında bir yerde savaşmalısınız
  • teşekkürler
  • arkadasın dedıgı parayla 250 k yatırıyon kapısıyon eger.bedavaya kapısmak ıstersen mudo ıslanda gıdın
  • mudoya gitsinlerde yerden kalkamasınlar demi :)
  • Nasıl gidiliyor oraya bir tarif edebilirmisiniz.
  • abı ben daha yenıyım mudo neresı kac lewel yaratıklar war solermısın yardım edersen sevınırım
  • sakın düşük levellerde meraktan şöyle bi geziyim veya orda beleş kapışılıyo idiye mudoya gitmeyin orda siz kapışırken veya gezerken sizi biri keserse karma ve honor puanlarınızı kaybedersiniz bu da upgrade ve craft(item basma) da yanma riskini artırır.. 250k için 100lerce milyon yakarsınız ilerde...en yakın 55 lvlda bile craft size gerekcek ve o levellerde de kaybettiğiniz puanları geri almak için yeterince güçlü olamassınız...
  • "karma ve honor puanlarınızı kaybedersiniz bu da upgrade ve craft(item basma) da yanma riskini artırır"
    bu ne zamndır geçerli bi olay?? upgrade için çeşitli söylemler vardı.. mesela 0 hit le up yaparsan düşük 10k hit le up yaparsan yüksek yada silahı +1 den +2 ye hiç kullanmadan geçirirsen yanma ihtimali yüksek 1-2 gün kullanırsan upg. ihtimali yüksek gibi.. doğruluğu kanıtlanmış bişiymi bu??

vs olayına gelince boşa ümitlenmeyin derim ben bu oyunda pvp anca savaşta zevkli olur onun dışında kimde çok pot varsa o alır.. tabii tek yememek şartıyla =))
  • ya ben o işin pointle olacağını pek sanmıyorum ama olabilir de tabi... ama karmanın etkilediğinden eminim bile diyebilirm..tabi bellide olmuo 1000 karmayla yakanda olur 5 karmayla geçende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mary Jane -- 27 Temmuz 2007; 9:37:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.