Şimdi Ara

Arkadaşımla sevgilim arasında kaldım bi bakın hele (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşının senin mutluluğun için alacağın kararlarda neden etkisi oluyor? O ne derse desin sen memnunsan halinden karışamaz. Güzel bir dille de bunu anlatmasını bilmen gerek.

Ha sorun varsa ve sen de bu durumdan hoşnut değilsen erkek arkadaşın ile oturur adam gibi konuşursun halledersin bu durumu. Ya devam edilir ya da herkes kendi yoluna bakar. Zor değil bunu yapmak.
  • 2sınıde yurutebilmeyi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçerli bir sebebi olmadığı sürece kimseyi kimseye tercih etme.Bide 3 yılmış yani az değil.Once arkadaşına sor neden ayrılayım diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın sevgilinden hoşlanıyor ve tam bi fahişe :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

Arkadaşının senin mutluluğun için alacağın kararlarda neden etkisi oluyor? O ne derse desin sen memnunsan halinden karışamaz. Güzel bir dille de bunu anlatmasını bilmen gerek.

Ha sorun varsa ve sen de bu durumdan hoşnut değilsen erkek arkadaşın ile oturur adam gibi konuşursun halledersin bu durumu. Ya devam edilir ya da herkes kendi yoluna bakar. Zor değil bunu yapmak.

Arkadaşım kararlarımda etkili demiyorum. Sadece insan en yakın arkadaşı bu kadar ısrar edince acaba haklı mı diye düşünüyor. Ve içten içe hak veriyorum ama sevgilimle de şu zamana kadar öyle yada böyle yürütmüşüz silip atamıyorum

• Arkadaşını bana yap ondan sonra ikimizi ayır hoşuna gitti mi .... de bir daha böyle birşey yapmaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.