Şimdi Ara

Arkadaşımla sevgilim arasında kaldım bi bakın hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En yakın arkadaşım sürekli sevgilimden ayrılmam için baskı yapıyo. Arkadaşımı çok seviyorum kızamıyorum da, sevgilimden ne vazgeçemiyorum ne yapsam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O nasıl arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

O nasıl arkadaş
    Arkadaşın kız mı? Değilse ilginç
  • Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    Kız kız

• quote:

Orijinalden alıntı: Allison H.

Kız kız

Muhtemelen kıskanıyordur.Olur öyle şeyler.Demek ki içten içe duygular besliyormuş.Böyle şeyleri görmek lazım Sevgilinden ayrılırsan ne olacağını sor ona.''Mutlu mu olucaksın'' falan diye sor.Ağzından laf almaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Kız kız

Muhtemelen kıskanıyordur.Olur öyle şeyler.Demek ki içten içe duygular besliyormuş.Böyle şeyleri görmek lazım Sevgilinden ayrılırsan ne olacağını sor ona.''Mutlu mu olucaksın'' falan diye sor.Ağzından laf almaya çalış

Alıntıları Göster
    Belki arkadaşının bir bildiği vardır neden ayrılmanı istediğini söyledi mi ?

İkimiz de kızız, o tar baktığını sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de vakti zamaninda secim yapmak zorunda kalmistim. sagda solda bir erkek ugruna bizi satti cumlesinde adimin gececek olma dusuncesi bile beni cok uzuyordu. Bu yuzden arkadasimi sectim. O canimdan cok sevdigim ailemden ustun gordugum insan ustume iftira atti sagda solda ileri geri konustu hakkimda ve bunu o yapti diyordu sonuc olarak pisman miyim evet.. Seviyordum ama ikisinin de cigerinin bes para etmedigini anladim. Kiz milletinden korkmak lazim hocam seciminizde iki kere dusunmenizi oneririm. Kendinize yakisani yapin, ailenizi uzmeyin yeter. İkisini de bizden iyi siz tanirsiniz karar sizin..

• quote:

HIMYM'dan Allison nickini alacak bir erkeği pek beklemiyordum gerçi ama ben her ihtimale karşı erkek olarak hesapladım seni Ayrıl gitsin.Arkadaş daha önemli.Bir bildiği var demek ki o kadar ısrar ediyor sana Bu arada ilk cümleler için k.b.Bi tuhaf gelmiştir şimdi sana

• quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

Sevgilim hayatıma çok müdahele ediyormuş sebep bu

• quote:

quote:

HIMYM'dan Allison nickini alacak bir erkeği pek beklemiyordum gerçi ama ben her ihtimale karşı erkek olarak hesapladım seni Ayrıl gitsin.Arkadaş daha önemli.Bir bildiği var demek ki o kadar ısrar ediyor sana Bu arada ilk cümleler için k.b.Bi tuhaf gelmiştir şimdi sana

sorun değil. Bi bildiği olabilir de insan 3 senelik ilişkiyi de öyle bi yorumla bi kenara atamıyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

Sevgilim hayatıma çok müdahele ediyormuş sebep bu

Bu senin için sorun değilse veya öyle olmadığını düşünüyorsan ayrılma tabi ki.
  • Allison H. kullanıcısına yanıt
    3 yıl az değilmiş.Ben lafın gelişi söyledim.Eğer içten içe arkadaşını onaylayan bir tarafın varsa tehlike çanları çalıyor demektir Yoksa bilemem.Bazen herşey yolunda gitmiyorsa veya birşeyin güzel getirileri yoksa değişiklik iyi gelir.
    Sen olasan üniversite sınavı öncesi sevgilinden ayrılır mısın?

• quote:

Sen olasan üniversite sınavı öncesi sevgilinden ayrılır mısın?

Dediğim gibi eğer bunun ağırlık getirdiğini düşünüyorsam veya birşey getirmediği ortadaysa sürdürmenin anlamı yoktur.Arkadaş gibidir zaten karşındaki ama sorun yoksa ayrılma derim tabii.Ayrıca üni. sınavı vs.ye etki etmesi için gerçekten seviyor olman gerekir.Eğer öyleysede zaten ayrılamazsın muhtemelen
  • quote:

quote:

Kız kız

Jim Carrey hocam filmlerinizin büyük hayranıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcanian

quote:

quote:

Kız kız

Saol Youtube'daki 3-5 milyonluk izlenme oranlarından oluşan tonlarca videomuda izliyorsundur umarım Kulübüme beklerim
    http://forum.donanimhaber.com/m_79945282/f_//tm.htm#79945282

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 1 Mayıs 2014; 1:14:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arcanian

quote:

quote:

Kız kız

Saol Youtube'daki 3-5 milyonluk izlenme oranlarından oluşan tonlarca videomuda izliyorsundur umarım Kulübüme beklerim
    http://forum.donanimhaber.com/m_79945282/f_//tm.htm#79945282

Yok hocam 10 yıl Salak ile Avanak 2 çıksın diye bekle sonra

• Banada arkadasini ayarla sustururum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoLdOut

Banada arkadasini ayarla sustururum :D
    ikna etmeye çalış ne olursa olsun senden daha değerli olamaz falan baktın olmuyor arkadaşını seç sevgili gelip geçicidir ama o kalır (yani büyük ihtimal)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.