Şimdi Ara

Arkadaşın seninle birlikde olmak istiyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Özlem

quote:

Orjinalden alıntı: ^^Chatlak^^

quote:

Orjinalden alıntı: Özlem

kızlarda öyle aşırı bir libido yoktur. bu bir reklam sadece, ve söylenenler yalan.

reklam yalanmı onu bilmem ama ben o durumdayım

o normal, erkek olmaktan kaynaklanıyor. doğanın size bir cilvesi diyelim. :) ee bir taraf kovalar diğeri kaçar.

şu dünyaya 1 kez geliyoz ne var şu 1 tarafda kaçmassa kaçma kovalamaca olmassa

• O en sondaki aç nasıl yalıyor ama.
  • Süpermiş valla.
  • fazla ayrıntıya girmeyek rtük kapatacak videodaki durumun aynısını yaşayan başka kimse yokmu benden başka ? mesela o duvardan tarafda oturuyor köşeye geçmesi için benim önümden geçmesi lazım bilerek sıradan çekilmeyerek geçmesini sağlıyorum 2 mizde ayaktayız sıra dar önümden sırtı bana dönük şekilde geçiyor boyumuz aynı anladınız siz onu
    oha.gif yani
  • Abazan mode Status:.....Loading......
    .........................................................
    .......................................................
    .........................................................vzzt Abazan mode ON
  • bu videoyu yapan adamında başından böyle bir şey geçmiş demek :P
  • Süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^Chatlak^^

fazla ayrıntıya girmeyek rtük kapatacak videodaki durumun aynısını yaşayan başka kimse yokmu benden başka ? mesela o duvardan tarafda oturuyor köşeye geçmesi için benim önümden geçmesi lazım bilerek sıradan çekilmeyerek geçmesini sağlıyorum 2 mizde ayaktayız sıra dar önümden sırtı bana dönük şekilde geçiyor boyumuz aynı anladınız siz onu
    oha.gif yani

• arkadaşına seninle birlikte olmak istiyorum de.sonucuda buraya yaz olumlu cevap alırsan..bizde deneriz
  • abi bu kadar hissediyosa yap bişeler
    kızlarla oturmanın en ii yoludur zaten bu.....................
  • Süper bir reklam fakat büyük bir gerçeği ortaya sunuyor.

Ülkemizde o kadar abaza genç var ki böyle dışarıdayken kızların yüzüne değil kaba etlerine bakan. Merak ediyorum kız olsaydım napardım acaba. Çok korkar dışarı çıkmak istemezdim. Düşünsenize güzel bir kız olduğunuzu, tüm abazalar size o gözle bakıyor hepsi sizinle yatmak istiyor deli gibi hemde. :S Veya sevgilinizle gezerken başkaları bakıyor sevgilinize, sizin onun yanında olduğunu sevgilisi olduğunu bilmelerine anlamalarına rağmen..

Acı bir durum gerçekten ama üstesinden gelemiyoruz. O yüzden kızla bir yere çıkarken mümkün olduğunca lüks yerlere (abazaların erişemeyeceği yerlere) gitmek lazım :S

(hayır yurdum abazası anlamıyor da her kızın kaba eti her kızın göğüsleri bir yere kadar aynı, bir kere bakınca bir daha niye bakarsın be arkadaş aynı şeye bakıyon yav bu kadar mı ahmaksın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Şubat 2008; 14:55:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

libido bir bakıma azgınlık hormonu da denebilir

peki dostum bu kolaların içine dökülecek olan, libido arttırıcı ilaç varmı bildiğin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Süper bir reklam fakat büyük bir gerçeği ortaya sunuyor.

Ülkemizde o kadar abaza genç var ki böyle dışarıdayken kızların yüzüne değil kaba etlerine bakan. Merak ediyorum kız olsaydım napardım acaba. Çok korkar dışarı çıkmak istemezdim. Düşünsenize güzel bir kız olduğunuzu, tüm abazalar size o gözle bakıyor hepsi sizinle yatmak istiyor deli gibi hemde. :S Veya sevgilinizle gezerken başkaları bakıyor sevgilinize, sizin onun yanında olduğunu sevgilisi olduğunu bilmelerine anlamalarına rağmen..

Acı bir durum gerçekten ama üstesinden gelemiyoruz. O yüzden kızla bir yere çıkarken mümkün olduğunca lüks yerlere (abazaların erişemeyeceği yerlere) gitmek lazım :S

(hayır yurdum abazası anlamıyor da her kızın kaba eti her kızın göğüsleri bir yere kadar aynı, bir kere bakınca bir daha niye bakarsın be arkadaş aynı şeye bakıyon yav bu kadar mı ahmaksın)

itiraf ediyorum bende bakardım ama aynı şekilde benim kız arkadaşıma baktıklarında deli oldum o gün bugündür hiç bir çifte bakmadım daha...

• Süper reklam ya
  • Süper Reklam sonuncusu güzel..

Susuzluğunu Dinle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 13 Şubat 2008; 18:23:11 >
  • Reklam SÜPER
  • ahhhhhh ulan ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • birşey soracam ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.