Şimdi Ara

Arkadaşından diziyle ilgili spoiler yemek!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet malumunuz geçen hafta Game of Thrones 4. sezon başladı 4. sezon başlamadan 1 hafta önce bi arkadaşım ne diziler izliyosun diye sordu bende saydım got dışındaki benim izlediğim tüm dizileri izlemiş ve bititrmiş bu çocuk neyse got nasıl diye sordu bende böyle böyle anlattım mümkün olduğunca spoiler vermeden.Neyse bu çocuk başlamış diziye 3 günde 3. sezona kadar geldi ama ben buna hiç spoiler vermedim istesem 3-9daki olayları anlatabilirdim ama anlatmadım neyse bu 4. sezon başlayana kadar bitrdi 3. sezonuda 4. sezon izlendikten sonraki gün diziden konuşuyoruz filan sonra bana breaking bad'den acayip spoilerlar verdi ben daha 3. sezonun yarısındayım got dışındaki tüm izlediğim dizileri yavaş yavaş izliyorum bb'den himym'dan twt'den filan birsürü spoiler verdi bu acayip sinir oldum salı gününden beri çocukla konuşmuyorum lol oynardık beraber oyun isteklerine hayır diyorum filan.Ben sırf dizi zevki kaçmasın diye çocuğa 1 tane bile ağır spoiler vermedim çocuk bana dizideki tüm olayları anlattı.Şimdi ben ne yapayım bu çocuğa aklımdaki tek şey got şu anki sezonun kitabını alıp hızlıca okumak ve ne kadar spoiler varsa çocuğa yedirmek.Bunun dışında daha hızlı bi çözümü olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GOT un yarınki bölümde çok ağır bie spoiler var istiyorsan söyleyeyim hemen arkadaşına söyle
  • ben de çok sinir olurum öyle şeylere
  • arkadaşa dizi film ile ilgili spoiler veriyorum o da animede yapıyor.geçinip gidiyoruz xD . sen de ver sp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliver555444

GOT un yarınki bölümde çok ağır bie spoiler var istiyorsan söyleyeyim hemen arkadaşına söyle

Yav imdi bende alıcam bu spoilerı bilemedim ki şimdi

• çok sinir bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoiIv

quote:

Orijinalden alıntı: oliver555444

GOT un yarınki bölümde çok ağır bie spoiler var istiyorsan söyleyeyim hemen arkadaşına söyle

Yav imdi bende alıcam bu spoilerı bilemedim ki şimdi

Çok ağır birşey bütün izleme zevki gider arkadaşının yinede sen bilirsin
  • Konuşursun anlaşırsın arkadaşlığınızı bozmanıza değmez. Yok anlamıyorsa arkadaşlık yapmazsın bir daha. Fazlası seni yaralar

• BB 5.sezon PB 3.sezon
    Aşırı spoiler yedim,arkadaş sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironim -- 14 Nisan 2014; 4:27:47 >
  • Bir süre hiç konuşma. Bir iki zevkimiz var onuda böyle beyinsizler yüzünden kaybediyoruz. Sende hiç spoiler falan verme zamanla hatasını anlasın , anlamazsa da boşver bırak kendi haline daha da adam olmaz.
  • İstiyorsan GoT ile ilgili fena spoiler veririm sen okumadan kopyala yapıştır yapıp arkadaşına gönder
  • Benim de başıma böyle bi olay gelmişti. Arkadaşım BB'nin finali söylemişti ben daha 3. sezondayken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.