Şimdi Ara

Arkadaşını WoW'a Çağır Zebra Mount Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20588

Ayrıca 30 gün bedava oyun süresi cabası.

• off boku cıktı iyice
    bune ya yeminlen su siradan online oyunlara dondu ya.
  • zaten sıradan bir online oyun. 11milyon kişinin oynadığı bir oyun özel bir yanımı kalıyor. büyük bir pasta kim daha cok parçayı kampa derdi.

Not: 12:00 itibariyle Authenticating yerde takılı kalıyor bu problem çıldırtıyor. Üstelik arena puanların verilecegi gece ve biz arena rating kasmak icin 1 hafta bu günü bekliyorduk.. Kim sorumluysa lanet olsun işi rast gitmesin diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolihsan -- 6 Ağustos 2008; 3:01:36 >
  • us linki eu olsa bile sanırım türkiye mahrum kalırdı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolihsan

zaten sıradan bir online oyun. 11milyon kişinin oynadığı bir oyun özel bir yanımı kalıyor. büyük bir pasta kim daha cok parçayı kampa derdi.

Not: 12:00 itibariyle Authenticating yerde takılı kalıyor bu problem çıldırtıyor. Üstelik arena puanların verilecegi gece ve biz arena rating kasmak icin 1 hafta bu günü bekliyorduk.. Kim sorumluysa lanet olsun işi rast gitmesin diyorum

Bakım?
  • @erolihsan
    Bi login olurken baksaydın solda yazan şeylere herhafta olan bakımın bu hafta sadece erken olduğunu görürdün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 6 Ağustos 2008; 4:13:37 >
  • Bakım olsada accountuna login oluyorsun ama butun realmler offline gözükür, benin sorunum gecen haftalarda patlak veren authenticating sorunu logindeyken bu yazıda takılı kalıyor sorunsa blizzardin dogu avrupa ulkelerine göstermis oldugu 2. sınıf ülke töleransız bazı ip leri bloke ediyor.. ben giremezken bazı arkadaşlar giriyor bezende ben giriyorum başka ip'ye sahip arkadaslar giremiyor.. her iki ucuda .... deynek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolihsan -- 6 Ağustos 2008; 5:26:49 >
  • şikayetini wow müşteri hizmetlerine bildirmeni tavsiye ederim
  • Bu son zamanlarda çok yaygın bir sorun sadece bizde olan birşey değil. auth serverlarında bir sorun var blizzard sorun üzerinde çalışıyormuş forumlarda dediklerine göre.

Bakımda olsa bile auth da durmaz oyun realm listi verir bütün serverlar off olsa bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.