Şimdi Ara

arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi yanlış anlaşılma sonucu adım hackere çıktı

asıl hacker olan doancan44

doancan44 mawis_kaan ve hakanzor nicklerini hackledi.hacklemenin yöntemini kolay bulmuştu o.

ortak olunca bir hafta falan kasıp ortağının kendisine güvendiği düşünerek hackliyordu...

• mawis_kaan ı da omu deistirdi nerden biliosn_??
  • ben onunla ortaktım bi zamanlar oradan biliyorum
  • sana bi yandan inanmıyorum
    bi yandan da inanmıyorum
    ??leri var kafamda
  • Ooof Forumun Ne Tadı Kaldı Ne Tuzu Yapacak Şey Diye Girer Oldum Foruma Artık Artık Hİç Girmiycem Ya Çok Sıktınız Baydınız Artık Hack,Bug Dağattı Bunlar Muhabbetleri Eski DH Bambaşkaydı.Trade Pazarlıkları Muhabbetler Battleler Falan Ama Artık O Ortam Yok Burda Hadi Kendinize İyi Bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasin Köse

Ooof Forumun Ne Tadı Kaldı Ne Tuzu Yapacak Şey Diye Girer Oldum Foruma Artık Artık Hİç Girmiycem Ya Çok Sıktınız Baydınız Artık Hack,Bug Dağattı Bunlar Muhabbetleri Eski DH Bambaşkaydı.Trade Pazarlıkları Muhabbetler Battleler Falan Ama Artık O Ortam Yok Burda Hadi Kendinize İyi Bakın

Sen hiç hacklemedin mi sanki
  • Enterighi Tamam Ben Yaptım Kabul ediyorum ama konumuzun onunla alakası yok ben forumdaki eski muhabbetleri özledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enterighi

quote:

Ooof Forumun Ne Tadı Kaldı Ne Tuzu Yapacak Şey Diye Girer Oldum Foruma Artık Artık Hİç Girmiycem Ya Çok Sıktınız Baydınız Artık Hack,Bug Dağattı Bunlar Muhabbetleri Eski DH Bambaşkaydı.Trade Pazarlıkları Muhabbetler Battleler Falan Ama Artık O Ortam Yok Burda Hadi Kendinize İyi Bakın

Sen hiç hacklemedin mi sanki

+1905
  • quote:

Enterighi Tamam Ben Yaptım Kabul ediyorum ama konumuzun onunla alakası yok ben forumdaki eski muhabbetleri özledim

Valla okullar kapanmadan önce günde en azından 6-7 trade konusu açılırdı...
  • quote:

Enterighi Tamam Ben Yaptım Kabul ediyorum ama konumuzun onunla alakası yok ben forumdaki eski muhabbetleri özledim

hack hile bug bu forumu bozdu diyorsun hemde sen hackliyorsun Demekki sen ve senin gibiler forumu bu duruma soktu Kendi bindiği dalı kesmek gibi bişi bu
  • iyi tama arkadaşlar ben artık forumu bırakıyorum kendinize iyi bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.