Şimdi Ara

Yardım istiyorum Arkadaşlar :'(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki sisteme S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl oyununu dün kurdum, oyun 30fpsden yukarı full detaylarda oynatıyo hiç kasmıyo amaaaaaa

2 dk yürüyorum sonrada PC kitleniyo hep bu şekilde oluyor. reset atıyorum bende mecbur.

Sistemimi yeni topladım, sanırım işlemci çok ısınıyo. reset attım sonra bakdım 70derece gördüm BİOS'da. sebep bumudur? termal macun sürecem sanırım, yoksa Ati kartla ilgili bi sürücü sorunu olabilirmi?? Teşekkürler.

Not: Konuyu neden STALKER konusuna açmadın derseniz o konuya cevap yazdığımda şöyle bi mesaj alıyorum (Uyarı ! Tarayıcınızın gizlilik düzeyi en üst seviyede olabilir. Lütfen ayarlarınızı kontrol ediniz) ayarlarımda düzeyi en düşüğe getirsemde site hep böyle diyor. Yöneticilerimiz bu konuyu ana konuya da taşıyabilirler ben yapamadım

• İşlemcinin ısındığı çok açık.Ama benim aklıma ilk çözüm olarak,patchleri kurup ilaç sürmek geldi.Bir bu işlemi yap sonra bak bakalım sorun devam ediyormu...
  • kasayı aç
  • Arkadaşlar olmuyo

İmzamdaki sistemle oyun full ayarlarda 1680x1050 çözünürlükte yağ gibi oynanıyo ama gel görki 5dk sonra kitleniyo reset atıyorum mecbur. İşlemcime yeni fan aldım 100ytl verip buz gibi yapıyor ama yine oyun kitleniyo bi süre sonra, ısınmayla alakası yok yani.

İlaçlı olduğu içinde yamalarını kuramıyorum hata veriyo oyun, nasıl bi sorun bu nasıl çözülür arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 10 Eylül 2008; 14:02:09 >
  • Up yardım please, boş geçmeyelim ey müslimin
  • Psu ile ilgili olabilirmi acaba
  • PSU nuz nedir ? Ekrankarti asiri derecede isiniyor olabilir ..
  • Ramlerde aşırı ısınma da kitlenme yapabilir, ramlerin yerini değiştirmeni, tozlandıysa temizlemeni öneririm.
  • Sorununun CPU ile ilgili olmadığını öğrendiysen geriye iki seçenek kalır...Ekran kartı ve Ram....Isınma problemini ekran kartı ile yaşıyor olabilirsin....Ekran kartının oyun açıkken sıcaklığının kaç derecelere ulaştığına bakmaya çalış...Bunu öğrenmen için çeşitli programlar var veya fabrika çıkışı kartın yanında ek yazılım olarak gelir....Eğer sorun ekran kartında da değilse geriye tek seçenek kalır o da Ram...Yukarıda da bir arkadaşın yazdığı gibi ram ler tozlanmış olabilir, ısınıp sisteminin kiltlenmesine sebep oluyor olabilir...Aynı şekilde bu diğer parçalar içinde geçerli...Eğer kasan tozlanmışsa kesinlik ihmal etmemeni ve temizlemeni tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSsnak -- 17 Eylül 2008; 8:30:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.