Şimdi Ara

Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,kardeşler ben yeni üye oldum ilk önce hepinizin ramazanı mübarek olsun isterseniz ilk önce kendimi tanıtayım;
    Adım Hasan
    Soyadım Demirci
    Yaşım 17
    Okulum Deniz Harpte okuyorum ve 12-13 yaşlarında iken mu online oynuyordum ama şimdi dersler nedeniyle oynayamıyorum 2 gün sonra okul açlıyor ve ben burda olmayacagım o yüzden Askeri lise sınavına girmek isteyen arkadaşlar varsa şöyle hazırlansın
    400 metre koşu 80 sn koşmalısın
    1 dakikada 20 mekik
    Basketbol topu atma
    Durduğun yerden uzun atlama
    Ve kollarınla barfiks çekme bu işn kolay yanı hayatında çok az da olsa spor yapan bunları geçer sınavda zaten kolay oluyor
    Sözel Bölüm Testi
    Sayısal Bölüm Testi
    Cevap Anahtarı

70 netle fln girersiniz heralde ama ben 80netle girdim işin en zor yanı sözlü mülakatlar bana arkandaki duvar hangi renk dedi benden önce bir çocuga sormuşlar arkasına bakmış ve onu elediler ben bakmadan söyledim ve şuan Deniz Harpteyim askeri lisenin en güzel yanı burda kuracagın arkadaşlıgı hiç bir yerde bulamazsın

Biliyorum yeri deil ama içimden gelenleri söylemek istedim lütfen anlayış gösterin bir çok arkadaşımız böyle şey yapıyor lütfen güzel yorumlar yapın şimdilik bay bay

• Mu Dünyasına hoş geldin
  • Hoşgeldin

Güle güle...
  • Sağolun arkadaşlar kötü eleştiri yapmadığınız için
  • Hosgeldin ama biraz fazla tanıtmıssın kendini :)
  • aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizharp

Arkadaşlar,kardeşler ben yeni üye oldum ilk önce hepinizin ramazanı mübarek olsun isterseniz ilk önce kendimi tanıtayım;
    Adım Hasan
    Soyadım Demirci
    Yaşım 17
    Okulum Deniz Harpte okuyorum ve 12-13 yaşlarında iken mu online oynuyordum ama şimdi dersler nedeniyle oynayamıyorum 2 gün sonra okul açlıyor ve ben burda olmayacagım o yüzden Askeri lise sınavına girmek isteyen arkadaşlar varsa şöyle hazırlansın
    400 metre koşu 80 sn koşmalısın
    1 dakikada 20 mekik
    Basketbol topu atma
    Durduğun yerden uzun atlama
    Ve kollarınla barfiks çekme bu işn kolay yanı hayatında çok az da olsa spor yapan bunları geçer sınavda zaten kolay oluyor
    Sözel Bölüm Testi
    Sayısal Bölüm Testi
    Cevap Anahtarı

70 netle fln girersiniz heralde ama ben 80netle girdim işin en zor yanı sözlü mülakatlar bana arkandaki duvar hangi renk dedi benden önce bir çocuga sormuşlar arkasına bakmış ve onu elediler ben bakmadan söyledim ve şuan Deniz Harpteyim askeri lisenin en güzel yanı burda kuracagın arkadaşlıgı hiç bir yerde bulamazsın

Biliyorum yeri deil ama içimden gelenleri söylemek istedim lütfen anlayış gösterin bir çok arkadaşımız böyle şey yapıyor lütfen güzel yorumlar yapın şimdilik bay bay

Seninle Aynı Kaderi PaylaşıyoruzBende Işıklar Askeri Lisesinde OkuyorumAncak Tatillerde Mu OynayabliyorumÇok Özledim Mu Kasmayı Bi de sen kaç yıldır orda okuyosun 3. seneye girdim ben Devre çıkarız bakarsınNerde oturuyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 15 Eylül 2007; 15:37:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merhaba Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw bak nüfus cüzdanını görmeden inanmam HOŞGELDİN!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

Hoşgeldin

Güle güle...

aynısından
  • BEN DENİZCİ BİR ASKERİM YANİ BAHRİYELİ HİC TAVSİYE ETMEM ASKERİ SINAVA GİRMENİZE KENDİNİZE OZEL BİR GUNUNUZ OLMİOR BİZİM BURDAKİ SUBAY VE ASTSUBAYLAR EVLERİNDEN AİLERİNDEN UZAKTA KALİOLAR AYLARCA DUSUNUN ONUN İCİN BOLE SEYLERİ İİİ DUSUNUN GİRMEYİN OMRUNUZU YERSİNİZ ASKERİDE ASKERİ OKULLAR VE ASKERLİKK KOLAY BİR İS YADA BENZERİ BİSİ DİİLDİR ONUN İCİN İİ DUSUNUN

bOSA DEMEMİSLER ATALARİMİZ ASKERE GİTMEYENE KİZ VERMEZLER

[ BEN BİZZAT 15 AYİ ZOR AYPİOM DUSUNUN SİZ YANİ EMEKLİ OLASİYA KDR :d]

Mugla .... aksaz .... GEMİCİ TCG ?????.... Komorot er KaRaYaK SAFAK 238
  • quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

Hoşgeldin

Güle güle...

+
  • Hoşgeldin Aramıza..
  • Hosgeldinde bu kadar tanıtmaya ne gerek var alttarafi oyun oynuyoz oyun hakkında bilgi yazıyoruz

• ARAMIZA HOŞ GELDİN.TÜRKİYE'NİN EN İYİ FORUMUNA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.