Arkadaşlar mimarlık ofisim için yaklaşık 14 15 bin tl civarında sadece kasa toplamak istiyorum .Asıl amacım render almak . Onun dışında hic bir işlem yapılmayacak . Özel bilesen isteğim yok . Aslında cok guzel bir pc denk gelir ise 18-19 bine kadar cıkabilirim . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
15 bin tl baştan göze çok geliyor ama workstation için; AMD 2990WX işlemci 12 bin tl X399 Aorus 2 bin tl 14 bin tl ediyor. Ekran kartı ve ram ihtiyacını bilemediğimi için burada durdum.
Buffon The Legend
kullanıcısına yanıt
Yurtdışından almayı düşünmüyorum cunku sirket oldugu icin gider gosterebiliyorum. Ayrıca uygulamalarim daha cok islemci ile calisiyor buyuzden ryzen 2950 yanina hangi parcalari almalıyım.
AMD Ryzen Threadripper 2950X ASUS PRIME X399-A AMD X399 anakart 4x8 32gb ram Ekran kartına çok ihtiyaç yoksa 1000 TL altı bir ekran kartı seçilebilir. SAMSUNG 970 EVO Plus 500GB SSD 2TB 7200rpm harddisk E-Atx kasa Corsair TX 750m gold güç kaynağı NOCTUA NH-U14S TR4 işlemci soğutucu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme