Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 15 TL NASIL PAKET ALABİLİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eurosim

AVANTAJ1000 ve Maxi3 paketlerindeki dakikalar Vodafone içi. İyi araştırıp öyle geçin.

Az önce resim yükledim. Heryone konuşma yükleniyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

quote:

AVANTAJ1000 ve Maxi3 paketlerindeki dakikalar Vodafone içi. İyi araştırıp öyle geçin.

ben de şüphede kaldım 22 liraya 1.5 gb+500 dk mı yoksa bumu her yöneyse tabiki bu.
    lira yüklemedim ama online işlemlerde şöyle yazıyor:
     ARKADAŞLAR 15 TL NASIL PAKET ALABİLİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 23 Ocak 2015; 23:20:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

quote:

Sizin için denedim hocam:)) Heryone dakika sms 1 gb net.. 20 tl karşılıgı imiş.. Ama ne zaman fiyat artar bilmiyorum.

Hy 1000 dk hy 1000 sms 1 gb 20 tl ye mi aldiniz ? Ozet yazip 7000 e gondererek sorgulayabilirsiniz kalan bilgilerini

Hocam , Arkadaşın biri yukarda yazmış ya AVANTAJ1000 yazin sms atın diye.. Ben de Boştaki bir bimcell hattımı vodafone ye geçirmiştim. Deneyelim bakalım nolacak niyetiyle:) Sms attım Tarifeye geçti ve Gelen cevap şu sekilde üclü avantaj paketiniz 20 tl cep lira karşılıgında yenilenecektir diyor..

online self servisten baktıgımda ise 1024 mb net 1000 sms hy 1000 dk hy verecegi yazıyor.

Henüz 20 tl yüklemedim. Yükledigimde tanımlanacak diye sms geldi.. Bu dakkadan sonra 20 tl ye gelir diye düsünüyorum..

20 tl yüklememe sebebim:) 22 TL ye ikili bin tarifesinde baska bir hattımda mb ve dakika var ..

Şimdi bu durumda 20 tl ye 1000 sms artısı olacak ve 2 tl eksik ödemiş olacaıgm.. Telsiz kullanım tutarı olan 1.45 tl de kesilmeyecek..

22 tl paket + 1.45 tl vergisi 23.45 e geliyordu... yüklemek istedigimiz kontor bile buna uymuyor..

yeni üclü avantaj 20 tl de bu sene sabit kalırsa fena değil.. fiyat yükselmezse cok iyi bence..

1000 dk sadece vodafonlularla geçerli bu tarifede arkadaşlar az önce mhya sordum,

Ekranımda heryone oldugu bilgisi var. 20 tl yükleyip paketi almadım ama tarifeye geçtim.. Heryone diyor online self serviste.. o sizin dediginiz vodafone ici farklı bir kampanya idi. onu da biliyorum.. yine de dikkat edin bence de.

• quote:

quote:

quote:

ben de şüphede kaldım 22 liraya 1.5 gb+500 dk mı yoksa bumu her yöneyse tabiki bu.
    lira yüklemedim ama online işlemlerde şöyle yazıyor:
     ARKADAŞLAR 15 TL NASIL PAKET ALABİLİRİM

Bu ekran görüntüsünün aynısı benim online self serviste de var işte her yone diyor.. bunun aksini nasıl iddia edeceklerki..

• Arkadaşlar her yöne mi, VF içi mi? Biri öyle diyor, biri böyle. Tarifeye geçen arkadaşlar deneme yapıp bir bilgilendirse çok makbule geçecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Arkadaşlar her yöne mi, VF içi mi? Biri öyle diyor, biri böyle. Tarifeye geçen arkadaşlar deneme yapıp bir bilgilendirse çok makbule geçecek.

Kontör yüklemesi yaparak deneme yaptım. Heryone 1000 veriyor...

Degerli musterimiz, Uclu Avantaj tarifesi kapsaminda, 22.02.2015 21:59 tarihine kadar yurt ici kullanabileceginiz Heryone 1000 DK, Heryone 1000 SMS, 1GB Internet Kullanimi hesabiniza yuklenmistir. Tarifenizden kalan haklarinizi sorgulamak icin yazip 7000'e ucretsiz SMS gonderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 24 Ocak 2015; 8:43:05 >
  • 22 TL'ye KOMPLE1000 tarifesini kullanıyordum. Bugün buna geçmeyi planlıyorum. İnşallah sonradan bir sıkıntı çıkmaz. Bu şekliyle piyasadaki en uygun tarife bence.

• büyük ihtimalle Vodafone açığıdır yakında düzeltirler ama geçenler için geri dönüş olmaz yani online işlemlerde her yöne yazıyor....btk ya gitsek bile kazanırız sorun yok bence.

• quote:

22 TL'ye KOMPLE1000 tarifesini kullanıyordum. Bugün buna geçmeyi planlıyorum. İnşallah sonradan bir sıkıntı çıkmaz. Bu şekliyle piyasadaki en uygun tarife bence.

Eşimde komple1000 kullanıyor. 2 lira için değiştirmenize hic gerek yok. Ben SMS hakki olsun diye geçtim. Yoksa duble 1000 yetiyordu bana...

• quote:

quote:

22 TL'ye KOMPLE1000 tarifesini kullanıyordum. Bugün buna geçmeyi planlıyorum. İnşallah sonradan bir sıkıntı çıkmaz. Bu şekliyle piyasadaki en uygun tarife bence.

Eşimde komple1000 kullanıyor. 2 lira için değiştirmenize hic gerek yok. Ben SMS hakki olsun diye geçtim. Yoksa duble 1000 yetiyordu bana...

2 lira+1000 sms

• quote:

quote:

quote:

2 lira+1000 sms

Komple1000 freezone tarifesi ve SMS dahil hepsi var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 lira+1000 sms

Komple1000 freezone tarifesi ve SMS dahil hepsi var?

tamam ama freesone da yaş sınırı var bunda yok.

• valla ben de komple1000 kullanıyordum şimdi avantaj1000 yazıp gönderdim online işlemlerden yeni tarifem her yöne 1000 dk her yöne 1000 sms ve 1 gb internet diye görünüyor sorun yok şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy84

quote:

Maalesef yok hocam. Üclü avantaj paketi ayrıntıları nedir diye sormak gerek.. ne zamana kadar devam edecegi önemli.

usta benim derdime çare kim olacak herkes kendi derdine düşmüş

lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Hocam Derdiniz derdimizdir buyrun:))

• KOMPLE1000 tarifem bugün yenilenecekti. Ben de AVANTAJ1000 yazıp yolladım. Az önce AVANTAJ1000'deki dakikamla sabit hattı aradım ve her yöne süreden düştü. Yani yukarıda kafa karıştırıp "dakikalar her yöne değil, Vodafone'a geçerli" diyenler yanıldı.

• quote:

KOMPLE1000 tarifem bugün yenilenecekti. Ben de AVANTAJ1000 yazıp yolladım. Az önce AVANTAJ1000'deki dakikamla sabit hattı aradım ve her yöne süreden düştü. Yani yukarıda kafa karıştırıp "dakikalar her yöne değil, Vodafone'a geçerli" diyenler yanıldı.

heryone hocam online self serviste detayda da bilgiisi var..aynen ilerde değişmezse sorun yok. var olan bir hak geri alınamaz sanırım:)
  • Vb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.