Bildirim
Arkadaşlar 2. ek kia rio 2014 natty nasıl bir araç ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Slm kardeş... natty boş kasası... natty alana kadar fancy al... fancy en full modeli oluyor...alırken de 2013 ve üzerini al. Fancy dikkat edilmesi gerekenler.. direksiyonunun alt kısmindada tuşlar olacak.. bluetooth hız sabitleyici hız sınırlyıcı örnek resim
Gösterge panelide orta kısımdaki dijital paneli yuvarlak olanı al... örnek
Gösterge panelinde dijital gostergesi dikdortgen olanlar ilk çıkan ve boş kasası olan modeller. Örnek
Gösterge paneline direksiyonuna dikkat et. Dijital klima 2013 ve üstü fancy lere bak. Bende benzinli 1.25 düz vites vardi.. çok seri yol tutuşu mükemmel.. içi ferah geniş bagaj iyi.. fiesta polo ve gibi araçlardan daha geniş iç hacim ve daha donanımlı diyebilirm. Ben benzinlide şehir içi 25 kuruş net yakıyorum.. tüp uyumlu.. eksik.bir donanimi yok. Far yagmur park sensoru.. otomatik.buğu cozucu katlanir isitmali sinyalli elektrikli aynalar. Isitmali.arka.cam.. kumandadan bagaj.açma.. ne ararsan var. Koltuklar çok rahat ve konforlu. Benim arkadaşta 2013 polo bluemotion.var. onun.iç hacmi dar ve koltuklar kütük gibi.. fiesta desen içi dar... arka.diz.mesafeleri kötü.. rionun arka diz.mesafesi.çok.iyi.. sedan araba gibi.geniş. motor sessiz.ve zincirli.. yoo.sesi az.alır. temiz.bulurdan al kaçırma derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 9 Mayıs 2015; 17:21:00 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X