hayvancılık çiftçilik babam istiyor benimse ona yardım etmekten başka bir bilgim yok. aslında bir şeyleri öğrenmekte zorluk çekmiyorum ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum ailemin ölüp ardından da kendimin tek başıma ölmesini düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar 25 yaşındayım gelişemiyorum lütfen yardım (çözüm intihar mı) (3. sayfa)
-
-
Mantıklıı bir sebep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin sevgilin yok muydu nasıl yalnızsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yandım millet bir de tek çocuğum böyle çürüyüp gidicem
Zaten içinden işimize yarayanlarını seçmeliyiz. Her kitap okunası değildir.
-
Naptın da üzdün ?
Öyle düşünme herkesin kötü zamanları olmuşdur.
Önemli olan hatalarından ders çıkarmak. Herkes her alanda gelişemez ztn bende cahil bir insanım dogrusu , boş zamanlarını değerli işlerle degerlendiriyorsan eğer, kendini paralamana gerek yok . Ailene değer ver onlar seni gerçekten seven insanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraktan1313 -- 6 Eylül 2024; 2:40:22 >
Kendine çok güvendim yaşanmışlıklara çok güvendim kız arkadaşaım zaten ilişki içerisinde beni çocuk gibi gördüğü için güçsüz gördüğü için bitirdi acemi ilişkimdi neyi nasıl yapacağımı bilmiyordum. Pek hayal kurmadım kızı da pek güldüremiyordum açıkçası şimdi ellerin oldu.
Evet napıcam böyle arkadaşlar delirmek üzereyim... Ailem yaşlanıyor babam ölecek. Bende tek başına öleceğim sanırım ortada ezik bir çocuk gibi kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 6 Eylül 2024; 21:41:11 >
Sanırım tek çare intihar arkadaşlar çürüyorum. Kendime bir şey katamıyorum fabrikaya git gel bunaldım.... Kimseyi güldüremiyorum
Aileme değer vermiyorum sürekli geçmişi açarak neden böyle bir insanaım diyerek onlalrı da üzüyorum. Ne yapıcam bötle hiç bilmiyorum sanırım mutsuzluktan öleceğim. Karma yaşıyorum.
Kral kimseyi güldürmek zorunda değilsin. Kendine önem vermeyen başkalarına hiç veremez Fabrikada nasıl daha fazla kazanırım gibi şeyler üzerine git. Geleceğin üzerine yapabilcegin elbet bişelerin vardır. Pek anlamam bu işlerden ama paran olursa, emin ol herşey daha iyi olur. Ailene yaptığın destek bile sana düşündüğünden çok daha iyi his verir. Bazen sadece güldürmek yetmiyor.
Hayatı laylaylom zannediyordum gerçek yüzüyle insanlar tanıştım nefret ediyorum bu sistemden bir an önce ölmek istiyorum.
Dostum klasiklerden başlayarak kitap okumaya başlaman gerekiyor.İnançlı isen namaz kılabilirsin değil isen meditasyon yöntemlerini araştırmanı öneririm.Ben kavramı ile sıkıntılarını kitap okuyarak dizginleyebilirsin bence.İlk önce bir ego kazanman lazım bu da senin hayattaki isteklerinle alakalı.Kitap okumaya başla kısacası ve meditasyon yap sakinleş ilk bir.Gerisi aklında oluşmaya başlar.
-
Hangi kitapları önerirsiniz
Go
Sonsuz ahiret hayatını mahvediyorsun intiharla. Çözüm olup olmadığını oraya gidince görürsün kardeşim. Dünyadaki beğenmediğin hayatın sana cennet gibi gelir keske yapmasaydım dersin
Neden çözüm diyorum kız arkadaşım beni affettiğinde benim için dua ettiğini söyledi ve ben yine onun kalbini kırdım. En son mutsuz olduğunu söyledi ve ayrılmak istediğini belirtti. Yani ben bu zamana kadar yaptıklarımla kesin cehennemliğim bundan eminim.
Hocam fabrikada kendimi geliştirebileceğim bir alan yok düğmeye bas geç standart sistem. Şöyle geçmişime dönüp bakıyorum boşa geçmiş bir zaman ve iğrenç deneyimlerim var kendimi işe yaramayan bok böceği gibi hissediyorum.
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X