Şimdi Ara

Arkadaşlar 25 yaşındayım gelişemiyorum lütfen yardım (çözüm intihar mı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mümkünse şehire taşın ilçe yada belde de olsa olsun. Sonra iş bul Bi fark yarattığını hissedeceğin bi iş. İşsiz insan çok düşünür çok kafaya takar kendi kendine kurar. Beynini meşgul etmen lazım.

İşinde fark yaratmandan kastım atomu falan parçalaman değil. Çok küçük bi problem çözmen bile kendini iyi hissetmeni sağlayacaktır çünkü onu başkası değil sen çözmüşsündür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt

Mesela ne yapmam gerek bir çözüm yolu bulun rica ediyorum çürüyüp gideceğim bu gidişle

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt

Evet

• Bir kedi veya köpek dost edinip, kitapların en güzellerini araştırıp alıp boş zamanlarını okumakla geçirmelisin. Kafanın boş olduğu vakitlerde ise Xhamster takıl gitsin huh :D

• Dediğim gibi uzman değilim ama depresyona girmişsin gibi geldi bana . Bende ara sıra depresyona girerim oyle zamanlar da hiç bir şey yapasım gelmez , hiç bir şey keyif vermez , yataktan kalkasım gelmezdi . Seninda yazdıkların bana depresyona girmişsin izlenimi verdi .

• Moueson kullanıcısına yanıt

Ben hiçbir şeyden ne zevk alıyorumm ne de keyif hayatım öyle dümdüz monoton gibi geçiyor eğlenemiyorum da.

Abi o kadar sıfırımki bir şeyden nasıl faydalanır ne işe yarar nasıl yapılır inanınki bir bilgim yok.

• kitap oku film izle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

Nasıl kitaplar ve hangi filmleri önerirsin

• Saçmalama la, bu ilişki şu bu bunlar çok ciddi şeyler değil. İlişki aşk dediğin seks isteğinin hormonal bir versiyonu altı üstü. Erkek adam böyle boyuna seks düşünmemeli zaten, veya böyle öldüm bittim bunlar da erkek adamlığa ters. 1600 lü yıllarda mıyız olm? Kendinize gelin. Evli falan değilsen salla gitsin.

• Spinazola kullanıcısına yanıt
    kitap olarak klasikler modern klasikler ve bilim kurgu klasikleri iyidir hocam roman insana kürekle kültür katar

film olarak da imdb top 250

• Sen bence kızdan ayrıldığın için komplekse girmişsin. Çözüm kitap okumak falan değil onu öncelikle söylemek istiyorum 2-3 gün yapar sonra sıkılırsın. Peki çözüm ne onu ben de bilmiyorum ama aklına mantıklı gelen sürdürebilir bir şey olabilir onu yaparken aklına kötü şeyler gelmeyecek eğer gelirse de yapacak bir şey yok moruk yaşamaya devam.

• Aslında bu durumda geriye kalan tek şey insanların ne düşündüğü ve onları ne kadar taktığındır. Dünyada sadece sen olsan emin ol böyle düşüncelere girmezdin. Şunu söylemek istiyorum insanlar beş para etmez.

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

Hocam sorun şu ki ilişkide çocuk olmam gerçekten de bir çocuktum kız da bunu farketti ve benimle birlikte olmak istemedi.

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

Evet kızdan ayrıldım ve asla onun gibi birini bulamayacağımı düşünüyorum çevrem it kopuk serseri ile dolu bense eziğin tekiyim malesef bu zamana kadar el bebek gül bebek yetiştim nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Tekim ama sonum tek başıma gelecek sanırım.

• Intihar cozum degil ama daga, ormana yerlesip bir munzevi, bir orman adami olabilir, odunculuk yapabilirsiniz, sizin icin tek cozum bu gibi duruyor

• dostum sorunu kendin yazmissin zaten ne kitap okuyorum ne film ne dizi, birsey ogrendigimde zorlaniyorum falan. zamaninda hic kitap okumamis adama bir kitap ver 1 sayfayi 1 saatte okur anlayamaz, zaman gectikce okumasi hizlanir, anlamasi odaklanmasi kuvvetlenir. sen ders calisirken zor geliyor diye pes esip birakirsan zaten bisey öğrenemezsin, o zorluga karsi koyup devam edeceksin ve boyle gelisecek o beyin. beynini bi kas gibi dusun, bir futbolcu 1 sene sakatlandi diyelim, ilk topa vurusu cok zayif olur bi kere vursa gucu kalmaz, iki 3 4 5 derken zamanla daha sert vurur ve daha az yorulmaya baslar. beyin de boyle. sen hic kullanmazsan beynin surekli yorgun hisseder, sabah uyanmak bile zor gelir, psikolojik olarak kendini hep yorgun hissedersin. sadece beyni calistirmak da yetmez. zor gelse bile hem beyni hem bedeni yormak calistirmak gerekiyor. koyde yasaman senin icin bir sans bence, hayvancilikla ciftcilikle ugrasabilirsin. ama dedigim gibi zorlansan icinden hic yapmak gelmese bile yapacaksin. zamanla artik isteyerek yaptigini, zevk aldigini, seni yormadigini, yorsa bile tatli bi yorgunluk oldugunu farkedeceksin

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Kişisel gelişim kitaplarının çoğu zırva hocam

• Siz uzmansınız heralde ?

• dmncyr D kullanıcısına yanıt

tam olarak özgüvensizlik ve değersizlik hissi evet hocam. beni ne yaparsam yapayım kabul eder gibi bir his vardı içimde ve ilişkinin içerisinde de çocuk olduğunu anlayınca tekmeyi bastı. hep böyle kalacağımı düşünüyorum çok sessiz sakin bir yapım var dışarıdaki olay aletler vs ne işe yarar nasıl kullanılır bilmiyorum hiç.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.