Şimdi Ara

Arkadaşlar 400 kişiyle kaçıyor :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kocaeli inşaat iö istiyorum.Geçen yıl 57bin 100 le almış.Ben 57bin 500.yüm sizce girebilir miyim ?Korkuyorum biraz

• bu kesin bişey deilki heryıl zaten 1000-2000 kişi oynama olur yükselir veya alçalır bu biraz şansa bağlı artık.
  • Yeni kontejan açılmışsa rahat girersin. Çünkü diğer konuda 1000 tıp kontejanı açıldı falan deniliyor. Bence gireceksin hadi hayırlısı bol şanslarr.
  • aynen beyler benim sıralama 20.555, istedigim yerler 20.500 ve 20.200, gelebilitesi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Ben kocaeli inşaat iö istiyorum.Geçen yıl 57bin 100 le almış.Ben 57bin 500.yüm sizce girebilir miyim ?Korkuyorum biraz

GİRERSİN ARKADAŞIM KONTENJANLAR ARTTI BU SENE DE.
  • için rahat olsun kardeşim garanti veriyorum ilk 20 binde sıralamalar 2-3-4 bin oynadı 57 binde 20bin oynar garanti girersin
  • Şans tabii ki dostum düşedebilir, düşmeyedebilir. Ancak benim fikrime göre bayağı bir yakınsın. Buraya 57,100. oldum, geçen sene de bu sıralamayla kapatmış, girebilir miyim deseydin de, aynı cevabı verirdim sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

için rahat olsun kardeşim garanti veriyorum ilk 20 binde sıralamalar 2-3-4 bin oynadı 57 binde 20bin oynar garanti girersin

çok abartı sayılar vermişsin.57 binde 20bin oynaması imkansız.istediğin bölüme özel bir yığılma olmazsa ki düşük ihtimal.bence girersin.
  • İnşallah dostlarım umarım girerim.Teşekkür ederim :)
  • yani tabi abarttım arkadaşın içi rahat olsun diye ama orada da 5-6 oynar GARANTİ ki bence 10 bin oynar yani
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 21 Temmuz 2011; 16:06:32 >
  • beyler sıralamalar maksimum kaç bin oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago34

beyler sıralamalar maksimum kaç bin oynar

kontenjanlar arttı umarım 400 kişi oynar
  • yukarı
  • Oynar derken yükselmez inş
  • Rahat gelir.
  • inşallah ya
  • Çok rahat gelir canını sıkma.Öle abartı sayılarada inanmayın ama MAX.5Bin oynar.Ama sen girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

Çok rahat gelir canını sıkma.Öle abartı sayılarada inanmayın ama MAX.5Bin oynar.Ama sen girersin

çok teşekkür ederim baya rahatladım forumdakilerin sayesinde
  • beyler biraz saçma olcak ama yazacağım bir bölümün geçen sene taban sıralamasından tam tamına 33 ilerdeyim.gelme ihtimali nedir.teşekkürler şimdiden :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.