Şimdi Ara

arkadaşlar 47lw4500 mü yoksa ue-46d6510 mu eksileri artıları nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında gidip geliyorum ikisinin arasında 1000 tllik fiyat var fakat eksileri artıları nedir kullananlarınız varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetakifm -- 31 Temmuz 2011; 19:19:06 >

• kardesım ben lw4500 gozlukle 3d olarak baktım fılmden mıdır nedır ben begenmedım 3d goruntusunu babamda lw 5500 bayabı 3d fılm izlemıs super dıyordu ben 46 d7000 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalagulu -- 31 Temmuz 2011; 20:22:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

kardesım ben lw4500 gozlukle 3d olarak baktım fılmden mıdır nedır ben begenmedım 3d goruntusunu babamda lw 5500 bayabı 3d fılm izlemıs super dıyordu ben 46 d7000 aldım

/>

/>

hayırlı olsun size nediyim bende kafayı yemek üzereyim benimde kafamda 47d7000 var fakat biraz çok bana

• Şimdi aradaki farkları anlatmak yetmiyor artık. Samsunglar bu sene yeni nesil 3D TV'lerin yanında sınıfta kaldı maalesef. Hala SG gözlük kalitesiyle ve ekranda titreme, crosstalk gibi sorunlarıyla bu sene 3D piyasasında iddialı değil.

Bu sene önce LG Cinema Full HD LED 3D TV'lerin, sonra da Philips FPR 3D TV'lerin yılı. Her iki marka da FPR teknolojisini yani pasif gözlüklü 3D'yi sunuyor. Gözlük ve TV arasında herhangi bir sinyal alışverişi olmadığından göz sağlığınız olumsuz etkilenmiyor ve uzun süreli 3D eğlencesini tadabiliyorsunuz. Herhangi bir flicker durumu olmadığı için de baş dönmesi ve bulantı şikayetleri ortaya çıkmıyor. Bu işin en basit ama en önemli olan kısmı.

İkincisi LG'lerin 2D->3D çeviri modu özelliği. Herhangi bir SD yayın da dahil olmak üzere bu çeviri özelliği ile TV'nizin 3D fonksiyonunu rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Ayrıca yine hem LG, hem de Philips de Dual View Gaming teknolojisi var. Yani multiplayer oyun oynarken splitsecreen değil, full ekran görüntü alabiliyorsunuz.

Görüntü kalitesi ile ilgili olarak da 1080p sertifikasına sahip LW serisi de, yani Samsung ve LG arasındaki en büyük karşılaştırma konusu belgelerle sonlandırıldı sonunda.

Bir de hocam SG gözlük dediğiniz şey en aşağı 150-200 lira fiyatı olan bir şey. FPR gözlüklerse hem alie paketiyle gelen 7 gözlüğün dışında, cinemalarda 4 lira

Karar sizin ama yine de, mutlaka deneyin

• mehmetakifm sagol kardesım sanada hangısı hayırlı ıse o olur İNSALLAH ben bunları 1seneye yakın takıp ettım samsungun c serısınden ıtıbaren gerçekten kafayı yedırtıyor karar vermek çok zor ensonunda 46d 7000 aldım kurtuldum kararsenın ama tavsıyem 46 lw 4500 alcana lw 5500 al ıstersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalagulu -- 2 Ağustos 2011; 23:39:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

mehmetakifm sagol kardesım sanada hangısı hayırlı ıse o olur İNSALLAH ben bunları 1seneye yakın takıp ettım samsungun c serısınden ıtıbaren gerçekten kafayı yedırtıyor karar vermek çok zor ensonunda 46d 7000 aldım kurtuldum kararsenın ama tavsıyem 46 lw 4500 alcana lw 5500 al ıstersen

/>

/>

teşekkür ederim saol
    aslında biliyomusun benimde ilk başlarda d7000 vardı fakat gözlük olayı çok saçma geldi bana 250 300 tl bi gözlük birde yoruyor insanı 3d si
    evet bende karar verme aşamasındayım 47lw5500 de sadece rahatsızlık verdiği nokta 100 hz olması onuda sağolsın arkadaşlar biraz yumaşattı bilmiyorum herhal yüzdük yüzdük kıyıya doğru yaklaşıyoruz hehal. :)

• ya arkadaşlar televizyon ilerisi gerisi bu kadar abartmayın alın kafanıza hangisi yatıyorsa.sanki oğlunuza kız alıyorsunuz :)iyi güzel diyorsunuz bu yıl fpr yılı falanda niye hala piyasanın %64 hakimi samsun 3d full hd led tv ler?yıllardır bu sektörde bulunan biri olarak söylüyorum bunu.geçen gün lg lw 570s de 2d avatar filmini 3d ye çevirip izledim fpr gözlükle.inanın başım çatladı ağrıdan.topu topu 20 dk yetti başımı ağrıdan çatlatmaya.sonraki gün ise d7000 de aktif 3d gözlük le aynı şekilde 2d den 3d ye çevirerek izledim filmi baştan sona.hiç bir sıkıntı yaşamadım.farklara gelecek olursak öncelikle 6510 çok çok daha iyi bir tasarıma sahiptir.kasası kumandası kablosu beyazdır.ayrıca smart tv olayı 6510 u ön plana çıkarır.adobe flash player ve jawa desteği olduğu için hersiteye girebilirsin.ama lw4500 de smart tv diye bir olay yoktur.ayrıca 6510 cmr400 herz dir(panel 200 herz) buda oldukça iyi bir değerdir.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaTuRStyLe -- 8 Ağustos 2011; 22:09:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.