Şimdi Ara

Arkadaşlar 500 tl altı Androıd Telefon alacağım! Yardım beklıyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yenıyım 500 tl altı Androıd İşlemcili Telefon arıyorum!Önerileriniz ve nedenlerini yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THRACE59 -- 6 Nisan 2013; 2:00:05 >

• xperia tipo..
  • Artılarını Eksilerini anlatma şansınız var mı?
  • Önerisi Olan yok mu?
  • oyun performansı için mini 2 şarj süresi için lg l3
  • Oyun falan oynamam telefonda benım ıcın önemlı olan gps ve de muzık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: THRACE59

Oyun falan oynamam telefonda benım ıcın önemlı olan gps ve de muzık!

hepsi buradaya bak istersen htcnin bazı modellerin bariz düşüş var..ayrıca xperia tipo,lg optimus l3,motorola defy mini,philips w626 da alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hepsi buradaya bak istersen htcnin bazı modellerin bariz düşüş var..ayrıca xperia tipo,lg optimus l3,motorola defy mini,philips w626 da alabilirsin.
    Sony Tıpo düşünüyorum ama Sar değeri çok yüksek diyorlar fikriniz nedir bu konuda?
  • quote:

quote:

Sony Tıpo düşünüyorum ama Sar değeri çok yüksek diyorlar fikriniz nedir bu konuda?

bunlar belli başlı firmalar dolayısıyla belli bir kriterin üzerinde sar değerine yüksek telefon üretilmez ayrıca alabildiğin herşey artık radyoaktif dalga yayar zaten onun için sar değerine çok takılma sony elbet yılların firması ben sana o dediğim sitenin htc modellerine bakmanı öneririm birde 100 tl hediye çeki kampanyası vardı dolayısıyla daha da cazip hale gelebilir yok içine sinmezsen motorola atrixi alabilirsin çok acele de olmazsa yeni modellerin çıkmasını bekle mayısa kadar o zaman şu andaki 700-800 telefonları 500e alırsın günümüzde artık teknoloji içinde değil teknoloji çöplüğünde yaşıyoruz dolayısıyla bugün 500 e alacağın model 1 ay sonra bir bakmışsın 300e düşmüş..

• SAMSUNG S5660 GALAXY GIO Bu telefon hakkında neler düşünüyorsunuz?? Açıkçası benım için önemlı olan Android işlemci ,gps ve şarj! Ekonomı de o kadar iyi değil yaklaşık 5 yıldır 6630 kullanıyorum artık gitmıyor telefon yanı miyadını doldurdu. Ekonomik ve İşlevsel bir telefon düşünüyorum..Yorumlarınızı beklıyorum..Ayrıca ilginiz için çok teşekkürler!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THRACE59 -- 8 Nisan 2013; 23:29:52 >
  • quote:

SAMSUNG S5660 GALAXY GIO Bu telefon hakkında neler düşünüyorsunuz?? Açıkçası benım için önemlı olan Android işlemci ,gps ve şarj! Ekonomı de o kadar iyi değil yaklaşık 5 yıldır 6630 kullanıyorum artık gitmıyor telefon yanı miyadını doldurdu. Ekonomik ve İşlevsel bir telefon düşünüyorum..Yorumlarınızı beklıyorum..Ayrıca ilginiz için çok teşekkürler!!

bnde vatana giderken o teli dusunuyordum ama tipo aldim 400 e bana gore mukemmel bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bnde vatana giderken o teli dusunuyordum ama tipo aldim 400 e bana gore mukemmel bir telefon.

Bende onu düşünüyordum... Ancak vatanda stoklarda kalmamıs fıyatıda 459-499 arası.. Ekran dokunmatık sorunu varmıs dıyorlar sizde yaşadınız mı o sorunu.? Bu arada nerden aldınız uygun fiyata arıyorum bulamadım :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.