selam arkadşlar,telefonum 6210 nav. son çıkan yda iyi olan,mesaj galeri dosyaşifreleme programı,, winamp,,ve çeşitli kullanışlı yer tespit;msjlarını alma gibi değişik programlar konusunda yardımcı olmazı bekliyorum...önceklikli olarak şifreleme sonra da diğerleri...şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: snoop_-_
selam arkadşlar,telefonum 6210 nav. son çıkan yda iyi olan,mesaj galeri dosya şifreleme programı,, winamp,,ve çeşitli kullanışlı yer tespit;msjlarını alma gibi değişik programlar konusunda yardımcı olmazı bekliyorum...önceklikli olarak şifreleme sonra da diğerleri...şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler...
imzamın en altındaki soruya (Nerde Bu ............) tıklarsan aradığın programları bulabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: snoop_-_
selam arkadşlar,telefonum 6210 nav. son çıkan yda iyi olan,mesaj galeri dosya şifreleme programı,, winamp,,ve çeşitli kullanışlı yer tespit;msjlarını alma gibi değişik programlar konusunda yardımcı olmazı bekliyorum...önceklikli olarak şifreleme sonra da diğerleri...şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler...