lvl 80 Warıor olmak isterdim +9 Shell set +21 Giga başka bişi yok :d
+21 mi ohaaaa
+21 deil +21 rezervasyon giganpiç axe demek istedi oda yaklaşık +10 giga demek
quote:
Orjinalden alıntı: killbill3
^^ bp.. Warrior bi kere bi hiç canımcım hiçbişi yapamaz bi bpye karşı ... Parazite Massive Subside Malice gibi debuff özellikleri ile beraber heal yapabilme özelliği var . HB +9 +9 / 19 FP SET +2 - +3 Unique Takılarıyla Bir Bpyi Mage'Den başka zorlayabilecek char tanımıyorum ..
yaw hadi herşeyi anladım da niye ortamı yarış ortamına çeviriyonuz birbirinizi kötülüyonuz? yok warrior bişe yapamaz yok mage şoyle ...?
mage
Bence Warrior, Rogue , Mage
Zike 'de o kadar ap varsa o digerlerine kac vurur ki bence ,
warriora=2-3k arası rogue a =3-4k arası mage e =4-5k arası priest e =3.5-4k arası vurur herhalde öyle değilmi?? yuh beaa...
Asas Beyler ASas Crital (Bölemiyazılıodu) Skili 8k Bile Wurduğu oluoo
Yani 80 lwl wariorda 12k can olsa
3 skillik işi war DEmekk
80 lwl Priest de olsa bi 9k veya GEcer Fikrim yoq
Onada 3 Skil yeterr
Mage Olsa 80 lwl mage olsa en fazla 8k can olurrr
Buna Tekk
Cvp: En ii 80 lwl ASasss dırr
sağlam item saplam combo bilen rogue tek geçerim alayını keser
Zike 'de o kadar ap varsa o digerlerine kac vurur ki bence ,
warriora=2-3k arası rogue a =3-4k arası mage e =4-5k arası priest e =3.5-4k arası vurur herhalde öyle değilmi?? yuh beaa... lan zıya mısın nesın sen ya 2 k ataklan 500 vuruyon hıyarto demekkı 1k falan vurcak 4 k ataklan
işte bu cvp
rogue/assasain itemleri klasik bile olsa +7 70 shard +8 shard +8 shell set +1 dual rogue earring +1 ring of life +0 ring of life +0 glass belt +0 iron neck veya +2 AmuletOfDextrity
bana sorarsanız en iyisi diye birsey yoktur arkadaslar ınt priest kımseyı alamaz ama kımsede onu alamaz ben en kucuk mageyı goruyorum dıgerlerındende asasın vs priesttte asasın alır priest vs wariorda priest alır warior vs roguedede warior alır priest warioa zehır attıgı zaman wariorun ısı sakattır ama rogue ıle vs yaparken rogueyı ıyı kullanan bırı hemen cure atar ve prieste heal yaptırmazsa priest cok cabul yere yatar bu ınt priest ıcınde gecerlıdır mage ıse vs lerde ıs yapamaz ama en hızlı np kasan car turudur tek basına saglam olamasalrda 3 ,4,5, kısı toplandıklarında onlerınde durucak yok sanıryorum ama yınede assasın
quote:
Orjinalden alıntı: _ceset_
bana sorarsanız en iyisi diye birsey yoktur arkadaslar ınt priest kımseyı alamaz ama kımsede onu alamaz ben en kucuk mageyı goruyorum dıgerlerındende asasın vs priesttte asasın alır priest vs wariorda priest alır warior vs roguedede warior alır priest warioa zehır attıgı zaman wariorun ısı sakattır ama rogue ıle vs yaparken rogueyı ıyı kullanan bırı hemen cure atar ve prieste heal yaptırmazsa priest cok cabul yere yatar bu ınt priest ıcınde gecerlıdır mage ıse vs lerde ıs yapamaz ama en hızlı np kasan car turudur tek basına saglam olamasalrda 3 ,4,5, kısı toplandıklarında onlerınde durucak yok sanıryorum ama yınede assasın
Sen Herlde PriestDro Dıe bırını hıç duymadın youtube izle de Gör Aynı YAzdiğim Gıbı Oraya PriestDro ( sıfır DEIL ) İzle DE Gör
forever asas
80 lvl de tabikide bp +8 fp set elinde düzgün bir silah güzel unique ler bence debuff olmasan bile 2500 buff 350 ac ile muhteşem atak ve defans olur yani
dual +10 shard +10 shell set +5 iron set +5 dual r.e. dual +5 rol bu kadar..
ARCHER
sen haytında 80 lvl warrior gordunmu ? bir kere iç item onemli malice parasit bos wer sen 80 lvl warrior ortalama 2000 sc ile hp 9k +0 uniqler ile sen dusun +3 olsun en az 17 18 k olur sen bp + defans sen istersen butun skilleri at kardes warrior yatmaz +3 iron set +3 dual roc +3 dual we test serverınde gorduk kardes 62 lvl charım 10 k hp wardı ? + 10 avadon desen silahıda istersen gm cagır gm ile vs yapıyım :=) ogrende gel biraz kardesss bos yasama
quote:
Orjinalden alıntı: killbill3
^^ bp.. Warrior bi kere bi hiç canımcım hiçbişi yapamaz bi bpye karşı ... Parazite Massive Subside Malice gibi debuff özellikleri ile beraber heal yapabilme özelliği var . HB +9 +9 / 19 FP SET +2 - +3 Unique Takılarıyla Bir Bpyi Mage'Den başka zorlayabilecek char tanımıyorum ..