Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ABD DEN ALINAN İPHONE 6 EKRANI ÇATLADI Bİ BAKABİLİR MİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA 3-4 AY ÖNCE ABD DEN BİR İPHONE 6 GETİRTMİŞTİM VE KARDEŞİME VERDİM.GEÇEN HAFTA ELİNDEN DÜŞÜRMÜŞ VE EKRANI BAYAĞI Bİ ÇATLATMIŞ.HEMEN APPLE STORE DESTEK BÖLÜMÜYLE GÖRÜŞTÜM MÜŞTERİYİ GERÇEKTEN DÜŞÜNÜYORLAR.EKRAN ÇATLAMASI KULLANICI HATASI AMA 300 KUSÜR TL CİVARINDA EKRANI KIRIK OLAN İPHONE U BİZE VERİYORSUNUZ BİZ SİZE YENİSİNİ VERİYORUZ VEYA DURUMA GÖRE EKRANI DEĞİŞİYORUZ DEDİLER.FAKAT KARDEŞİMDEKİ TELEFONUN KODLARINA VS.. BAKTIRDIK MALESEF BU MODELE DESTEK VEREMİYORUZ SADECE AMERİKADA DESTEK GÖRÜYORMUŞ.BENİMDE BİR ARKADAŞIMIN YAKINI ABD YE GİDİCEK BU HAFTA,TELEFONU ONA VERİCEM GÖTÜRÜCEK FAKAT DAHA ÖNCE BÖYLE BİŞİ BAŞIMIZA GELMEDİĞİ İÇİN NAPILIR BİLEMİYORUM.DAHA ÖNCE BU TARZ Bİ KONUDA TECRÜBESİ OLAN VEYA FİKRİ OLAN ARKADAŞLARA BİRKAÇ SORUM VAR.

1-İPHONE 6 YI ABD DE GENİUS BARDA DİREK DEĞİŞİRLERMİ YOKSA BİR SÜRE İÇİNDE EKRANI DEĞİŞİP Mİ VERİRLER ? VE EKRAN DEĞİŞECEK OLURSA NE KADAR SÜRE VERİYORLAR ÇÜNKÜ GİDECEK OLAN KİŞİNİN ZAMANI YOKMUŞ MALESEF ?

2-CİHAZ DEĞİŞİM VEYA EKRAN DEĞİŞİM İÇİN ABD DE NE KADAR ÜCRET İSTEDİKLERİNİ BİLİYORMUSUNUZ ACABA ?

3-CİHAZ DEĞİŞİRSE BTK NIN YENİ Bİ MADDESİNE GÖRE CİHAZ DEĞİŞİM BELGESİ KARŞILIĞI YENİ İMEİ Yİ ÜCRETSİZ OLARAK KAYIT EDİYORLARMIŞ BU İŞLEM İÇİN NE TARZ BİR BELGE ALDIRMALIYIM APPLE STOREDAN ?

3-VE SON OLARAK TANIDIĞIN YİNE ZAMANI KISITLI OLDUĞU İÇİN AYNI GÜNE VEYA FARKLI GÜNLERE BİR KAÇ TANE GENİUS RANDEVUSU ALABİLİRMİYİM ?

ARKADAŞLAR KISA BİR SÜRE İÇİNDE CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :))

• Bağırma bee

1-teli ücret karşılığı değiştirirler
    2-o belgeyi alıp btk'ya gitmelisin
    3-alamayabilirsin yakının apple store'a direk gidip yapmak zorunda kalabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağırmadıkki bee caps açık kalmış :D

peki ücret hakkında bi bilgin varmı kardeş birde btk için ne tarz bi belge lazım ?
  • apple23 kullanıcısına yanıt
    Genius zaten belge veriyor o belgede cihazın eski yeni tüm bilgileri yer alıyor
  • MustafaOzcelik M kullanıcısına yanıt
    Anladım usta peki değişim için ödenen fiyat hakkında bi bilgin varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple23 -- 9 Haziran 2015; 22:37:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple23 kullanıcısına yanıt
    Türkiyede komple telefonu değiştirmek istersen 1.000₺ küsür ekran değişimi 300 Tl ABD de daha ucuz olacağını düşünüyorum. apple.com dan bakabilirsin fiyatlara
  • MustafaOzcelik M kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim teşekkür ederim umarım güzel sonuçlanır :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.