Samsung One Connect Box Tamiri
|
Rutubetli Duvar Boyama
Arkadaşlar herkese merhaba kabaran duvar boyasıyla ilgili yardımınıza ihtiyacım var.Resimlerde paylaştigim duvar 2-3 yıldır böyle eve cok az geldiğim için ilgilenmedim şimdi uzun süreli geldim onarmak istiyorum.Duvardaki boya yağlı boya,duvarın arka tarafı mutfak tesisatı.Yani genel olarak rutubetli bir duvar.Burayı onarmak için nasıl bir yol izlemeliyim ? Demir borunun geçtiği boşluk,dökülen yerlerdeki seviyeyi eşitleme,rutubetten korunma ve yağlı boya üstüne su bazlı boya yapma(veya önerdiğiniz başka bir boya çeşidi)Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.Herkese çok teşekkürler.
Netmaster CBW-383ZN ile Airties Modemi Kablolu Bağlama
Selamlar arkadaşlar,elimdeki eski modemimi Netmaster CBW-383ZN ye kablo ile bağlamak istiyorum.Netmaster modemin wifi özelliğini kapatarak tabi.Forumda cokca böyle soru ve çokça çözüm var ve neredeyse hepsi modeme kablo ile router bağlamak şeklinde.Yani modemi router yapıp bağlamayla ilgili bir türlü net birşeye varamadım.Bilen arkadaşlardan rica etsem Netmaster modemin wifi özelliğini kapatıp kablo ile Airties 5440 modeme nasıl bağlayabilirim ? Ağı güvenli tutacak şekilde tabi.Şimdiden teşekkürler :)
|
|
İLAN SORUNU
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 2.114 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Cep telefonu ve aksesuarları